Dodaj do ulubionych

"Świadectwo": Jan Paweł II oczami przyjaciela

IP: 201.16.205.* 18.10.08, 07:26
Postawienie znaku rownosci pomiedzy Papiezem i Lechem Walesa jest co najmniej
chybione, mowiac bardzo, bardzo delikatnie i zakladajac nawet ze L.W.nie byl
uwiklany w zadna wspolprace z wiadomo kim.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola. "Świadectwo": Jan Paweł II oczami przyjaciela IP: *.sdl.vectranet.pl 18.10.08, 16:02
      muszę stwierdzić, że film naprawdę wspaniały. Zdjęcia arhiwalne, momenty z życia Jana Pawła II i cała realizacja, dają wspaniały efekt podczas oglądania. Wzruszający, przepiękny film. Polecam wszystkim. Warto obejrzeć.
    • Gość: łen "Świadectwo": Jan Paweł II oczami przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 23:16
      następny mit dla ciemnoty czy odpusty już sprzedaiecie
      • Gość: Hana Re: "Świadectwo": Jan Paweł II oczami przyjaciela IP: *.ols.vectranet.pl 19.10.08, 09:21
        łen napisał(a):

> następny mit dla ciemnoty czy odpusty już sprzedaiecie"

Ja, nie widziałam tego filmu, to i głosu na jego temat nie zabieram.Natomiast
        TY, łenie, na pewno też nie widziałeś, ale swoje zdanie już masz wyrobione. I to
        dla mnie największa ciemnota, że wyraża się swoją opinię w ciemno.
        • Gość: * Re: "Świadectwo": Jan Paweł II oczami przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 13:54
          A jak można określić działalność kogoś wspierającego Pinocheta czy broniącego
          pedofilów?
          Jeżeli tego Ci mało, możesz dorzucić sobie efekty działalności misyjnej ks.
          misjonarza Athanase Seromba w Ruandzie.

Warto powtórzyć znakomitą stosowaną w praktyce w tym zakresie za Kurskim:
          "Ciemny lud wszystko kupi".
    • Gość: Jacek "Świadectwo": Jan Paweł II oczami przyjaciela IP: 201.16.205.* 18.10.08, 23:58
      Stawianie znaku rownosci pomiedzy Papierzem i Lechem Walesa jest delikatnie
      mowiac naduzyciem. Typowe zaklamywanie rzeczywistosci w stylu Gazety. Pomijam
      juz uwiklanie Walesy we wspolprace ze slozbami.
      jak mozna porownywac zwyklego absolwenta zawodowki do czlowieka takiego jakim
      byl Papierz ?
      • Gość: Hana Re: "Świadectwo": Jan Paweł II oczami przyjaciela IP: *.ols.vectranet.pl 19.10.08, 09:17
        Jacek, Ty to chyba nawet zawodówki nie skończyłeś.
    • Gość: taktak Papież, Jacuś- pisze się przez "ż" IP: *.ols.vectranet.pl 19.10.08, 03:10
      Zanim zaczniesz się wymądrzać na forach-poucz się lepiej ortografii.
      • Gość: Jacek Re: Papież, Jacuś- pisze się przez "ż" IP: 201.16.205.* 19.10.08, 10:27
        ortografia ortografia, a fakty sa faktami,
        • Gość: filmowiec Re: Papież, Jacuś- pisze się przez "ż" IP: *.olsztyn.mm.pl 19.10.08, 14:25
          A ja nie odczytałem tego jako stawianie znaku rowności między
          papieżem a Wałęsa. Po prostu stwoerdzenie że mamy dwóch wielkich
          Polaków. I tyle.
    • Gość: len "Świadectwo": Jan Paweł II oczami przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 16:14
      KK to organizacja przestępcza i pasożytnicza papiestwo i kk ma na łapach krew
      niewinnych ludzi czy chrust na stosy już zbieracie
      • Gość: * Re: "Świadectwo": Jan Paweł II oczami przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 14:02
        Nie przypisuj znanych cech katolicyzmu rzymskiego innym ludziom nie mającym nic
        wspólnego z tą pierwszą tragiczną schizmą religii chrześcijańskiej i jej
        następstwami. Sami degradują się na tyle wystarczająco na co dzień, że tego
        ognia już niczym ani zasilać ani zabezpieczać nie trzeba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka