Dodaj do ulubionych

Dla Olsztyna

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 20:49
Miło mi poinformować, że Pan Maleńczuk - autor tomiku "Chamstwo w Państwie"
złozył własnoręcznie dedykację:

" Dla Olsztyna
Maciej Maleńczuk
od Krakowa 2003 "
i był bardzo ucieszony z tej dedykacji i ja również
Książka dotrze do Olsztyna w najbliższym czasie
pozdrawiamy cały Olsztyn

" Nie masz na świecie idei,
Której by hańba nie kryła.
Już nie ma na świecie rzeczy,
By suknię czystą nosiła ..... "
Obserwuj wątek
    • Gość: koza Re: Dla Olsztyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 21:29
      Wolalbym dedykacje od Pilcha.
      • Gość: rita Re: Dla Olsztyna IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 21:37
        Pilch był w sobotę i nie fczekał do niedzieli na mnie ;)))
        ale co ja mogłabym jego kupić, przecież nie wydał żadnej nowej książki, a
        politycznie się zaniechał
        • Gość: koza Re: Dla Olsztyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 21:42
          Jest nowea ksiazka z jego felietonami.
          • Gość: rita Re: Dla Olsztyna IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 21:50
            no popatrz, nie wiedziałam - mogłam tam zakupić, tak myślałam co on podpisywał,
            dalej ten upadek na dworcu centralnym - trudno
            • Gość: koza Re: Dla Olsztyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 21:52
              Tak bardzo nie zaluj, bo to starocie, czekamy na nowa powiesc.
              • Gość: rita Re: Dla Olsztyna IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 22:03
                ale wiesz, że jego nowa powieść ma być tylko sprzedawana za pośrednictwem
                niemieckiej ksiegarni wysyłkowej, bo taki został podpisany kontrakt
                • Gość: koza Re: Dla Olsztyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 22:07
                  Tego nie wiedzialem, ale na pewno kupie.
                  • Gość: rita Re: Dla Olsztyna IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 22:08
                    teraz za zadanie to masz szczęśliwie zawieść tą dedykację Krakusa dla Olsztyna
                    • Gość: koza Re: Dla Olsztyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 22:14
                      Jestem gotowy.
                      • Gość: rita Re: Dla Olsztyna IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 22:16
                        przydała by sie jakaś eskorta
                        te lasy takie niebezpieczne, jak sie zbójnicy dowiedzą co wieziesz, to będzie
                        ubaw
                        • Gość: koza Re: Dla Olsztyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 22:18
                          Eskorta jest, bo jade z kolega.
                          • Gość: rita Re: Dla Olsztyna IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 22:22
                            to pilnuj kolegi by nie dobrał się do paczki - ciężko panować nad kierownicą i
                            nad śpiewającym kolegą ;)
                            • Gość: koza Re: Dla Olsztyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 22:29
                              Co bedzie w tej paczce?
                              • Gość: rita Re: Dla Olsztyna IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 22:37
                                książeczka Maleńczuka plus płynna niespodzianka, tak płynna jak jezioro Krzywe
                                z Długim wzięte
                                • Gość: koza Re: Dla Olsztyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 22:45
                                  Czy ten plyn jest jakos opakowany?
                                  • inka28 Re: Dla Olsztyna 27.10.03, 12:40
                                    A ja zdobyłam w sobotę autograf Wiśniewskiego, hihi;) Jak byście potrzebowali
                                    jeszcze jednego kierowcy to ja mogę, ale prawka jeszcze nie mam:)))
                                    • Gość: rita Re: Dla Olsztyna IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 21:08
                                      obstawa by sie przydała, weż broń Inka ;))))))))))
    • brzoza Re: Dla Olsztyna 27.10.03, 21:24
      rita - Chamstwa Maleńczuka nie znam, ale gratuluje Ci akcji - tak połączyc dwa
      miasta, to duża sztuka. A tak przy okazji - skąd się wywodzi ów Maleńczuk?
      • bpkw Re: Dla Olsztyna 30.10.03, 20:15
        Rita. Jak to Pilch nic nie napisał. A laureatka Nike 2001 "Pod mocnym
        aniołem" ???.

Carpe diem.
        • Gość: rita Re: Dla Olsztyna IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 20:18
          niestety Pilch nie ma szczęścia do mnie, może i dobrze czuć ode mnie gorzką
          żołądkową i przed tym ucieka ;)))))))))
          a Maleńczuk jest z Krakowa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka