andulka7 12.11.03, 09:22 Może by uczestnicy sobotnich i poniedziałkowych wstrieczy w eNce coś napisali, kto był, do której balowaliście... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka28 Re: I po spotkaniach... 12.11.03, 16:45 Ok, ja napiszę:))) W sobotę byli: Lusterko, bpkw, Zbyszek, Thor, gospodarze i ja. Rozmowy przy piwku od Rity, oglądanie książek, milutko:) Dwóch panów ucałowałam od Rity, jeden był za młody;) Being w tym czasie "czytał ważną książkę". Potem zaszliśmy na chwileczkę do "Beczki" na końcówkę koncertu szantowego, a potem Tereska nas porozwoziła:) W poniedziałek długo siedzieli rajdowcy, potem przyszłam ja z Rodzynkiem (tak, tak!), potem Lusterko, znajmoi się dosiadali, jeden rajdowiec przyszedł ściskać nam dłonie, myślał, że fani, czy coś i rozlał Rodzynowi piwo, ale odkupił:) Potem rajdowcy poszli, a przyszedł Zbyszek z Lecartem i komisyjnie rozpakowywaliśmi paczkę:) Ze wstążek Lady na teraz nową fryzurę:))) Szampana nieco ubyło, goście się porozchodzili, a parę osób poszło do Sowy i - wierzcie mi - obrazek Angeli w innej knajpie niż Enka to coś... fajnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynek9 Re: I po spotkaniach... 12.11.03, 17:13 Tak tak, bylem i pilem owego szampana. Osobiscie uwazam to rozlane piwko za zaszczyt, hehe moze to ktos slawny, nie wiem ;)) pozdrawiam wszystkich nowopoznanych i niepoznanych forumowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: I po spotkaniach... 12.11.03, 17:20 Rodzyn, nawet nie wiesz jak się cieszę, że tu jesteś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lecart Re: I po spotkaniach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 19:26 No prosze lista "aktywnych" forumowiczow sie powieksza :P Oby tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: I po spotkaniach... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 19:51 ja myślę, że i wędrówka do eNki jest również całotygodniowa Witamy rodzynka - czy rodzynek nam sie przedstawi ? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: I po spotkaniach... 12.11.03, 21:17 Witamy nową osobę. Oczywiście nowy wpis przy Lady jest,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: I po spotkaniach... 12.11.03, 21:24 A Rodzynek jest miejscowy czy dowieziony z Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: I po spotkaniach... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 21:38 ja podejrzewam, że to jakiś rajdowiec - ciekawe czy dobrze strzelam ;) to jest olsztyński rodzynek eNkowski - ponoć Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: I po spotkaniach... 13.11.03, 09:53 Rita, niestety pudlo, dzis pogadamy, Rodzyn jak bedzie chcial to sie sam troche poujawnia:))) Jeszcze sie nie podpisal, powinien zasluzyc, ale zna juz historie Lady:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: I po spotkaniach... 13.11.03, 14:20 Inka- tylko nie schrup rodzynka! Ty rodzynkozerco! :-) A szanty to nie byla "Beczka" tylko "Pod Kotwica" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: I po spotkaniach... 13.11.03, 15:44 zbyszek07 napisał: > A szanty to nie byla "Beczka" tylko "Pod Kotwica" > :-) To chyba zbyt duza ilosc piwa poczynila spustoszenie w inkowej pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: I po spotkaniach... 13.11.03, 15:59 Nie, to nie alkohol, tylko podobna knajpa w innym mieście. Długo by tłumaczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: I po spotkaniach... 13.11.03, 17:19 Beczka jest / byla? / przy starej Warszawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś