Gość: kierowca IP: *.ols.vectranet.pl 28.01.09, 20:34 Witam, planuję zacząć serwisować swoją toyotę w/w serwisie. Czy ktoś z Forumowiczów miał z nim do czynienia? Jaka fachowość obsługi, ceny, itd? Dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: manley Re: Toyota Mir-Wit - serwis - pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 09:35 nikt tam nie serwisuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Kto ma serwisować? IP: 213.199.219.* 29.01.09, 10:33 W naszym pięknym i bogatym mieście to prawie same niemieckie starocie jeżdżą. Kierowcy nie mają pojęcia gdzie jest serwis toyoty/fiata/vw i inne, bo i po co skoro olej można wymienić w garażu i wylać pod drzewko a pasek rozrządu u znajomej złotej rączki, czyli pana miecia. Poza tym serwis jak serwis. Wystarczy zadzwonić, żeby poznać warunki i ceny. Swoją drogą to ciekawe: kupić samochód a dopiero później myśleć o kosztach serwisu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to-ko Re: Kto ma serwisować? IP: 195.117.22.* 29.01.09, 12:55 Zalecam poszukanie serwisu w innych okolicznych, ale mniejszych miejscowościach. Serwisowałem w okresie gwarancji swoje Renault w Olsztynie, ale też w Nidzicy i /przez przypadek/ w Suwałkach. Pomimo, że teoretycznie przeglądy gwarancyjne są w tej same cenie u wszystkich /jak mnie zapewniał dealer/ - to w Nidzicy i Suwałkach koszt jest o 20-25 % niższy. A więc biorąc pod uwagę koszt benzyny i czasu - i tak się opłaca pojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryś Re: Toyota Mir-Wit - serwis - pytanie IP: *.ols.vectranet.pl 29.01.09, 17:23 Strasznie drogo. Rok temu wymiana żarówki 80zł (żarówka 2zł- nie ma dojścia sam nie wymienisz). Przegląd i wymiana oleju, klocków hamulcowych ok. 1000zł. Jak znajdziesz tańszy daj cynk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Toyota Mir-Wit - serwis - pytanie IP: *.ols.vectranet.pl 30.01.09, 16:21 Żarówkę sam wymieniałem (corolla okularnik) lewy przód. Akumulator trzeba było wyjąć i ze sprężynką trochę się pobawić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Toyota Mir-Wit - serwis - pytanie IP: *.olsztyn.mm.pl 30.01.09, 17:44 serwisowałem Carinę,bardzo wiekową. serwis zawodowy,ale drogi....bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Toyota Mir-Wit - serwis - pytanie IP: *.ols.vectranet.pl 01.02.09, 11:39 up Odpowiedz Link Zgłoś
nomad.net Re: Toyota Mir-Wit - serwis - pytanie 02.02.09, 13:06 Jechalbym tam tylko jak juz byloby brak innego rozwiazania. Drogo. /www.madartsoft.com Help Desk Software C# controls Odpowiedz Link Zgłoś