Dodaj do ulubionych

Toyota Mir-Wit - serwis - pytanie

IP: *.ols.vectranet.pl 28.01.09, 20:34
Witam, planuję zacząć serwisować swoją toyotę w/w serwisie. Czy ktoś z
Forumowiczów miał z nim do czynienia? Jaka fachowość obsługi, ceny, itd?

Dziękuję za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: manley Re: Toyota Mir-Wit - serwis - pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 09:35
      nikt tam nie serwisuje???
      • Gość: miś Kto ma serwisować? IP: 213.199.219.* 29.01.09, 10:33
        W naszym pięknym i bogatym mieście to prawie same niemieckie starocie jeżdżą.
        Kierowcy nie mają pojęcia gdzie jest serwis toyoty/fiata/vw i inne, bo i po co
        skoro olej można wymienić w garażu i wylać pod drzewko a pasek rozrządu u
        znajomej złotej rączki, czyli pana miecia.
        Poza tym serwis jak serwis. Wystarczy zadzwonić, żeby poznać warunki i ceny.
        Swoją drogą to ciekawe: kupić samochód a dopiero później myśleć o kosztach
        serwisu...
        • Gość: to-ko Re: Kto ma serwisować? IP: 195.117.22.* 29.01.09, 12:55
          Zalecam poszukanie serwisu w innych okolicznych, ale mniejszych miejscowościach.
          Serwisowałem w okresie gwarancji swoje Renault w Olsztynie, ale też w Nidzicy i
          /przez przypadek/ w Suwałkach.
          Pomimo, że teoretycznie przeglądy gwarancyjne są w tej same cenie u wszystkich
          /jak mnie zapewniał dealer/ - to w Nidzicy i Suwałkach koszt jest o 20-25 % niższy.
          A więc biorąc pod uwagę koszt benzyny i czasu - i tak się opłaca pojechać.
    • Gość: Ryś Re: Toyota Mir-Wit - serwis - pytanie IP: *.ols.vectranet.pl 29.01.09, 17:23
      Strasznie drogo. Rok temu wymiana żarówki 80zł (żarówka 2zł- nie ma dojścia sam
      nie wymienisz). Przegląd i wymiana oleju, klocków hamulcowych ok. 1000zł. Jak
      znajdziesz tańszy daj cynk.
      • Gość: kierowca Re: Toyota Mir-Wit - serwis - pytanie IP: *.ols.vectranet.pl 30.01.09, 16:21
        Żarówkę sam wymieniałem (corolla okularnik) lewy przód. Akumulator trzeba było
        wyjąć i ze sprężynką trochę się pobawić...
        • Gość: miki Re: Toyota Mir-Wit - serwis - pytanie IP: *.olsztyn.mm.pl 30.01.09, 17:44
          serwisowałem Carinę,bardzo wiekową. serwis zawodowy,ale drogi....bardzo
    • Gość: kierowca Re: Toyota Mir-Wit - serwis - pytanie IP: *.ols.vectranet.pl 01.02.09, 11:39
      up
    • nomad.net Re: Toyota Mir-Wit - serwis - pytanie 02.02.09, 13:06
      Jechalbym tam tylko jak juz byloby brak innego rozwiazania. Drogo.

/www.madartsoft.com
      Help Desk Software
      C# controls
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka