Dodaj do ulubionych

psi fryzjer

IP: *.olsztyn.mm.pl 24.04.09, 20:06
gdzie dobrze i taio obciąć psa?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mika Re: psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 20:32
      Podaję numer fryzjerki, która sama przyjeżdża do domu i obcina psa. Za
      ostrzyżenie foksteriera wzięła 40,- zł. Nazywa się Pani Iza, polecam i podaję
      numer jej komórki: 509 193 300.
      • yadol Re: psi fryzjer 25.04.09, 18:12
        dywity, koło pętli w lecznicy, polecam
      • Gość: Dafne Re: psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 08:12
        Zdecydowanie odradzam wszelkie kontakty tej "pani izy" z psiakami i
        innymi zwierzętami, pojęcie o nich żadne a podejście i opieka
        również zostawia wiele do życzenia. Szkoda eksperymentów i
        oszczędzania pieniędzy na porządnych fryzjerów:)
        • Gość: ona Re: psi fryzjer IP: *.olsztyn.mm.pl 06.06.14, 16:16
          bzdura, korzystam z usług tej pani nod kilku nlat i nie zamieniłabym na nikogo innego. pełny profesjonalizm i miła obsluga a piesek szczęśliwy. do tego przystepna cena
    • Gość: Groomer Re: psi fryzjer Olsztyn IP: *.centertel.pl 07.07.09, 00:46
      www.psie-studio.pl
      • Gość: dana Re: psi fryzjer Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 07.07.09, 19:52
        skorzystałam z usług pani Izy. Polecam. W domu, bezstresowo, super
        podejscie do zwierzatka, ładnie i do tego tanio - 40 zł
        • Gość: Stefan Re: psi fryzjer Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.09, 10:06
          Pani Iza ? ja odradzam , ale polecam salon na ul. Jarockiej
          • Gość: dana Re: psi fryzjer Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.09, 11:47
            Na jarockiej z psa zrobiono mi prosiaka. obcieli go w ubiegłym roku
            na zero!!! Nigdy wiecej
          • Gość: Dafne Re: psi fryzjer Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 08:05
            Zdecydowanie odradzam wszelkie kontakty tej "pani izy" z psiakami i
            innymi zwierzętami, pojęcie o nich żadne a podejście i opieka
            również zostawia wiele do życzenia. Szkoda eksperymentów i
            oszczędzania pieniędzy na porządnych fryzjerów:)
            • Gość: gosc Re: psi fryzjer Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 06.04.15, 20:05
              ty capie nie potrfisz strzyc
          • Gość: dana Re: psi fryzjer Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 18.08.09, 12:06
            Nie wiem o co tu chodzi ale ja i moi znajomi którym poleciłam p.Izę
            jestesmy zadowoleni. Super podejscie do zwierzatka, bezstresowo. Ja
            polecam i napewno sam bede korzystala tylko z usług tej pani.
            • Gość: autor Re: psi fryzjer Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 22:22
              ha,ha, ha, a mi to wygląda na szeroko zakrojona akcję promocyjną
              pani Izy
              • Gość: gość_K Re: psi fryzjer Olsztyn IP: *.uwm.edu.pl 19.08.09, 07:59
                Ja polecam panią Marzenę (stażystka) z kliniki OLWET na Lubelskiej.
    • Gość: Kares Re: psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 22:01
      zdecydowanie odradzam weterytnarzy, po pierwsze, nie maja
      profesjonalnego sprzętu, po drugie niumiejętnie wykonują tego typu
      zabiegi a po trzecie powinni zając się leczeniem czyli tym czego się
      wyuczyli. Strzyżenie psów tylko u profesjonalnych fryzjerów, czyli
      najlepiej poszukać w internecie salonu i mozemy mieć pewność że
      piesek zostanie ostrzyżony profesjonalnie i dodatkowo możemy liczyc
      na porady odnośnie pielęgnacji:)..a swoja drogą, w Olsztynie są trzy
      profesjonalne salony pielęgnacji psów. Pozdro
      • Gość: ola Re: psi fryzjer IP: *.olsztyn.mm.pl 24.08.09, 22:29
        odradzam salon na pieczewskiej. Piesek wiązany a raczej podwieszany
        przy strzyżeniu, koszmar!
        • Gość: Zuza Re: psi fryzjer IP: *.ostroda.vectranet.pl 29.09.09, 10:30
          Nie uważam żeby weterynarz nie umiał strzyc po pierwsze jest pewniakiem zna sie
          na zwierzętach i ma do nich podejście napewno lepsze niż Pani ktorej właśnie nie
          powiódł sie interes z akrylowymi paznokciami wiec szuka szczęscia w strzyzeniu
          piesków badź Pan który nigdy nawet własnego psa nie czesał a teraz śmie się
          nazywać fryzjerem psim ha ha ha. Po za tym nie ważne czy jest się weterynarzem
          czy stolarzem ale jeśli strzyze sie z pasją to znaczy ze jest sie fryzjerem i
          trzeba to robic długo a nie miesiac czy dwa.Jesli chodzi o psie salony w
          olsztynie to zawsze pytajcie jak dlugo osoba strzyze!!!bardzo ładne strzyga na
          Murzynowskiego i tam o dziwo strzyze Pani Weterynarz!!!!!!!!!!!ma swój salon a
          strzyzenie jest jej pasja zresztą wystarczy spojrzec tylko na galerię zdjęć jej
          piesków w necie!!inni albo nie maja sukcesów albo sie boja wystawiac obstrzyzone
          psy w galerii hehe strzyge u niej pudla i zawsze jest niemal wystawowo
          wystrzyzony:)Pani miła i daje rabaty stałym klientom :)
          • Gość: Zuza Re: psi fryzjer IP: *.ostroda.vectranet.pl 29.09.09, 10:34
            I o co chodzi z typ podwieszaniem!!!!przeciez to nie kara dla psa :/ tylko dla
            bezpieczenstwa lepiej zeby zeskoczyl w chwili nie uwagi na ziemie i uszkodzil
            sobie cos bo stoi luzem bzdura nie moge czytac takich wypowiedzi moj pudel jest
            podwieszany i czuje sie niemal jak na smyczy i wiem ze nie zeskoczy!!!
    • Gość: terrier Re: psi fryzjer IP: *.pan.olsztyn.pl 07.10.09, 08:00
      osobiście polecam salon na Pieczewie - psie studio. Super podejście do zwierząt
      i rewelacyjne efekty strzyżenia. Warto też zauważyć, że niewiele salonów
      pokazuje zdjęcia na stronie!!! No i na koniec nie chcę pisać kogo - ale
      weterynarzy nie polecam, niech zajmą się leczeniem!!!
    • Gość: aśka Re: psi fryzjer IP: *.com 01.03.10, 16:47
      www.psie-studio.pl/
      • Gość: piper Re: psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 19:01
        Moja opinia po prawie 5 latach korzystania z usług psich fryzjerów w Olsztynie
        (choć oczywiście pewnie nie znam wyszystkich):
        - z czystym sumieniem polecam panią Izą, o której już kilka osób wspomina
        powyżej. Dziewczyna jest po weterynarii, strzyże rewelacyjnie, a co
        najważniejsze uwielbia psiaki i to z wzajemnością
        - odradzam zostawianie psa w salonie. Omijam to miejsce od kiedy zorientowałem
        się, że mojemu psu przed strzyżeniem podano silne środki farmakologiczne (wbrew
        wcześniejszym zapewnieniom, że tego nie robią)
        • Gość: pies sopranista Re: psi fryzjer IP: 178.56.8.* 02.03.10, 19:35
          a to papron zgolil sierść razem z jajkami
    • Gość: warmiak Re: psi fryzjer IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.03.10, 19:49
      A może obciąć psu?
    • Gość: Domino2332 Re: psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.10, 08:02
      Byłem ostatnio w Warszawie i dałem mojego Shi tzu do stryżenia. Zapłaciłem 100
      PLN, ale pełny profesjonalism. Warto zapłacić trochę więcej, ale za to piesek
      jest w dobrych rąk! Polecam salon - www.fryzuradlapsa.pl
    • Gość: buba Re: psi fryzjer IP: *.olsztyn.mm.pl 02.04.10, 21:42
      nie polecam pana ostrowskiego a zwłaszcza tego drugiego pana z którym
      współpracuje. zrobił mi z yorka pawiana! zero pojęcia o strzyżeniu. obecnie
      salon mieści się przy ulicy Piłsudzkiego NIE POLECAM SZKODA PSA!
      • Gość: Gość Re: psi fryzjer IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.04.10, 19:22
        Nie polecam pani Izy, Ale stanowczo stwierdzam, że pani Tej brak
        profesjonalizmu.Jest samoukiem.Chodzi po domach, plotkuje i poprostu tnie, słabo
        wyczesuje, nie obcina paznokci,nie czyści uszu, nie kąpie zwierzęcia.Natomiast
        korzysta z naszego prądu, nie ponosi żadnych opłat za salon, więc żadna łaska że
        bierze 40 zetów za obcięcie psa a przy tym robi dużą łaskę,Usługi tej pani cenią
        sobie starsi,samotni ludzie, schorowani, niejednokrotnie mający kłopoty z
        chodzeniem dla nich dobrze że jest taka osoba,Komu zależy na kompleksowej
        pielęgnacji powinien korzystac z profesjonalnych salonów
        • Gość: Marta Re: psi fryzjer IP: 109.243.9.* 09.05.10, 20:06
          A ja nie polecam psiego studia na Gębika.
          Byłam tam juz 3 razy z myślą ze moze pan sie w koncu nauczył strzyc
          ale teraz to masakra wyszłą piesek nie został wykapany po strzyzeniu
          zacioł mu ogon ,i obgolił prawie pół na łyso.Jak szlismy odebrac
          pieska starszy pan nas zaczepił i przekazał ze pan z salonu
          strasznie krzyczał na psa.Odradzam zdecydowanie bo ten pan napewno
          nie umie scinac i sie juz nie nauczy raczej.
        • luna37 Re: psi fryzjer 05.06.14, 23:10
          czyżby to byłą wypowiedź konkurencji??? Ja korzystam z usług pani Izy od wielu lat. Nie jestem stara, schorowana ani samotna. Psa kąpie sama. Nie dość że potrafi ostrzyc, ma anielską cierpliwość do mojego "maleństwa", to i uszy wyczyści, pazury obetnie, a przyjeżdża wtedy gdy nam obu pasuje.
          Jak mam zapłacić 150 zł za strzyżenie mojej sierści w stresie, gdzie pies jest w stresie bo przywiązywany jakimiś drutami, lub wybrać strzyżenie za 70 zł gdzie moja sierść rozwala się w każdym możliwym punkcie mojego pokoju i próbuje "zalizać " ją na smierć, to wybieram to drugie. Nigdy nie zostawiła nawet jednego włoska po strzyżeniu. Zawsze sprząta po sobie.
          Dodam że korzystam z jej usług już 6 lat i jest ok
          To że korzysta z mojego prądu? cóż - coś za coś prawda?? no i ile tego produ zuzyje?? bez przesady
          A jak ktoś pozwala sobie na plotki to i tak jest.Ja nie mam na to czasu
    • Gość: Marta Re: psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 20:34
      Czy ktoś orientuje się co się stało z salonem Champions z Jarockiej,
      byłam dziś zapisać tam mojego yorczka, jednak w miejscu salonu jest
      teraz sklep. Gdzie teraz mieści się salon?
      • Gość: marta Re: psi fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.10, 12:55
        Teraz mieści się w bloku na Piłsudskiego - na wprost stadionu.
    • Gość: buba Re: psi fryzjer IP: *.olsztyn.mm.pl 15.07.10, 19:44
      Dzisiaj byłam ze swoim pieskiem (yorkiem) w Psim Studiu na ul. Gębika. Jestem
      bardzo zadowolona. Piesek został ostrzyżony bardzo dokładnie i zgodnie z moimi
      oczekiwaniami. Szczerze polecam ! :)
      • Gość: Remi Re: psi fryzjer IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.11.10, 09:27
        Zgadzam się z Bubą, rewelacyjnie koleś strzyże poza tym salon jest bardzo schludny czego o innych powiedzieć nie mogę, polecam
        • sznaucerek1 Re: psi fryzjer 07.08.13, 21:19
          Ja bardzo polecam Panią z Zatorza na Zientary Malewskiej. Jest po kursie groomerskim i strzyże mojego pieska od 8 lat. Naprawdę zna się na rzeczy. Strzyże dokładnie i bezstresowo. Nie bije i nie krzyczy, wiem bo byłam kilka razy przy strzyżeniu. Moja Figa jest zawsze zadowolona :))
          • Gość: anna Re: psi fryzjer IP: 176.31.41.* 08.08.13, 22:38
            śmiało można polecić do yorków
            • Gość: Carino Limanowskie Re: psi fryzjer IP: *.olsztyn.vectranet.pl 14.08.13, 10:31
              Stanowczo odradzam salonu Carino na Limaowskiego w Olsztynie, Piękny piesek został mechanicznie objechany maszynką na totalne zero a miało być zupełnie inaczej, zero proporcji i chęci zrozumienia właściciela.
              • Gość: Joka Re: psi fryzjer IP: *.olsztyn.mm.pl 24.01.14, 14:47
                Również nie polecam strzyżenia na ul . Limanowskiego , byłam raz i wiecej tam nie wrócę .
                Dziewczyna nie ma pojęcia o strzyżeniu i co nie powinno miec miejsca posiada bardzo tępe nożyki , mój kot został ostrzyżony do połowy i został bardzo zestresowany nie delikatnością tej Pani , masakra .
                • Gość: kocia Re: psi fryzjer IP: 5.172.190.* 27.02.14, 01:28
                  moze twoj kot byl bardzo skoltuniony w takim przypadku zadne nozyczki nie sa zbyt ostre by sciac koltun ja swjego strzyge regularnie w salonie Carino i zawsze jestem zadowolona z efektow
                • Gość: do joka Re: psi fryzjer IP: 5.172.190.* 01.03.14, 22:23
                  nie zgadzam sie z toba pani w salonie carino to ostoja spokoju za to psy i koty maja rozne haraktery niektore sa naprawde wredne a tak naprawde wszystkie sa w stresie w nowym miejscu i trzeba naprawde duzo regularnych wizyt zeby stres byl mniejszy mozna zawsze pojsc do weterynarza po srodki na uspokojenie i bedzie bez stresu dla obu stron
              • Gość: angela Re: psi fryzjer IP: 5.172.190.* 27.02.14, 00:56
                jestem bardzo zadowolona i polecam salon carino estetyczne pomieszczenie pani Ania bardzo profesjonalna sprzet i kosmetyki wysokiej jakosci jak strzyzenie to tylko tam
              • Gość: bella Re: psi fryzjer IP: 5.172.190.* 27.02.14, 01:11
                ja swojego yorczka powierzam tylko w rece pani na Limanowskiego w innych salonach zawsze bylo cos nie tak dlatego goraco poleca salon Carino
    • Gość: Mika Re: psi fryzjer IP: *.play-internet.pl 18.08.13, 20:13
      Też się borykam z tym problemem. Ciężko znaleźć rzetelnego psiego fryzjera. Stanowczo nie polecam pani od Psiego Fryzjera na Kołobrzeskiej. Gabinet wygląda całkiem dobrze, ceny przystępne, ale podejście Pani do właścicieli i pupili do bani. Zachowuje się tak jakby robiła wielką łaskę, że Was przyjmuje, a to przecież bez nas nie miałaby zarobku. Zwierzakiem szarpie, bardzo krzyczy i zdarza się, że nawet wyzywa malucha.
      • Gość: Paula Re: psi fryzjer IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 08.10.13, 21:17
        witam!
        Ja również szukałam dobrego i taniego fryzjera i natknełam się na Panią Anie i jestem bardzo zadowolona. Świetna robota i w dodatku dojazd do klienta. Jeśli chcecie oto jej numer 607651031 a to jej strona batipies.pl/ pozdrawiam :)
        • Gość: kk Re: psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.13, 09:14
          Na Kościuszki w Manhattanie obok sklepu dla zwierzaków zaczęła strzyc psiaki bardzo miła pani. Polecam.
      • Gość: Bartek Re: psi fryzjer IP: *.tktelekom.pl 12.12.13, 15:23
        Witam,

Ja poleca nowo otwarty salon, dziewczyna z dużym doświadczeniem P. Ewelina Strzelec- posiada ona od wielu lat hodowlę sznaucerów miniaturek - Ama-Pepsi. Tnie koło ronda Bema, lub z dojazdem do klienta. Jej stronka. Cena naprawdę zachecająca.
        www.kudlatek.olsztyn.pl
    • Gość: wojtek Re: psi fryzjer IP: *.play-internet.pl 29.10.13, 10:55
      Gorąco polecam salon na ulicy Limanowskiego (jeśli dobrze pamiętam pani Ania Langowska). Za wystrzyżenie pieska (5 m-cy york ) plus obcięcie pazurków wzięła 60 PLN. Duża cierpliwość, "fryzura" robiona na życzenie klienta (długość, kształt), doradztwo w kwestii pielęgnacji i doboru kosmetyków. Salon schludny i czysty. Na pewno będę stałym klientem.
      • Gość: Monika Re: psi fryzjer IP: *.tktelekom.pl 12.12.13, 14:10
        Polecam Panią Małgosię na Piotrowskiego. Świetne podejście do zwierząt profesjonalne strzyżenie. Przygotowuje również do wystaw. Salon Fur Design.
        • Gość: Barto Re: psi fryzjer IP: *.tktelekom.pl 12.12.13, 15:23
          Witam,

Ja poleca nowo otwarty salon, dziewczyna z dużym doświadczeniem P. Ewelina Strzelec- posiada ona od wielu lat hodowlę sznaucerów miniaturek - Ama-Pepsi. Tnie koło ronda Bema, lub z dojazdem do klienta. Jej stronka. Cena naprawdę zachecająca.
          www.kudlatek.olsztyn.pl
    • Gość: Jolka Psi fryzjer IP: *.olsztyn.mm.pl 28.02.14, 15:37
      Pierwsza wizyta w nowym salonie na osiedlu Redykajny i miłe zaskoczenie. Fachowe strzyżenie, pani Karolina dała radę z moim dość niesfornym yorczkiem bez krzyku i silnego trzymania. W końcu dobry salon dla ludzi z Gutkowa i okolic. Polecam (salon w sklepie zoologicznym dodatkowy plus :))
    • Gość: Dorota strzyżenie psów w olsztynie IP: *.play-internet.pl 13.08.14, 15:05
      Odradzam salon na Limanowskiego, więcej stresu i pieniędzy niż to warte. Zaczęłam chodzić na Jagiellończyka www.uslugi-luis.pl . Mam blisko, profesjonalnie i mogę podczas strzyżenia wszystko obserwować i pić kawkę :) mój Olek uwielbia tą panią
    • Gość: buba strzyżenie psa IP: *.olsztyn.mm.pl 24.05.15, 21:43
      Jestem bardzo,bardzo niezadowolona z pana fryzjera w Psim Studio na Pieczewie. Za strzyżenie zapłaciłam 60 zł. a piesek mały yorczek wygląda beznadziejnie. Jeszcze nigdy nie miałam tak krzywo obciętego psa, masakra. Pan ciągle podczas pracy odbierał telefony i umawiał wizyty, aż w końcu nie starczyło czasu na zajęcie się psem. Ostrzegam nie dajcie się skusić, szkoda psa, pieniędzy - zero profesjonalizmu. Nigdy więcej tam nie pójdę!!!!!
    • Gość: Aleksandra Re: psi fryzjer IP: *.centertel.pl 26.05.15, 17:02
      Polecam Psie Studio przy ul. Gębika. Mam Westa i jestem bardzo zadowolona z trymowania. Groomer o fajnym podejściu do pieska i w dobrym kontakcie z właścicielem. Spokojny , uśmiechnięty i bardzo staranny. Potwierdzam dobre zdanie innych klientow😃 Polecam
    • Gość: iza Re: psi fryzjer IP: *.play-internet.pl 01.07.15, 17:48
      Dziekuje tym wszystkim ktorzy byli ze mna ( u mnie) przez 9 lat. Od roku nie obcinam bo salonow narobilo sie tyle , ze kazdy znajdzie cos dla siebie.kolejny zjadacz pradu niepotrzebny. Tym, ktorzy jednak mnie odnalezli pomoge...
    • Gość: ? ? IP: *.olsztyn.mm.pl 15.07.15, 14:15
      ?????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka