kecawa 24.01.09, 08:18 pl.wikipedia.org/wiki/Jerzy_Szmit Ten kandydat broni się już życiorysem. Ten życiorys mówi sam za siebie,że Olsztyn jest jego Małą Ojczyzną i dobro jego mieszkańców jest dla niego więcej niż istotne! kecaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kacperek Re: Ten kandydat broni się już zyciorysem IP: *.ols.vectranet.pl 24.01.09, 08:40 To prawda , ale czy nie zostanie spętany przez janków z Rady M. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Re: Ten kandydat broni się już zyciorysem IP: *.centertel.pl 24.01.09, 09:30 Zagłosuję ,jak zobaczę status pokrzywdzonego wystawiony przez IPN ...a nie przez janków z R.M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ten kandydat broni się już zyciorysem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 16:16 przeczytaj życiorys Grzymowicza to ci szczęka opadnie.I on naprawdę taki jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kameleon Re: Ten kandydat broni się już zyciorysem IP: *.olsztyn.mm.pl 24.01.09, 16:28 Opada mi szczęka jak wiem, że Grzymowicz przez kilka lat był zastępcą Małkowskiego. To ostatni kandydat na którego bym zagłosował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Ten kandydat broni się już zyciorysem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.09, 19:26 kecawa albo ty jestes Jurek albo jestes jego pomocnikiem w sztabie bo pierdoly wypisujesz na tym forum a o tym szmicie nieudaczniku juz nie mam ochoty czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henia Re: Ten kandydat broni się już zyciorysem IP: *.centertel.pl 25.01.09, 15:49 Jestem pod wrażeniem !naprawdę piękny życiorys Odpowiedz Link Zgłoś