glabella 19.03.09, 22:08 Czy w Olsztynie jest jakaś restauracja/bar dla niepalących? Żeby można było zorganizować spotkanie klasowe (zarezerwować stół na 20 osób)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ws ze świecą szukac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 08:30 przystań odpada. nie wien jak w karczmie jana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weer Re: bar dla niepalących IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.03.09, 21:41 ja praktycznie przestałem po knajpach chodzić - znudziło mi się prześmiardywanie fajkami... ale chętnie dowiem się, gdzie mogę iść ze znajomymi na browar bez papierosa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: bar dla niepalących IP: *.gizycko.mm.pl 21.03.09, 00:42 popieram przedmówcę, chociaż wydaje mi się, że w tym smutnym jak p...a mieście nawet nie ma co liczyć na taki "luksus" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konik polny Re: bar dla niepalących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 16:49 w tesco na grilu nie mozna palic a i 20 osob upchniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joi Re: bar dla niepalących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 17:39 W Zakątkach Europy jest mała salka na 20-30 osób , którą można wynając. Jest oddzielona od sali głównej drzwiami. Odpowiedz Link Zgłoś