Gość: Grandel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 14:38 Chcę wznieść toast za wolną Gruzję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: je.st Re: Gruzińskie wino w O gdzie kupić ? IP: *.olsztyn.mm.pl 31.08.08, 17:50 Owszem. Bardzo mi smakuje gruzińskie wino. Wypiłem tego sporo. Miałem przyjaciela Gruzina, który fantastycznie pełnił rolę przewodnika po dobrych piwnicach. Lepsze to niż wspomaganie akcji Caritas, która 75% zebranych pieniędzy zalicza jako koszt własny. Problem w tym, że nie znam sprzedawcy, który w Olsztynie specjalizuje się w gruzińskich winach. Skorzystam z podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wołodia Re: Gruzińskie wino w O gdzie kupić ? IP: *.centertel.pl 31.08.08, 20:14 U nas wszystko markowe! prosto z Pruszkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je.st Re: Gruzińskie wino w O gdzie kupić ? IP: *.olsztyn.mm.pl 31.08.08, 20:25 E! tam, opowiadasz. Kałachy również sami produkujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: Gruzińskie wino w O gdzie kupić ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 10:44 Mi najbardziej podchodzi nalewka z czarnej pozeczki za 4.50zl , mam po nich zajebiste kac kupy, jebią ze hoho. Lubie przetrzymywac w sobie gazy i isc tak gdzies do sklepu i sie zjebac niech sku...ele wąchają to co sprzedają... dzis rano wstaje na kacu po nalewkach, siora wpada do pokoju i sztacha sie moimi gazulcami, cos niesamowitego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eno Gruzińskie wino na salonach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 22:39 www.rp.pl/artykul/180102_Gruzinskie_wino_na_salonach.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: InWinO Re: Gruzińskie wino na salonach IP: *.centertel.pl 01.09.08, 08:33 wiadomosci.onet.pl/1504481,2677,kioskart.html Swojego nie znacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LV Re: Gruzińskie wino w O gdzie kupić ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 11:56 Było w Realu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Gruzińskie wino w O gdzie kupić ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 18:34 widziałam w tesco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.mojewino.pl Re: Gruzińskie wino w O gdzie kupić ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 16:04 Zapraszam osoby lubiące wino na portal www.mojewino.pl/ Można tam ocenić lubiane (a także te które nie smakowały) wina i na tej podstawie zbudować swój profil smakowy. Profil ten posłuży do budowania prognoz: które wino będzie użytkownikowi smakować a które nie. Wyjątkowośc portalu polega na tym, że każdy użytkownik otrzymuje indywidualne propozycje dopasowane do swojego gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georgij Gruzińskie wino może szkodzić? IP: *.centertel.pl 10.12.08, 11:21 wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Szokujace-wyznania-Gruzinki-jestem-matka-Putina,wid,10653043,wiadomosc_prasa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaziuk Donek Ormiaszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 22:32 www.youtube.com/watch?v=7QoAKGDABSA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLIENT Re: Gruzińskie wino w O gdzie kupić ? IP: *.olsztyn.mm.pl 29.03.09, 23:02 CARREFOUR OLSZTYN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gs Re: Gruzińskie wino w O gdzie kupić ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 09:44 www.wgm.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=71 Odpowiedz Link Zgłoś