Dodaj do ulubionych

Zyjecie jeszcze???

30.09.03, 00:03
No wlasnie - zyjecie???
Obserwuj wątek
    • Gość: Sylaba Re: Zyjecie jeszcze??? IP: *.iweb.pl 30.09.03, 18:39
      Melduję, że żyję !
      • mika_1 Re: Zyjecie jeszcze??? 30.09.03, 20:58
        Ufff, chociaz Ty, to dobrze:)
        Ciekawe gdzie podziewa sie reszta.... Puuuuuusto tu, smuuuutno;)
        • daffne Re: Zyjecie jeszcze??? 01.10.03, 12:29
          Ja rowniez zyje :)

Pozdrawiam serdecznie:)
          • treborrr CO SIE Z WAMI DZIEJE! 01.10.03, 23:35
            To wy chyba nie ´´yjecie, bo piszecie jakieĘ dyrdyma?y. Wstyd. Wiem, mo´´e
            Lidzbark nie kszta?ci geniuszy i ma kiepskie szko?y, ale nie wmawiajcie mi, ´´e
            nie mo´´ecie nic ciekawego o sobie i o tym, co widzicie, napisaç!!!
            Tacy Gda?szczanie to mogŕ tu zjechaç do Warszawki i strzeliç sobie zdj´cie i
            zgromadziç 5 tysi´cy osób. A wy? Cztery osoby sŕ w stanie ?wydaliç? z siebie
            zaledwie par´naĘcie s?ów???
            • mika_1 Re: CO SIE Z WAMI DZIEJE! 02.10.03, 15:58
              Az sie zawstydzilam, Treborrr...
              Masz racje, nikomu nie chce sie pisac. Ale to moze wynik braku czasu... Sama
              nie wiem. W moim przypadku raczej brak czasu, a do tej pory ograniczony dostep
              do internetu. Ale dzisiaj przyszedl pan, ktory cos pomieszal i obiecal, ze
              internet bedzie caly czas...
              Coz moge opowiedziec? Miotam sie po tej Ameryce - to tu, to tam. Bylam w Nowym
              Jorku, teraz jestem w Ohio. W miedzyczasie zaliczylam Illinois. Jezdze sobie po
              amerykanskich drogach amerykanskim wozem, wlewam do amerykanskiego baku
              amerykanska, tania benzyne. Przygladam sie ludziom, miasto i stwierdzam, ze
              poza duzymi, znanymi miastami, wiekszosc, tutaj na polnocym - wschodzie,
              wyglada podobnie, jak w Polsce. Krajobrazy podobne. Poza jezykiem, nie
              odczuwam wiekszej roznicy. No i pieniadze inne, musze sie dobrze przygladac
              monetom, zanim zaplace;)
              Tesknie za Polska. Odliczam dni, kiedy wroce do domu... Ot i cala opowiesc...;)
              • treborrr BRAWO MIKA! 02.10.03, 18:59
                Oto jest odpowiedę, na jakŕ czeka?em!
                Ameryka to fajna - ale czemu si´ trzymasz wybrze´´a pó?nocno-wschodniego? Nie
                mo´´esz sobie wyjechaç gdzieĘ bardziej na zachód? Nie wspomn´ ju´´ o stanie
                Waszyngton - gdzie kr´cono bodaj Twin Peaks! To fajne okolice - ca?kiem podobne
                do lidzbarskich!
                Ale powiedz mi - trzymasz si´ tylko Ameryka?ców, czy poprzestajesz te´´ z
                Polakami?
                • mika_1 Dziekuje za slowa uznania;) 04.10.03, 18:51
                  Hello:)
                  No coz, roznie to bywa, teraz mam kontakt glownie z Polakami, na szczeslie tymi
                  normalnymi, dobrymi i bardzo pomocnymi. Ale jak dobrze pojdzie, to od
                  przyszlego tygodnia bede miala kontakt glownie z Amerykanami. Zobaczymy, jak to
                  bedzie.
                  Dlaczego trzymam sie wschodniego wybrzeza? Proste - tu kogos znam, tu w razie
                  potrzeby ktos pomoze. Na zachodzie nie znam nikogo, wiec dosc ciezko by mi
                  bylo. Ale... jedno jest pewne - zanim wroce do Polski, udam sie na wycieczke po
                  Stanach, a wtedy zachodnie wybrzeze to podstawa:) Po drugie, jesli chodzi o
                  miejsce pobytu, to jednak ta szerokosc geograficzna zdecydowanie bardziej mi
                  odpowiada z powodu, prozaicznego moze, ale jednak... Panicznie boje sie roznego
                  rodzaju robactwa, nie moge nawet napisac jakiego, brrrrr, ktorego tam jest pod
                  dostatkiem. Dlatego nie dla mnie tropiki, Australia, Afryka itp... Niby nic, a
                  jednak...
                  Tak to wyglada, Treborrrze:)
                  Mam nadzieje, ze i tym razem moja odpowiedz Cie usatysfakcjonowala. Poki co,
                  moge jeszcze pisac, teraz mam biblioteke. Ale jesli dobrze pojdzie, to od
                  przyszlego tygodnia sie wyprowadzam, no i bedzie problem z internetem. Bede
                  miala jakas kilkutygodniowa przerwe w dostepie. Poki co - moge "poszalec";)))
                  Pozdrawiam:)
                  • Gość: Treborrr Re: Dziekuje za slowa uznania;) IP: *.se.com.pl / *.se.com.pl 05.10.03, 13:37
                    Helo?
                    Kumam jak to jest z tymi robakami. Ale chyba nie ma ich gdzie indziej tak
                    wiele?
                    Treborrr
                    • mika_1 Re: Dziekuje za slowa uznania;) 05.10.03, 19:55
                      Witaj:)
                      TO dobrze, ze kumasz... :)
                      Ja dzisiaj krociotko. Jutro wyjezdzam z Ohio, jade do Illinois. Przez
                      najblizszy czas nie bede miala kompa, wiec odezwe sie dopiero, jak go sobie
                      kupie. Pozdrawiam wiec serdecznie i do "uslyszenia" za jakis czas:)))
                      Mika:)
            • Gość: Sylaba76 Re: CO SIE Z WAMI DZIEJE! IP: *.iweb.pl 07.10.03, 18:37
              Ty Terror, o sorry - Treborr, chyba za bardzo przeżywasz to forum... Wyluzuj...
              • bob-budowniczy Re: CO SIE Z WAMI DZIEJE! 08.10.03, 10:07
                walczymy?
                • mika_1 Re: CO SIE Z WAMI DZIEJE! 08.10.03, 18:04
                  Czemu nie...?
                  ;)
              • treborrr Ty, Sylaba76! 14.10.03, 20:24
                Ja nie mam co wyluzowywaç, bo ja to forum prze´´ywam odpowiednio. To ty si´
                pojawiasz i raz na jakiĘ czas jakŕĘ sylab´ tu postawisz. Jak jesteĘ z
                Lidzbarka, to nie znak, ´´e ma ci´ ogarniaç jakiĘ marazm!
                Walcz! Nie daj si´. Tym bardziej - ´´e jak mniemam, urodzi?eĘ (-aĘ) si´ w 1976
                r. - wi´c masz zaledwie 27 lat!
                Treborrr
                • mika_1 Treborrr 15.10.03, 04:40
                  Treborrr - malenka prosba - wylacz te jakies dziwne litery, bo nie wiem juz
                  sama, czy to przez ten ocean czy co... Moze to woda tak znieksztalca...;)
                  Ale... zamiast tych przepychanek, napisalbys lepiej co tam u Ciebie...
                  Ja sie mam dobrze, smigam po tej Hameryce tu i tam. W perspektywie mam
                  odwiedzenie kolejnego miasta na wschodnim wybrzezu, wiec nie jest zle. A poki
                  co - zyje sobie powoli, mam nawet kompa, wiec nie jest zle...
                  Pozdrawiam,
                  Mika:))))))))))))))))))))))
                • Gość: Sylaba Re: Ty, Sylaba76! IP: *.iweb.pl 15.10.03, 21:38
                  Przetłumacz na polski.
                • Gość: Sylaba Re: Ty, Terror! IP: *.iweb.pl 15.10.03, 21:42
                  Terror, przeanalizuj może własne wpisy tak na dobry początek, np. te o "wieśniackim Elblągu" lub "nie śpijta..."
                  Przypominam Ci, że wpisy na jakimkolwiek forum są dobrowolne. I jeszcze jedno: jesteś ostatnią osobą, której miałabym opisywać co się dzieje wokół mnie.
                  • treborrr Ty, Sylaba! 16.10.03, 10:52
                    Po pierwsze:
                    Moje wpisy nt. wieĘniackiego Elblŕga by?y aktywizujŕcŕ prowokacjŕ, która mia?a
                    wywo?aç jakiĘ wi´kszy skutek - i jak widzimy po twoich ostatnich dwóch
                    wypowiedziach (wi´cej ni´´ cztery s?owa w dwóch postach wys?anych w odst´pie
                    kilku minut!BRAWO!) - skutek ów da?y. Sylaba, Ty umiesz pisaç, jestem z Ciebie
                    nawet troch´ dumny!
                    Po drugie:
                    OczywiĘcie, ´´e wpisy sŕ dobrowolne, ale niech nie b´dŕ ´´a?osne!
                    Po trzecie:
                    Co si´ dzieje wokó? Ciebie, Sylaba, nie obchodzi mnie, bo to istotnie raczej
                    nie b´dzie interesujŕce...
                    Dobrego dnia ci ´´ycz´
                    • Gość: Sylaba Re: Ty, Sylaba! IP: *.iweb.pl 18.10.03, 13:05
                      Co zyskujesz będąc złośliwym? Przecież sam wyżej pisałeś, że nie wierzysz, że nic się wokół forumowiczów ciekawego nie dzieje i nic ciekawego o sobie nie mogą napisać, a później zadzierasz nosa i piszesz, że w moim np. przypadku nie będzie to interesujące...Hmm, nie wiedziałam, że mnie tak dobrze znasz? Ciekawe skąd, przecież nawet nie wiesz, kim jestem.
                      Dobrze, że zgadzamy się w jednej kwestii-wpisy są dobrowolne.Nie możesz jednak narzucać nikomu, JAKIE one mają być.
                      Umówmy się: ja ignoruję ciebie, ty mnie. W ten sposób zakończymy te, jak to określiła Mika, przepychanki, nikomu zresztą niepotrzebne.
                      • Gość: mika_1 Re: Ty, Sylaba! IP: *.chicago.lightfirst.net 18.10.03, 17:51
                        Najwazniejsze, ze zyja i maja sie dobrze:)
                        Pozdrawiam i zycze milego weekendu:)
                        • Gość: Sylaba76 Ty, Mika ;-) IP: *.iweb.pl 19.10.03, 11:47
                          A kiedy to powracasz z tych zagranicznych wojaży???
                          Pozdrawiam Cię serdecznie.
                          • mika_1 Re: Ty, Mika ;-) 19.10.03, 15:04
                            Poki co, to wlasnie zaokretowalam sie na dobre. ZObaczymy, jeszcze troszke tu
                            posiedze...
                            Pozdrawiam:)))
                            • Gość: Sylaba76 Re: Ty, Mika ;-) IP: *.iweb.pl 19.10.03, 15:40
                              Ostatnio coraz częściej myślimy o wyjeździe z Polski, ale na stałe. Myślałam, że jak wrócisz, to być może przyjechałabyś na święta do LW i wtedy mogłybyśmy się spotkać... Zobaczymy, co czas przyniesie. Trzymaj się.
                              :-)))))))))))))))))
                              • mika_1 Re: Ty, Mika ;-) 20.10.03, 02:05
                                Napisalam prae slow na ten temat na Twoim forum.
                                Jesli masz pytania, lub cos takiego, to pisz na maila. Albo przeyslij mi swoj
                                numer gg na maila, to pogadamy.
                                Mam duuuuzo do powiedzenia w tej kwestii.
                                pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka