Gość: kolo IP: *.ols.vectranet.pl 14.08.08, 14:15 malenczuk ma łeb kolo jest oki pl.youtube.com/watch?v=weQak8rpWWk pl.youtube.com/watch?v=bua3aRO8J8U&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lubię Go! Re: Maleńczuk o PiS IP: *.centertel.pl 14.08.08, 14:39 www.nuta.pl/sylwetki/d/3/219/Na Ideologa PO raczej się nie nadaje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Maleńczuk o PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 15:57 Co mój drogi kolo wrzucisz na SLD. Słuchajac Maleńczuka mam wrażenie, że mówi o SLD i jej poprzedniczce rodowej PZPR. Wysil się na coś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubię Go! Re: Maleńczuk o PiS IP: *.centertel.pl 14.08.08, 16:09 To jest o miłości do PIS? www.youtube.com/watch? v=L25DEY4IEgM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan123 Re: Maleńczuk o PiS IP: *.centertel.pl 14.08.08, 17:40 www.youtube.com/watch?v=L25DEY4IEgM to jest o miłości do PIS? Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Maleńczuk o PiS 14.08.08, 23:14 kiedy słyszę "miłość do pis" kojarzy mi się to z nekrofilią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Maleńczuk o PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 10:27 Szaleńcy z PiS do tego stopnia bezmyślnie poddali się indoktrynacji swym ideologicznym wodzom walki o władzę w sposób przypominający najmniej przyjemne okresy historii, że na dzień dzisiejszy ich postępowanie sprawia wrażenie nie jednej partii wodzowskiej znanej ze wcale nie tak dalekiej przeszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grucha Re: Maleńczuk o PiS IP: *.eranet.pl 15.08.08, 10:36 A to wasze PiS to co to takiego jest. Skrót jakiś, czy coś innego? Mi się kojarzy wyłącznie z: Przeproście i ... idźcie stąd :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan123 Re: Maleńczuk o PiS IP: *.centertel.pl 15.08.08, 11:17 Dla Wszystkich ...dla aktualnie siedzących też! od sympatyka PIS Kwiatkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Maleńczuk o PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 01:32 Na stronie www.lechkaczynski.pl można znaleźć kopie dokumentów SB otrzymane z IPN. Wśród nich znajduje się dokument z 1982 r. dotyczący ówczesnego stanu zdrowia Lecha Kaczyńskiego (miał wówczas 33 lata). Przez prawie rok, od grudnia 1981 r. do października 1982 r. prezydent był internowany. Z tego okresu pochodzi zaświadczenie wydane przez prof. Joannę Muszkowską-Penson (do dzisiaj jest osobistym lekarzem prezydenta), w którym czytamy m.in., że Lech Kaczyński "choruje od 2-ch lat na chorobę wieńcową, manifestującą się napadami częstoskurczu nadkomorowego oraz innymi zaburzeniami rytmu i bólami dławicowymi". W teczce z IPN znajduje się także kilka innych dokumentów mówiących o stanie zdrowia Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scatman Re: Maleńczuk o PiS IP: *.ols.vectranet.pl 15.08.08, 13:00 pl.youtube.com/watch?v=3XEFZ6RxBIQ Odpowiedz Link Zgłoś