Dodaj do ulubionych

Rozmówki pogodowe VIII

04.10.03, 22:14
Co dzień kłopoty jakieś mam.
Pogoda figle płata nam:
Od rana pada deszcz,
Jesienny pada deszcz.
Cóż robić w taki chmurny dzień?

Do kumpla... Nie, nie pójdę dziś.
Dzwoniłem - nie odbierał nikt.
W kawiarniach pewnie tłok,
Do kina nie ma co,
W teatrze dziś nie grają nic.

Czy dzisiaj ktoś się nudzi tak jak ja?
Co robić, gdy rozrywki brak?

Nie mogąc już wymyśleć nic,
Usiadłem, by napisać list.
I wtedy przyszłaś Ty,
Bilety wręczasz mi -
Namówić dałem się na film.

Czy dzisiaj ktoś się nudzi tak jak ja?
Co robić, gdy rozrywki brak?

Nie mogąc już wymyśleć nic,
Usiadłem, by napisać list.
I wtedy przyszłaś Ty,
Bilety wręczasz mi -
Namówić dałem się na film.
Czerwone Gitary
Część VIII poszła...
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 22:26
      Czerwone Gitary - to moi idole
      ale, ale thor_tr - pogodę macie dziś depresyjną w Olsztynie, takie rzeczy sie
      dzieją :(
      • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 05.10.03, 20:35
        O niedzielnej pogodzie nie mogę dużo powiedzieć,bom jeszcze dzisiaj w domku
        siedział.Przynajmniej nam nie padało.
        A wiecie podobno poziom Krzywego jest bardzo niski.
        Teraz każdy idący nad to jezioro będzie musiał przyczłapać z kubełkiem wody na
        dolewkę;-)))
        • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 05.10.03, 20:40
          No i wykrakałem.Deszcz bangla o szyby.
          • bpkw Re: Rozmówki pogodowe VIII 05.10.03, 20:45
            Thot, do licha. Skąd Ty znasz tekst tej piosenki ?. Czyżby babcia Ci nad
            kołyską śpiewała ???.
          • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 20:45
            w Krakowie też deszcz tylko nikt nie narzeka, bo pod drzewami jeszcze sucho
            • bpkw Re: Rozmówki pogodowe VIII 05.10.03, 20:50
              To masz szczęście Rita. W przypadku dużejn ulewy Bieżanów spłynołby do
              Wieliczki. Wyglądałabyś wtedy jak żona Lota.
            • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 05.10.03, 20:51
              :-)Ta piosenka taka wiekowa jest:-)
              Tu jest jeszcze trochę:-)
              www.teksty.org/c/czerwonegitary/
              • bpkw Re: Rozmówki pogodowe VIII 05.10.03, 21:08
                thor_tr napisał:

> :-)Ta piosenka taka wiekowa jest:-)

To, że ona jest wiekowa to ja najlepiej wiem. Moje pytanie było bardzo
                konkretne. Skąd u Ciebie znajomość tekstu tej bardzo wczesnej piosenki CG ?.
                Przecież Ty wtedy miałes minus 30 lat, czyli Twoja mamusia grała wtedy w klasy.
                • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 05.10.03, 21:11
                  Mamy składanki CG.Więc nie jest mi taka obca.Ta piosenka("Jesienny deszcz")
                  wydała mi się odpowiednia dla rozpoczęcia tego wątku.
                • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 21:15
                  pewnie korzysta z płytoteki mamusi ;)
                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 05.10.03, 21:19
                    To prawda,korzystam z płyt rodziców.Warto,więc dlaczego nie.
                    • bpkw Re: Rozmówki pogodowe VIII 05.10.03, 21:30
                      Mnie wcale nie smuci fakt, że słuchasz piosenek CG. Wręcz przeciwnie. U mojej
                      dziatwy jest raczej minorowe zainteresowanie muzyką z "tamtych lat".
                      No może poza synem, który uwielbia PINK FLOYD i LED ZEPELIN.
                      • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 21:43
                        thor_tr jest wyjątkiem od regóły, ciekawe jak to jego rodzice zrobili, że
                        zaszczepili mu muzykę lat 60 - tych ?
                        • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 05.10.03, 21:48
                          Nic na siłę.To samo raczej przyszło.
                          Ale teraz leje.Może poziom wód w jeziorach wzrośnie.
                          • andulka7 Re: Rozmówki pogodowe VIII 05.10.03, 22:05
                            Ano, leje. Jesli pójdę do roboty w spódnicy, ochlapię nogi. A spodni pracowych
                            nie mam, bom schudła i wszystkie na mnie wiszą - poza dżinsami, w których do
                            pracy nie mogę, wrrr
                            • inka28 Re: Rozmówki pogodowe VIII 06.10.03, 08:40
                              Ja się przeprosiłam z takim apaszkowym szaliczkiem, ale i tak najlepsze jest
                              to, ze mogę biegać pod moim ulubionym parasolem - taki wielki, czarny parasol,
                              nie skłądana parasolka.
                              A co do "muzyki dawnej" - jak będzie Wielka Gra o Grechucie, to ja się
                              zgłaszam:)
                              • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 06.10.03, 11:34
                                W Olsztynie wyszło słońce.A już zaczynałem zapominać jakie jest przyjemne:-)
                                • lecart Re: Rozmówki pogodowe VIII 06.10.03, 16:16
                                  Imho nie na długo te słonce wyszło :) - ale fakt faktem iz przestalo padac
                                  wreszcie - pewnie tez nie na dlugo przestalo... :)
                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 21:41
                                    za kilka dni będzie księżyc w pełni - dziś świeci jaskrawie choć nie w całości
                                    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 06.10.03, 21:46
                                      Znowu będą się działy rzeczy mistyczne,tajemnicze...
                                      • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 21:47
                                        u was widać ksiezyc ?
                                        • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 06.10.03, 21:52
                                          Witać.Jest niesamowicie jasny.Do pełni brakuje niewiele,może 2,3 dni:-)
                                          Jest na kierunku prawie idealnie południowym.
                                          • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 21:55
                                            czyli jesteśmy z jednej planety, Kraków to samo widzi - melduję
                                            za dwa , trzy dni pełnia - pilnuj wątku , bo twój będzie najbardziej
                                            zagrożony ;)
                                            • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 06.10.03, 22:00
                                              Wątek może mi lunatykować po sieci;-)))
                                              • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 22:13
                                                właśnie, albo go przywiąż, albo obejmij dyżur ;)
                                                • inka28 Re: Rozmówki pogodowe VIII 07.10.03, 15:59
                                                  a ja mam teraz światło księżyca prosto na poduszkę. znowu będą dziwne sny...:)
                                                  • lecart Re: Rozmówki pogodowe VIII 07.10.03, 16:30
                                                    Księzyc ma towarzysza niedaleko :) zgadnijcie: co to za ciało niebieskie a
                                                    raczej czerwone :P ? :)
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 07.10.03, 18:38
                                                    Ta gwiazdka po lewej stronie księżyca to Mars?No proszę:-)
                                                    Niestety teraz na niebie są chmury i naszego satelity nie widać.
                                                  • Gość: lecart Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 20:26
                                                    niebawem Mars zniknie a w opozycji z ksiezycem bedzie Jowisz wraz z Saturnem :)
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 21:43
                                                    u mnie na niebie chmury cumulus i zasłaniają księżyc, który bardzo chce świecić
                                                    dla ziemian, czyli walka ksiezyca z cumulusami
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 08.10.03, 08:57
                                                    Chmury,deszcz i ciemność.Chyba i dzisiaj z oglądania pełni będą nici.
                                                  • inka28 Re: Rozmówki pogodowe VIII 08.10.03, 17:52
                                                    A ja się przeziębiłam...
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 08.10.03, 21:46
                                                    Sezon na grypę w pełni.
                                                    Inko dużo zdrowia:-)
                                                    Polecam herbatę z miodem.
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 21:52
                                                    i z wkładką
                                                    nie dziwię sie Ince, nie jest przyzwyczajona na takie chłodne wilgotności w
                                                    Krakowie. Okropnie, siedzenie w domu to przyjemność
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 22:41
                                                    przygotowuję podkład pod poranną dyskusję o pogodzie
                                                    - zaklad, że będzie deszczowo !
                                                  • lustroo Re: Rozmówki pogodowe VIII 10.10.03, 11:30
                                                    Pięknie jest, słonko świeci, aż miło.
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 21:38
                                                    czyli nie zgadłam, to moze jutro będzie padać ? ;)
                                                    smętny dzień w Krakowie lepiej sie nie zarażcie nim - uciekam ;)
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 10.10.03, 22:06
                                                    Pada:-(
                                                    Wczoraj była pełnia.Księżyc przebijał się przez chmury.
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 21:09
                                                    już wiem co oznacza ulewa, właśnie ją doznaję - słychać bicze wodne na dachu i
                                                    parapecie
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 11.10.03, 21:18
                                                    U nas też dzisiaj sporo napadało.
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 21:54
                                                    Thor_tr - przywąż wątek , przypominam - pełnia księżyca może ci go gdzieś
                                                    podziać
                                                    albo zostaje ci dyżur przy nim, nocny !
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 11.10.03, 21:59
                                                    Zamówiłem całodobową ochronę twardego dysku;)
                                                    Nie zwieje.
                                                  • inka28 Re: Rozmówki pogodowe VIII 13.10.03, 11:56
                                                    Thor, Ty jesteś taki kochany. Przejmujesz się moim zdrowiem, radzisz herbatke,
                                                    a o ile Ciebie znam to pewnie byś mi ja w eNce najpewniej sam z baru do stołu
                                                    przyniósł. U mnie już ze zdrowiem lepiej, dziękuję:)
                                                    Jaka dziś pogoda w Twojej głowie?
                                                  • lustroo Re: Rozmówki pogodowe VIII 16.10.03, 07:20
                                                    Pogoda pilnie poszukiwana, ktoś widział? W sob-niedz. ma być ładnie, potem
                                                    znowu paskudnie. A gdzie piękna polska złota jesień?
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 16.10.03, 10:05
                                                    O,nawet wyszło dzisiaj słońce.
                                                  • inka28 Re: Rozmówki pogodowe VIII 16.10.03, 15:31
                                                    Thor, ponawiam pytanie:)
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 16.10.03, 19:09
                                                    Pytanie o pogodę w mojej głowie,tak?
                                                    Ciepło,słonecznie z małymi chmurkami.Czyli nie jest żle:-)
                                                  • inka28 Re: Rozmówki pogodowe VIII 17.10.03, 16:17
                                                    U mnie dzisiaj mgliście, ale za takich białych, przezroczystych chmur
                                                    prześwituje słońce:)
                                                  • Gość: Zimno Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 16:28
                                                    Dlaczego dzisiaj tak zimno??
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 17.10.03, 21:17
                                                    W dzień nie było tak żle.Słońce rozgrzało atmosferę.Ale teraz brrr...
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 21:25
                                                    trzeba sie nastawić na zimno i powiedzieć byle do wiosny ;)
                                                    ale lato tego roku było gorące - pamiętacie go ?
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 17.10.03, 21:29
                                                    Jasne,każdy wyczekiwał chwili ochłody.No i te chwile z drobnym opóżnieniem
                                                    nadchodzą.Dzisiaj rano były białe dachy.
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 21:40
                                                    ja to sie boję szklanki na drodze
                                                    pewnie będzie bardzo głośno o drogowcach
                                                    i hasło - drogowcy znów zaspali - u nas tak często mówią jak sypnie sniegiem
                                                    lud lodem
                                                    u was też zawsze zasypiają czy są już na dyżurze
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 17.10.03, 21:53
                                                    :-)
                                                    Zwykle zasypiają i tak będzie pewnie i tym razem.
                                                    Szklanka jest najgorsza,ale nie tylko dla samochodów.Dla ludzi też.Wtedy wiele
                                                    osób może coś złamać.
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 22:09
                                                    to może już obuwie zmień
                                                    popatrz, my jesteśmy przygotowani na szklankę a drogowscy nie - powinni już
                                                    stać na każdym skrzyżowaniu ;)
                                                    może tak wykonaj telefon ostrzegawczy ;-)
                                                  • inka28 Re: Rozmówki pogodowe VIII 18.10.03, 18:31
                                                    HIHI, a może by tak założyć wątek - uwaga drogowcy!!
                                                    a założę...
                                                    U mnie dziś zimno, a ja się ubrałam lekko i teraz mi coś dziwnie w gardle chodzi.
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 18.10.03, 19:31
                                                    U nas też najcieplej nie jest.
                                                    Kochane kaloryferki;-)
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 21:33
                                                    tak - gorące kaloryferki i gorący mecz bokserski nas czeka
                                                  • inka28 Re: Rozmówki pogodowe VIII 20.10.03, 10:25
                                                    W Krakowie mgliście, jakby mroźnie (nie mam termomertu), a w powietrzu wisi
                                                    zapach śniegu. Podoba mi się:)
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 22:04
                                                    ale najlepiej w domu
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 20.10.03, 22:17
                                                    U nas dzisiaj rano było bardzo zimno.Tylko 3 stopnie.W środę mamy mieć śnieg z
                                                    deszczem.Póżniej przymrozki,podobno nawet do - 10 stopni w nocy:-(
                                                  • inka28 Re: Rozmówki pogodowe VIII 21.10.03, 11:29
                                                    Ładna pogoda w ... OLSZTYNIE:))))))))))))))))
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 21.10.03, 18:51
                                                    Pada śnieg z deszczem:-(
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 20:55
                                                    drogowcy niech już nie śpią - idą cięzkie dni dla nich ;)))
                                                  • andulka7 Re: Rozmówki pogodowe VIII 21.10.03, 21:54
                                                    U mnie są tylko trzy stopnie, jakiś dżdż mżż, może i ze śniegiem zacznie mżyć
                                                    bo cholernie zimno....
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 21.10.03, 22:03
                                                    Nasz śnieg jest mokry,ale np.na trawniku jest już biało,trzyma się:-)
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 22:15
                                                    a ja musiałam podkręcić centralne , zimno wchodziło drzwiami i oknami
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 22.10.03, 11:14
                                                    Biało,zimno(tylko 0 stopnia) i jeszcze nieprzyjemny wiatr.Brrrr.
    • andulka7 Re: Rozmówki pogodowe VIII 22.10.03, 22:19
      Ponoć w Olsztynie 15 cm śniegu. W telewizorni mówią: "Na Mazurach w pobliżu
      Olsztyna..." a mnie aż skręca ze złości. Kto ich geografii uczył...
      W Wawie prószyło przez chwilę,teraz nic nie pada ale temperatura bliska zera.
      Chyba do solarium jutro pójdę, czy cóś...
      • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 22.10.03, 22:30
        Rankiem rzeczywiście mogło być 15cm.Po południu trochę poświeciło to i śniegu
        od razu ubyło.
        • andulka7 Re: Rozmówki pogodowe VIII 22.10.03, 23:21
          A gdzie sie podziało Twoje forum Warmia i Mazury ?
          • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 23.10.03, 10:24
            Zamknąłem je.Za wiele osób tam nie pisało i po pewnym przestoju forum WiM
            doszedłem do wniosku,że nie warto sztucznie podtrzymywać tam życia(tzn sam do
            siebie pisał przecież nie będę).
            Dzisiaj w Olsztynie mrozno.Śnieg trzyma się jeszcze tylko na trawie i drzewach.
            Zaczyna się nam rozpogadzać:-)
            • inka28 Re: Rozmówki pogodowe VIII 23.10.03, 10:33
              A being sie sniegu spodziewa, hihi:)
              • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 21:25
                a znacie tą piosenkę
                A mnie jest szkoda lata .......
                Kto śpiewa ?
                • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 24.10.03, 13:03
                  ...i tych dni co minęły już...Zdaje się,że spiewała tą piosenkę kobieta,ale nie
                  wiem dokładnie kto:-O
                  Dzisiaj w Olsztynie mrozik.
                  Obowiązkowo ciepła kurtka,rękawice i czapka.
                  • inka28 Re: Rozmówki pogodowe VIII 24.10.03, 16:25
                    Mróz, śniegu nie ma, Inka w spódniczce biega...;)
                    • lecart Re: Rozmówki pogodowe VIII 24.10.03, 17:03
                      Biega poniewaz jest zimno
                      A w spodniczce poniewaz ... ;) :)))
                      • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 25.10.03, 09:06
                        W Olsztynie pogoda bez zmian.
                        • inka28 Re: Rozmówki pogodowe VIII 25.10.03, 16:03
                          Lecart - ponieważ pasowała do butów, a buty musiałam założyć takie, a nie inne,
                          bo miałam taką ochotę;)))
                          W Krakowie świeci słoneczko, jest ciepło, wiatr tylko wieje, ale ja to lubię,
                          chociaż mi włosy wchodzą do oczu;)))
                          • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII 27.10.03, 10:08
                            Dzisiaj rano padał śnieg,piękne duże płatki:-)
                            Jednak wszystko już stopniało.Na drodze jest ślisko,mało brakowało,a byłby mini
                            karambol na Dworcowej.
                            • inka28 Re: Rozmówki pogodowe VIII 27.10.03, 11:53
                              Dziś rano śnieg się na mnie posypał. Pierwszy raz tej jesieni. Jakoś mnie to
                              tak uspokoiło, że pewne rzeczy się nie zmieniają, że coby się nie działo to za
                              jakiś czas zacznie padać śnieg. Możliwe, że to bardzo głupia myśl, ale ja dziś
                              bardzo wcześnie wstałam. Możliwe, że w ogóle spałam idąc.
                              Przeprosiałam się dzis z szalikiem, ale i tak wygląda na obrażonego.
                              • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 21:52
                                tak jest Krakowem załadneli szalikowcy i to nie ze względu na mecze wisełki ale
                                pan mróz chciał się dostać do naszych gardełek, dlatego Inka takiego rodzynak
                                jak mróż nie chciała dopuścić do siebie - ciekawe dlaczego ?
                                • inka28 Re: Rozmówki pogodowe VIII 28.10.03, 12:17
                                  Bo by przez tego rodzynka bolało, a ja nie chcę!!
                                  Dziś tak piknie, że hej! Słoneczko, nie ma wiaterku, ja bez kapelusza, szalik
                                  się uspokoił, może był właśnie zazdrosny o kapelusz?
                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 20:19
                                    jak się ubrać na cmentarz i jak inni będą ubrani ?
                                    u nas zawsze jest wtenczas parada zimowych strojów, czy będzie zimno ?
                                    • inka28 Re: Rozmówki pogodowe VIII 30.10.03, 09:58
                                      Na cmentarzu zawsze wieje i grabieja rece. Poza tym
                                      spotkalam sie z taka opinia, ze niektorzy ludzie zakladaj
                                      na cmentarz najlepsze ubrania, bo to bywa jedyna okazja,
                                      zeby spotkac sie z reszta rodziny, kuzynami, etc. Zeby
                                      sie pokazac.
                                      • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII thor_tr IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 20:27
                                        thor_tr
                                        czy ty masz urlop ?
                                        wracaj jak najszybciej , nie morduj się , wszyscy czekamy
                                        jesteś nieodzowny na forum
                                        poza tym zjedz czekoladę , czekolada ma magnez i pomaga w depresji
                                        natychmiast wracaj Olsztyn czeka i świat

Co wolisz - wolność czy koryto ?
                                        I ubierz ciepłe skrpetki jest zimno
                                        • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII thor_tr IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 21:23
                                          thor_tr - ty studencie, chyba nie kujesz tak materiału, jak sie nie odezwiesz
                                          to ......... . Wiesz co, dlaczego sie martwię, bo mam twój telefon , który
                                          dałeś paulinie i słysze cały czas - prosze zadzwonić póżniej - thor_tr daj
                                          znać , ze żyjesz. Thor_tr - znajdę cię.
                                          • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII thor_tr 31.10.03, 21:55
                                            Jeny jak mi miło:-))))))
                                            Dziękuję za troskę.
                                            Byłem trochę zajęty ostatnimi czasy,a i teraz wpadłem tylko na minutkę.
                                            Wszystko u mnie ok.Naprawdę.
                                            Jutro lub w niedzielę obiecuję więcej pobyć na forum.
                                            Pozdrawiam bawiących się w eNce:-))))

Jutro podobno mamy mieć 16 stopni,więc powinno być ładnie:-)
                                            Pozdrowionka:-)
                                            W telefonie siadła bateria:-(
                                            • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII thor_tr IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 21:58
                                              pobaw sie z nami thor_tr i sola jest :)
                                              • mika_1 Re: Rozmówki pogodowe VIII thor_tr 01.11.03, 03:58
                                                Bawcie sie dobrze w eNce... Ja bawie sie w Halloween. 70 stopni, sloneczko i
                                                lekki, cieply wiatr... A to juz listopad!!
                                                • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII thor_tr IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.11.03, 21:23
                                                  Ja bawie sie w Halloween. 70 stopni, sloneczko i

70 stopni - nie przesadzacie z temperaturą, to jakaś piekielnie - diabelska
                                                  zabawa ;))))))) i w listopadzie
                                                  powiem krótko - ósmy cud świata
                                                  • mika_1 Re: Rozmówki pogodowe VIII thor_tr 01.11.03, 22:11
                                                    ;))) Nie, ale dzisiaj jest chlodniej - tylko 50;)))
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII thor_tr IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.11.03, 22:20
                                                    to i tak o 20 za dużo - daj spokój, jak ty to wytrzymujesz ?
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII thor_tr 01.11.03, 22:22
                                                    U nas dzisiaj było bardzo ładnie:-)))
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII thor_tr IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.11.03, 22:25
                                                    u nas też, chociaż zapowiadają opady, a i wiatr halny wieje - czujecie go ?
                                                    bardzo żałuję , że wieczorem nie mogłam pojechać na groby - o tej porze jest
                                                    najpiękniej
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII thor_tr IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 16:25
                                                    smętny dzień dzisiaj, czy Olsztyn też opanowała mgła ?
                                                  • Gość: giga Re: Rozmówki pogodowe VIII thor_tr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 16:38
                                                    Tak w Olsztynie szaro mgliście i smutno:(
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII giga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 21:49
                                                    giga - to tak jak u nas, ja to nawet wziełam sie za sprzatanie z nudów.
                                                    Co tam u ciebie ? - widzisz thor_tr znikł, widocznie ma jakies problemy.
                                                    Giga - jak twoje córki przechodziły pierwszą miłość ? - zawsze sie bałam tego u
                                                    swoich dziewczyn, ale poszlo bezboleśnie
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VIII giga 03.11.03, 09:37
                                                    Już jestem.Może by tak zagrać po raz 9-ty:-)))
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VIII giga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 09:40
                                                    zgadzam się, nie ma przeszkód tymbardziej , że pogoda jet piekna w Krakowie
                                                    i będziemy mówić o pierwszej miłosci by rozchurzyć smutne jesienne dni
                                                    ktoś musi zacząć :))))
                                                    thor_tr - jedziemy dalej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka