stach23-0 23.02.09, 13:16 firma tynko jest to firma która która oszukuje inwestorów na materiale ma strasznie wysokie ceny względem innych firm zatrudnia pracowników na czarno i odwala wielki chłam co do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mistrz_94 Re: tynko........................... 10.05.13, 18:18 Ta firma to jakaś ściema !! Pracodawca wielki cwaniak, zlecił prace obiecał że zapłaci po skończeniu pracy a tu nici. Praca skończona, pieniędzy nie widze juz 2 tyg. (miał przelać na konto). Byłem u niego w firmie adres podany ten co tu, a po 3-4 godzinach dzwoni prawniczek że niby go nachodze w domu !! Ściema totalna, i jeszcze wyjechał z tekstem ze praca nie jest skończona jak odebrał osobiście, a prawnik następny wszystko wiedzący mówi ze miałem niby jakąś fakture wystawić jak nie mam działalności. TA FIRMA JAK I PRACODAWCA TO JEDNA WIELKA ŚCIEMA. ODRADZAM PRACOWANIA U TAK WSPANIAŁEGO PRACODAWCY, OBIECUJE KOKOSY A CO SIE OKAZUJE PIENIĘDZY NIE WIDAĆ !! I JESZCZE STRASZY SĄDEM ZA JAKIEŚ NACHODZENIE. ADRES JEST PODANY FIRMY TO IDE A ŻE TO JEGO DOM TO MI TO WISI !! Odpowiedz Link Zgłoś
krzywy82 Re: tynko........................... 01.11.14, 13:17 To nie jest firma budowlana tylko zwykli partacze i oszusci,radze zobaczyc ich prace w ostrodzie i ilawie.Totalne dno.Zdecydowanie odradzam jakiekolwiek kontakty z TYNKO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś