Gość: ej IP: *.lan.net.pl 14.01.09, 19:30 a czy musi być znany?? PO dobrze zrobiło stawiając na świeżą krew do tego jest doktorem moim zdaniem dobry kandydat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oio Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 19:38 beznadziejny kandydat bez doswiadczenia, rownie dobrze mogli postawic na kowalskiego z klatki obok... po strzela sobie samoboja "Najbardziej w Olsztynie przeszkadza mi komunikacja" — Krzysztof Krukowski, kandydat na prezydenta (PO), przewodniczący rady nadzorczej MPK w Olsztynie gość jest mocny :D sam za to odpowiada i płacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 19:39 Krukowski - człowiek Cichonia (a jak Cichonia to i Sycza), popierany przez Liska Lisek nie jest związany z Olsztynem w żaden sposób. Rozwija za to Trójmiasto. Czyli w PO wyszli z założenia, że jakby warszawka wskazała konia, to mieszkańcy i tak na niego zagłosują. Bo mieszkańcy Olsztyna to może bezmyślne barany? Obyście panowie się nie przeliczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary bartnik Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 19:57 Ludzie, nareszcie!!!! Toż to naprawdę jedyny na obecne trudne czasy naszego Miasta kandydat!Rewelacyjny!!! I na biznesie się zna i na nauce, i klepnie kogo trzeba i przyklaszcze. A co najważniejsze wie, że mądrych trzeba słuchać a tłuszcza wyborcza musi dostać tłustą kiełbaskę (ale tylko jedną, tak dla zdrowotności i żeby się broń Panie w tych głupich baranich łbach nie poprzewracało to piwka do nie już nie dawać!) Przeszkadza mi może tylko trochę, iż osoba ta łączy w sobie cechy Nikodema Dyzmy, Stana Tymińskiego i sztukmistrza z Lublina, nie lubi Mrożka, nie rozumie Witkacego i nie toleruje wokół siebie pejsatych. Za to wspaniale odróżnia trutnie od robotnic!!! Cóż. Stary już jestem i czasy się zmieniły. I ludzie też... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.centertel.pl 14.01.09, 20:04 z tymi pejsatymi przesadzasz! On też jakiś czerniawy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.ols.vectranet.pl 14.01.09, 20:04 PO strzeliła sobie kolejny raz w stopę. Ale obciach!! Wycięli jedyną osobę która mogła wygrać dla PO te wybory. Oj Szmit się cieszy... To ma niby być ta formacja "przygotowana do rządzenia", rany a ja na nich głosowałam. Olsztyniacy przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.lan.net.pl 14.01.09, 21:02 z czego szmit ma sie cieszyć? że przerżnie kolejne wybory? to jest najlepszy wybór PO z tych 3 co mogła wystawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 08:10 też tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel_m Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.gprs.plus.pl 18.01.09, 17:08 Szmit się nie cieszy. Krukowski nie ta liga. Odpowiedz Link Zgłoś
weganin11 Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy 15.01.09, 10:08 Gość portalu: anusia napisał(a): > PO strzeliła sobie kolejny raz w stopę. Ale obciach!! Wycięli jedyną > osobę która mogła wygrać dla PO te wybory. Oj Szmit się cieszy... To > ma niby być ta formacja "przygotowana do rządzenia", rany a ja na > nich głosowałam. Olsztyniacy przepraszam... Nie przepraszaj -każdy może dać się raz oszukać. Następnym razem dobrze obserwuj na kogo głosujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tymiński z Olsztyn Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 20:12 Mamy swojego Tymińskiego z tym że z Kiwit a nie z Sydney Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historyk Pierwsze pytanie do Kandydata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 20:17 Kto był założycielem Olsztyna??? a. Jan z Łajs b. Zbigniew Dabkowski c. Czesław Małkowksi d. Pszczółka Maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hihistoryk Re: Pierwsze pytanie do Kandydata IP: *.ols.vectranet.pl 15.01.09, 09:13 Pszczółka Maja /z Jarot/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.torun.mm.pl 14.01.09, 20:22 Oj, przydupasy innych kandydatów już bardzo aktywne, jak widać. Atak od początku, nawet od "pejsatych" mu wymyślają. Będzie gorąco i będzie bardzo nikczemnie w tych waszych wyborach. I brawa dla PO - to jest odważna, mądra, choć może ryzykowna decyzja. Ale żaden z tych starych zgranych olsztyńskich "działaczy", łącznie z Wasilewską, nie zasługiwał na poparcie, ponieważ są to ludzie skompromitowani współpracą z Małkowskim. Nie wiem, ile wart jest ten Krukowski, ale przynajmniej daje nadzieję, że jest inny. Nikt inny takiej nadziei nie daje, z żadnej liczącej się partii (o tych kanapowych nie warto wspominać). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 20:27 Jesteś taki naiwny czy tylko udajesz. Ten kandydat to tylko ręka Cichonia. To on będzie rządził a nie ten figurant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary bartnik Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 20:39 Z Torunia tego nie widać, tym bardziej że już ciemno. Czarniawy trochę jest. fakt. A że pejsatych nie lubi to też fakt. Naprawdę! Bo Starozakonni (wbrew pozorom nic do nich nie mam, wręcz przeciwnie!)ze swą prawdziwą mądrością już nie są autorytetami dla takich marionetek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.torun.mm.pl 14.01.09, 20:42 Może jestem naiwny, nie wiem, aż tak dobrze waszych niuansów olsztyńskich nie znam. Ale jest dla mnie oczywiste, że każda z tych starych, używanych, zgranych kart, gwarantuje to, że nic się w Olsztynie nie zmieni, ten sam układ, może w nieco zmienionym składzie, będzie kręcił te same lody. Nowa twarz daje nadzieję, że będzie inaczej. Jeśli Krukowski wygra, to dla bardzo ważne będzie, kogo on wybierze na wiceprezydentów, na dyrektorów wydziałów. Wiem, co ja bym zrobił z tymi kolesiami, nie wyłączając Cichonia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Huhahaha Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 21:04 Chłopie, twoja naiwność rzuca na kolana. Nie trzeba znać kandydata, wystarczy prosta analiza informacji z artykułu: "jest też szefem rady nadzorczej MPK i Warmińsko-Mazurskiej Agencji Rozwoju Regionalnego." A kto go tam wsadził? Ile pobiera co miesiąc publicznej kasy? Jaką mentalność trzeba mieć, żeby iść na takie układy? Przecież to typowa synekura od partii. Świadczy to o jednym: jak się facio załapie do magistratu to będzie spłacał dług wdzięczności partyjnym pobratymcom, ich rodzinom, kochankom, znajomym etc. --------- Gość portalu: ab napisał(a) Ale jest dla mnie oczywiste, że każda z tych starych, używanych, zgranych kart, gwarantuje to, że nic się w Olsztynie nie zmieni, ten sam układ, może w nieco zmienionym składzie, będzie kręcił te same lody. Nowa twarz daje nadzieję że będzie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IR Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.uwm.edu.pl 16.01.09, 15:33 Kochani jest jeszcze prezesem spółdzielni, że ma czas na to wszystko, przecież doba to tylko 24 godziny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kit Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 08:12 myślę,ze nie zostawi obecnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1-23 Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy 15.01.09, 09:55 Jak nie znasz układów w Olsztynie, to ci powiem: PO tak się kompromituje, że wystawiła nową twarz, bo myśli, że nabierze ludzi. A ludzie mają dosyć "układów". Poza tym zadziwiający jest udział we władzach obywateli narodowości ukraińskiej. I o P. Syczu było głośno w prasie... Co ciekawe - żaden z kandydatów nie przedstawił wizji Olsztyna za 10-20 lat. Wszystko kręci się na poziomie w magla - to jest "życie polityczne" Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.gprs.plus.pl 17.01.09, 00:32 przecie już zapowiedział współpracę z Gażewskim i Wasilewską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 13:00 ksiaze.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny... Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 13:21 No no!!! Trzeba będzie chyba ocenzurować internet, bo za dużo tam informacji o panu Krukowskim. Materiał naprawdę wart zapoznania się z nim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny... Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 15:29 Dobrze "kolo" ze ten link tu jest. Ale czy komuś będzie się chciało tu wejść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 16:54 To podstawowe pytanie. Jest to tekst dla ludzi inteligentnych, których myślenie nie boli. Może trochę się takich znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.ols.vectranet.pl 14.01.09, 20:40 dyskryminacja kobiet była jest i bedzie przez kolesiów partyjnych może wyborcy będą mądrzejści i będa głosowac na panią Wasilewską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aresztant Uwaga!Ukraina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 21:05 Krukowski<Cichoń<Sycz<Harhaj<Protas-To chyba o czymś świadczy.To samostoina Ukraina.Olsztyniacy obudźcie się!Co się z wami dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.ols.vectranet.pl 14.01.09, 21:09 Gdyby Wasilewska kandydowała - PO by wygrało a tak nie ma szans kto zna jakiegoś Krukowskiego???? co on zrobił dla miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołodyjoski Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.09, 21:17 Gość portalu: ttt napisał(a): > Gdyby Wasilewska kandydowała - PO by wygrało a tak nie ma szans kto > zna jakiegoś Krukowskiego???? co on zrobił dla miasta? nie pytaj co zrobił dla miasta, zapytaj co zrobi dla swoich atamanów, a Skrzetuskiego już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.ols.vectranet.pl 16.01.09, 11:59 A ta Wasilewska, to co to za desant??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ataman Do p.poseł Lidii Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 22:20 Krukowski<Cichoń<Sycz<Harhaj<Protas-pszczelarze Ukraina.PSL!Gdzie prawdziwi Platformersi.Tomek w szpitalu.Gdzie Szostek.Kto uratuje Olsztyn?Pogódźcie się ze Jurkiem Szmitem i PiSem. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Sycza! 14.01.09, 22:22 Tylko tyle czy , aż tyle.Ktoś tego pana usiłuje wypromować by zniszczyć grupę Wasilewskiej kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Sycza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 08:15 I dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmiak Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 22:24 charyzmy to w tym jegomościu trudno znaleźć, więcej z pampersa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były student Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.olsztyn.mm.pl 14.01.09, 22:36 brawo, brawo, brawo!!!! Panie Krzysztofie, proszę zrobić czystkę w ratuszu, jak na zaliczeniu ze strategicznego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arytmic Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 22:41 Do Warmiaka.On nawet nie dorósł do pampersa.Najwyżej pieluchomajtek.Ale w ciągu do smoczka w różnych Radach Nadzorczych wykazuje niebywały instynkt.Np.w MPK zatwierdzał podwyżki biletów dla mieszkańców.Kto go wytrzasnął na prezydenta?To prawdziwy Sokół z Zielonej Krainy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Czy prezydencki kandydat Platformy startował IP: *.olsztyn.mm.pl 14.01.09, 23:03 wcześniej (2002) w wyborach z list PSL ?! A może to przypadkowy zbieg okoliczności z takim samym imieniem, nazwiskiem i wiekiem (pozycja nr 12)?: wybory2002.pkw.gov.pl/sejmik/dk1/w28/o19296/k2862.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olsztyniak Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: 195.187.136.* 14.01.09, 23:31 W tej sytuacji widzę Grzymowicza na prezydenta. Centrala PO nie powinna narzucać swoich rozwiązań. Teraz Cichoń ma rządzić? Chore! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: tylko Jerzy Szmit IP: *.ols.vectranet.pl 15.01.09, 00:08 Tylko Jerzy Szmit jak gajowy z dowcipu o partyzantach i niemcach może przywrucić w naszym mieście normalność. Ani koza platformersów, ani cień Małkowskiego nie nadają się do tego - o reszcie niechce mi się nawet wspominać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhaha Re: tylko Jerzy Szmit IP: *.olsztyn.mm.pl 20.01.09, 00:15 O, witamy Jurka S. na forum buhahahahaaa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoteS Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 00:38 W artykule czytamy: „Po kilku tygodniach zawirowań PO wskazała kandydata do prezydentury.” PO? Czyżby? Przecież dalej kolejno czytamy „Do wtorku to Anna Wasilewska, b. wiceprezydent Olsztyna była kandydatką "partyjnych dołów". Poparło ją najwięcej powiatowych działaczy Platformy. W głosowaniu zdecydowanie wyprzedziła Krzysztofa Krukowskiego .” „ A Cichoń postawił na Krukowskiego”. „Wtedy Platforma namaściła Krukowskiego”. I tu mam wątpliwości. Bo „działacze powiatowi” to z innej Platformy? Cichoń wskazał i ich głosowanie na „gwóźdź”?. To jakaś nowa odmiana demokracji. Ale co tam. Mieliśmy „układ olsztyński” to możemy mieć i „demokrację po olsztyńsku”. Chociaż, zważywszy, że kandydat „znalazł uznanie Warszawy” to może to już taka demokracja „na cały nasz kraj”. Tylko niepokój mój budzi fakt, że kandydat mimo demokratycznej przegranej godzi się na udział w wyborach. Nie ma zahamowań. Więc jak u niego ze zdrową ambicją o honorze nie wspominając. Wygląda, że marnie. Coś mi się wydaje, że ci „platformowi demokraci” sądzą, że mieszkańcy Olsztyna tych cech nie będą brali pod uwagę. Udowodnijmy im, że się mylą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megafon.bloog.pl Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.ols.vectranet.pl 15.01.09, 23:44 Dokładnie tak! Nie wolno pozwalać na narzucanie sobie odgórnych decyzji w rzekomo "demokratycznych" strukturach partyjnych. Ja także liczę na spostrzegawczość mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.olsztyn.mm.pl 15.01.09, 06:09 Dziwię się bardzo PO,że postawiła (a w zasadzie postawił Cichoń) niedoświadczonego młodzika wystawiając go jako kandydata na prezydenta Olsztyna.Jakie on ma doświadczenie poza doświadczeniem w braniu pieniędzy?Żenujące. www.edu.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=64&Itemid=61 Od razu widać porażkęPO w Olsztynie.A może Cichoniowi o to chodzi ,być może dogadał się z Grzymowiczem?Nie rozumiem jak góra PO dała się przekonać Cichoniowi?Do jasnej cholery następny partyjny przydupas ma rządzić naszym miastem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.olsztyn.mm.pl 15.01.09, 06:11 Ten link o Krukowskim powinien otworzyć się ww.edu.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=64&Itemid=61 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urodzony tutaj Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 07:30 taki on olsztyniak jak ja ukrainiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 08:31 no no w sumie to będzie ciekawa i bardzo wyrównana walka o fotel prezia, tylu kandydatów i w sumie to ani jednego czarnego konia....cóż coś czuję że jednak w ratuszu będzie rządził PSL... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARK Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.olsztyn.mm.pl 15.01.09, 08:41 Kolejny "spadochroniarz"-może lepiej "kogoś" z Gdańska. Platformo nie sądź że mieszkańcy Olsztyna dadzą sobie wcisnąć dyletanta rodem z Kiwit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.09, 07:32 no i zaorają was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.olsztyn.mm.pl 15.01.09, 08:53 Krukowski to dobry "skoczek" Z najpierw z PSL-em w 2002r. Aktualnie z PO.Nie ważne jak aby do władzy. wybory2002.pkw.gov.pl/sejmik/dk1/w28/o19296/k2862.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.olsztyn.mm.pl 15.01.09, 08:56 Krukowski to dobry "skoczek" Z najpierw z PSL-em w 2002r. Aktualnie z PO.Nie ważne jak aby do władzy. wybory2002.pkw.gov.pl/sejmik/dk1/w28/o19296/k2862.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.ols.vectranet.pl 15.01.09, 08:59 MIASTO OLSZTYN WITA PREZYDENTA SZMITA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhaha Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.olsztyn.mm.pl 20.01.09, 00:13 Jurku S., daj se spokój i na forum wyluzuj buhahahahaaa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasażerowie Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.olsztyn.mm.pl 15.01.09, 10:36 Kochana Gazeto Czy kandydaci na prezydenta są w stanie przywrócić połączenie kolejowe od 5.30 relacji Olsztyn - Kętrzyn - Giżycko - Ełk,idt. Bowiem bardzo dużo natej trasie pasażerów jeżdziło do pracy. Nie ma innych połączeń. Jeśli Gazeta Wie to nich ukaże/ jak się dostać do tych miast od 5 rano. Czy od Olsztyna i dalej kończy się komunikacja/ mamy być odcięci od reszty kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażerka Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.olsztyn.mm.pl 15.01.09, 11:30 dla ludzi którzy przez lata dojeżdżali do pracy to jest poprostu tragedia. Ale PKP ma pasażerów gdzieś. Rozpacz bo nie ma poprostu czym dojechać ani pociągu ani autobusu. POMOCY - ale do kogo kierować tę rozpaczliwą prośbę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażerka Re: Krzysztof Krukowski, nieznana twarz Platformy IP: *.olsztyn.mm.pl 15.01.09, 11:33 to jest prawda, ludzie którzy przez lata dojeżdżali do pracy dziś są zrozpaczeni. Odpowiedz Link Zgłoś