Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia z Chicago!!!!!

03.12.03, 18:21
Dla wszystkich z Forum Olsztyn!!!!!!!!!!!!

Moze nie calkiem z Chicago, bo z Elmwood Park, ale to za miedza:)))
A dlaczego? Ano dlatego , ze Olsztyn fajnym miastem jest , moze nie az takim
jak Gdansk (gdzie mieszkalem) ale jest ok!!!!!:))))))))))
I ludzie sa tez fajni....i nawet redakcja czesto sie zglasza na forum, jakos
macie tu przyjemnie!!!
A mi zawsze bylo i jest blizej do Olsztyna, Lidzbarka i okolic, niz np na
pd. Polski!

Jeszcze raz pozdrowionka!!!!!!
nara
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: Pozdrowienia z Chicago!!!!! 03.12.03, 19:04
      Marxx - pozdrawiam Elmwood Park:)))) I wszystkich forumowiczow Chicago.
      Niedlugo bede mogla juz uscisnac Ci dlon, szanowny panie, poniewaz byc moze
      posiade wladze (hihi) i bede mogla DELETOWAC:)
      Swoja droga, mam nadzieje, ze byles szczepiony i zaraza z Forum Olsztyn nie
      przyplacze sie razem z Toba do Chicago. Bo tam tez bedzie wiatr hulal:( Nie
      wiem, co sie dzieje, dlaczego nikt nie chce pisac??
      Mysle, ze nalezy sie zastanowic nad tym nad szklanica piwa (polskiego
      oczywiscie) i znalesc jakies antidotum:)))
      Co Ty na to??
      • marxx Re: Pozdrowienia z Chicago!!!!! 03.12.03, 19:07
        Na wszystkie propozycje wyjscia do knajpek , przy kuflu piwka jestem
        ZA!!!!!!!!!!!!!!!
        a jesli chodzi o awans i deletowanie
        to
        fiu fiu - gratulacje:))))
        marxx z pozdrowieniami
        • mika_1 Re: Pozdrowienia z Chicago!!!!! 03.12.03, 19:13
          No prosze, czyli juz cos konstruktywnego:) Po kilku piwkach, wspolnymi silami,
          cos wymyslimy:) Jestem pewna:)
          • Gość: Ed Re: Pozdrowienia z Chicago!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 19:21
            Ślę sygnały z Olsztyna przez Atlantyk. Myslę, że będzie widać :-)).

Pozdrawiam
            • marxx Re: Pozdrowienia z Chicago!!!!! 03.12.03, 19:36
              WIDAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość portalu: Ed napisał(a):

> Ślę sygnały z Olsztyna przez Atlantyk. Myslę, że będzie widać :-)).
              >
              > Pozdrawiam
              • mika_1 Re: Pozdrowienia z Chicago!!!!! 03.12.03, 19:37
                Marxx, Irving Park probuje sie do Ciebie dodzwonic i nic mu nie wychodzi...
                Dlaczego?
                • marxx Re: Pozdrowienia z Chicago!!!!! 03.12.03, 19:59
                  powinno byc wszystko ok!!!!!
                  • Gość: mamut Re: Pozdrowienia z Chicago!!!!! IP: *.norampac.com 03.12.03, 23:09
                    Hey sasiedzi zza miedzy... Czy wy wiecie co oznacza nazwa Chicago?

Z tego co ja slyszalem to nazwa pochodzi z inidanskiej nazwy Chi-caa-goo czyli
                    krainy Skunksow... U nas tez tych smierdzieli nie brak.. ;)
                    • mika_1 Re: Pozdrowienia z Chicago!!!!! 04.12.03, 04:18
                      Nooooo, po takiej wiadomosc musimy koniecznie napic sie piwa!!!
                      Moze wtedy skunksy nie beda nam straszne:)
                      • mika_1 Re: Pozdrowienia z Chicago!!!!! 04.12.03, 04:19
                        Mamut, zapraszamy z nami na to pifko:)
                    • marxx Re: Pozdrowienia z Chicago!!!!!Co to jest Chicago? 04.12.03, 06:12
                      Mamut...spoko...kazdy ma prawo sie pomylic:(
                      Chicago to indianska nazwa, w jezyku Potawatomi , a po polsku chodzi o:

"dzika smierdzaca cebula"

to wszystko
                      Howgh

Gość portalu: mamut napisał(a):

> Hey sasiedzi zza miedzy... Czy wy wiecie co oznacza nazwa Chicago?
                      >
                      > Z tego co ja slyszalem to nazwa pochodzi z inidanskiej nazwy Chi-caa-goo
                      czyli
                      > krainy Skunksow... U nas tez tych smierdzieli nie brak.. ;)
                      • mika_1 Re: Pozdrowienia z Chicago!!!!!Co to jest Chicago 04.12.03, 07:33
                        Jak zwal, tak zwal - grunt, ze cos smierdzi;)))
                        • mika_1 Re: Pozdrowienia z Chicago!!!!!Co to jest Chicago 05.12.03, 02:35
                          I Chicago marnieje...:(
                          Co sie dzieje???????
                          • Gość: Fred Pozdrowienia dla Olsztyniakow w Chicago .... IP: *.arcor-ip.net 06.12.03, 01:38
                            No wy moze o tej porze jeszcze nie spicie.

Wrocilem akurat z firmowej X-mas imprezy i mi sie jeszcze nie chce spac.

Jestem ciekaw czy Olsztyniacy w Chicago znajduja sie nawzajem i przyjaznia sie
                            ze soba.
                            • mika_1 Re: Pozdrowienia dla Olsztyniakow w Chicago .... 06.12.03, 02:44
                              Jasne, ze nie spimy... Dopiero zaczynamy zabawe:) A co!
                              Osobiscie nie spotkalam tutaj nikogo z Olsztyna. Ale trzymamy sie razem i
                              dobrze bawimy, wiec chyba jest to najwazniejsze:)
                              POzdrawiam z wietrznego Chicago:)))
                              • Gość: Ed Re: Pozdrowienia dla Olsztyniakow w Chicago .... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 02:45
                                /-.-./--../-.--/--../-.../-.--//..-/.-/-/./-.-//..-/.../-.--/.--./../.-/.-../

73 :o))
                                • mika_1 Re: Pozdrowienia dla Olsztyniakow w Chicago .... 07.12.03, 03:51
                                  Dziekujemy, wzajemnie:))))
                                  • Gość: mamut Re: Pozdrowienia dla Olsztyniakow w Chicago .... IP: *.sympatico.ca 07.12.03, 04:04
                                    Czesc Mika,

Widze ze oprocz mnie sa jeszcze jakies niedobitki na tym tonacym okrecie zwanym forum Olsztyn...

Hey Ed. Nie Morsem mi tu, bo niestety juz nie pamietam... Kropka kreska kropka... to juz wypadlo z uzycia... Ty jak nie jakims grypsem gadasz to
                                    kreskujesz... Oj brahu , z taka komunikacja to my daleko nie zajedziem...

Mike jestes tam moze?

Mamu
                                    • Gość: Ed Re: Pozdrowienia dla Olsztyniakow w Chicago .... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 04:10
                                      Zajadziem, zajadziem. W użyciu jest także tzw. mowa ciała :-))

Pozdrawiam
                                      • mika_1 Re: Pozdrowienia dla Olsztyniakow w Chicago .... 07.12.03, 06:54
                                        Mamut, ja walcze, a przynajmniej sie staram!!! Z Twoja pomoca moze troche
                                        powalczymy. Pokazmy im, ze za wielka woda sa jeszcze ludzie, ktorzy nie wpadli
                                        w totalny marazm:)))))
                                        Pozdrawiam,
                                        Mika:)
                                        • Gość: mamut Re: Pozdrowienia dla Olsztyniakow w Chicago .... IP: *.sympatico.ca 07.12.03, 07:33
                                          No nie Mika, z nami to nigdy zle tak nie bedzie.... My sie nie poddajemy to reszta recznik na zimie rzucila i zdycha resztkami sil... Co do sil ich resztek...
                                          Tu u mnie juz prawie druga... Kocur mi juz tu mialczy zebym poszedl spac wiec chyba uderze w kimono...

cia
                                          • mika_1 Re: Pozdrowienia dla Olsztyniakow w Chicago .... 07.12.03, 17:57
                                            Dopoki bedzie choc jednen rozmowca...:)
                                            Wiesz co, z ta roznica godzin... To zabawne, niby tylko jedna godzina nas
                                            dzieli. Czasem jednak sie dziwie, ze atakuje kogos w Kanadzie jakas wieczorowa
                                            pora, a ten ktos juz sie do spania uklada... A jednak ta godzina, w zwykly
                                            dzien pracy, po calym dniu pracy, to zasadnicza roznica...
                                            No coz, ja wczoraj wymieklam dosc wczesnie, pewnie dlatego, ze myslalam, ze Ty
                                            juz spisz...:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka