yadol 18.05.09, 22:44 Zdrowia Piotrusiu, Zdrowia. Trzymaj się. Wszyscy wiemy, że sam zawiozłeś się do szpitala mimo rozległego zawału... Zawsze byłeś kozak. Wracaj do nas jak najszybciej uśmiechnięty i zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: * Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 22:56 Przykre. Powinien wziąć przykład z własnego ojca a do tego by nie doszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 22:59 Kim był jego ojciec? Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał 18.05.09, 23:03 był dziennikarzem, twórcą i naczelnym Dziennika Pojezierze, bardzo ciepłym człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 23:08 Krótka i treściwa recenzja oprócz tego, że był twórcą tego poczytnego dziennika mimo bardzo wielu przeciwności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 23:05 Gość portalu: Ed napisał(a): > Kim był jego ojciec? Gdybyś był tym Ed'em, który pisywał swego czasu na tym forum, takiego pytania byś nie zadawał :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepe Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 23:13 Socha o nim pisał w "Debacie". www.debata.olsztyn.pl/graf/Debata%208.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 23:24 Znałem go osobiście i nie interesowały mnie jego osobiste powiązania. Ale skoro chcesz sięgać do garnituru redakcyjnego, sądzę, że jest wiele jeszcze ludzi z tego naboru mających wcale nie takie same zdanie, jak Socha. Nie wiem. Nie babrze się w aktach IPN i oceniam ludzi po ich dokonaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał 18.05.09, 23:37 Wszyscy życzymy Ci zdrowia kozaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 23:45 Za życzenia zdrowia serdecznie dziękuję. A czy jestem kozakiem??? Wprawdzie moja rodzina pochodzi po części z Wołynia i Lwowa. Skoro to ma być znamieniem kozatczyzny w takim ujęciu, to chyba tak jest :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara baba Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.05.09, 08:40 Ja, stara baba, zrozumiałam,że yadol życzył zdrowia Piotrowi B., a nie Tobie *. Zbędny więc Twój komentarz o pochodzeniu i kozactwie. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał 19.05.09, 10:19 jeżeli gośc z gwiazdką to ten sam z którym wspieramy sie od dawna to twierdzę , że też jest kozak i życzę mu tak samo zdrowia jak Piotrowi Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał 19.05.09, 10:32 Jezeli '*' pisze,ze znala osobiscie Bałtroczyka Seniora i dziekuje za zyczenia zdrowia dla Piotra Bałtroczyka,to kim jest '*'? Tez znalam Bałtroczyka Seniora,a panu Piotrowi B. zycze zdrowia, jednak niech nieco zwolni,zyjemy tylko raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki sami swoi? IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.09, 11:29 Sami swoi na tym forum, jak się okazuje. Może więc te krytyki "warstwy rządzącej" w Olsztynie są tylko pozorowane? Kto by rządził, Małkowski, Szmit, Grzymowicz, Lorenc, Ryński, Konopczyna - i tak wszystko w rodzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: sami swoi? 19.05.09, 12:02 nie my decydujemi kiedy przyszlo nam sie urodzic,nie my zwykli ludzie decydujemy o wojnach,ustrojach,po prostu zyjemy w naszym czasie,poznajemy wspolczesnych nam ludzi,przychodza nowe pokolenia,starsze odchodza,tak juz musi byc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: sami swoi? IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.09, 12:11 muraszka1 napisała: > nie my decydujemi kiedy przyszlo nam sie urodzic,nie my zwykli > ludzie decydujemy o wojnach,ustrojach,po prostu zyjemy w naszym > czasie,poznajemy wspolczesnych nam ludzi,przychodza nowe > pokolenia,starsze odchodza,tak juz musi byc :) Jednak swego czasu zwykły człowiek muraszka agitowała za PiSem i za... Małkowskim. To się nazywa obstawić oba pola. Hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: sami swoi? 19.05.09, 13:49 Gość portalu: hihi napisał(a): > muraszka1 napisała: > > > nie my decydujemi kiedy przyszlo nam sie urodzic,nie my zwykli > > ludzie decydujemy o wojnach,ustrojach,po prostu zyjemy w naszym > > czasie,poznajemy wspolczesnych nam ludzi,przychodza nowe > > pokolenia,starsze odchodza,tak juz musi byc :) > > > Jednak swego czasu zwykły człowiek muraszka agitowała za PiSem i za... > Małkowskim. To się nazywa obstawić oba pola. Hihi. agitowania za Pisem jakos nie pamietam,za Malkowskim tak,bo poza romansem niczego mu nie udowodniono,cieszysz sie nadal ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 13:20 Kim jestem? Zależy od tego, jakim okiem na to popatrzeć farm2.static.flickr.com/1107/899668941_8a9122a24e.jpg?v=0 :) Najłatwiej jest odpowiedzieć na to pytanie pewnym tekstem piosenki: "Po dziś dzień! Jestem tym kim jestem! Nie zmieniam się pod byle pretekstem! Owszem, każdy ma swoje jazdy, przecież nie każdy czyn musi być rozważny! Dobrze wiem, do odważnych świat należy Trzeba coś przeżyć, by móc w to uwieżyć! Licznik bije, ja nadal żyję! Jestem tym kim jestem! Z tym się nie kryję! ..." Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 13:06 Ten sam yadol. Dziękuję. Życzę również zdrowia i pomyślności. Przyznaję, że mój dubleton z Lidzbarka i mnie nieraz potrafi wprowadzić w zakłopotanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 13:47 ppiotrek i na co ci ta kasa jak umrzeszP Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał 19.05.09, 13:09 jednym słowem wszyscy życzymy Piotrowi szybkiego powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 15:29 Zawał czego ? Mózgu ? Serca ? Śledziony ? A tak w ogóle - czy Pan P.B. wyraził zgodę na podanie do publicznej wiadomości informacji o stanie swojego zdrowia ? Jakoś nie widziałem takiej zgody w historii choroby ... Oj , plotkarze i węszyciele taniej sensacji .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łot Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 15:36 www.efakt.pl/Baltroczyk-mial-zawal-,artykuly,45350,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.09, 16:38 muraszka1 napisała: > agitowania za Pisem jakos nie pamietam,za Malkowskim tak,bo poza > romansem niczego mu nie udowodniono,cieszysz sie nadal ? Re: OTO PATRIOTYZM W WYDANIU TUSKA,BRAWO! Autor: muraszka1 02.11.05, 12:23 Dodaj do ulubionych zarchiwizowany Donald,to wygodnicki figurant,to nie Polak,to nie wiadomo kto :( Re: Józia do Helgi,bo zapomniałam jak było z dzia Autor: muraszka1 21.10.05, 20:55 Dodaj do ulubionych zarchiwizowany wnuczka wiedziala wszystko o dziadku Jozefie,wnuczek historyk nie:( ale niech dziadek spi snem wiecznym,Donald jest bardziej przystojny od Lecha,czy to nam wystarczy ? Re: Jego OBRZYDLIWY WYGLĄD!!! tak Tuska ! Autor: muraszka1 16.10.05, 17:30 Dodaj do ulubionych zarchiwizowany dziadus Donalda w obozie Neuengamme?a jaki mial numer obozowy,czy go mial, co robil w tym obozie,jakim cudem trafil do armii Hitlera,z tego obozu szlo sie tylko do Bozi:( Re: a jednak PIS mówiło prawde Autor: muraszka1 16.10.05, 18:13 Dodaj do ulubionych zarchiwizowany znam swoja historie,znam,moje szczescie,ze jest chlubna,nie potepiam Donalda,nie jego jest wina,ze jest potomkiem kogos tam,kto nie byl calkiem w porzadku,ale nie chce prezydenta,wnuka byc moze kogos niegodnego,przeciez sa archiwa,wystarczy numer obozowy dziadka pana Donalda,ja znam numer mego taty,to zadna trudnosc to uzyskac,chyba ,ze dziadek Donalda nie mial takiego numeru, to co robil w obozie?z obozu do Wermachtu? a nie do Bozi?to wiecej niz cud:( Re: Niech Pan przestanie, Tusk! Autor: muraszka1 03.11.05, 11:46 Dodaj do ulubionych zarchiwizowany wiadomo,o co mu chodzi,obrazony na wszystkich,juz nie ma "dobrotliwie" przenikliwego wzoku,ma wscieklosc w oczach,jak to,JA taki wielki, taki piekny i "madry",a zwycieza ktos inny ? Re: Tusk "nie wiedział" o dziadku ale napluł na K Autor: muraszka1 16.10.05, 17:25 Dodaj do ulubionych zarchiwizowany Donaldku,numer obozowy dziadka prosze? Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego Autor: muraszka1 06.10.05, 07:00 Dodaj do ulubionych zarchiwizowany kazde miasto gada na swego prezydenta,bo nikt nikomu jeszcze nie dogodzil, ale wole jednak Kaczynskiego,szkoda,ze nie jest przystojniejszy,szkoda, ze jego zona nie jest piekna,ale jest madra,zna kilka jezykow,a nos, przeciez mozna zrobic operacje,Tusk wyplynal przypadkowo,jest bezbarwy, kazdy bedzie nim sterowal,rzuca nierealne banalne haselka,ciezki mamy wybor Re: Tusk nie ma szans niestety przy Kaczyńskim ! Autor: muraszka1 16.10.05, 16:48 Dodaj do ulubionych zarchiwizowany pan D.T. nie dosc,ze ma przerabany zyciorys,to jeszcze,nie grzeszy madroscia :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.09, 15:23 czy już dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi A co z Muraszką? IP: *.olsztyn.mm.pl 22.09.09, 16:00 Gość portalu: ? napisał(a): > czy już dobrze? Z Muraszką? Trudno powiedzieć. Ostatnio zdaje się arbuza popierała. Że taki mądry i w bojach doświadczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: A co z Muraszką? IP: *.centertel.pl 21.01.10, 10:00 na emeryturze już? Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał 23.09.09, 13:09 już wszystko w porządku, tak twierdzi sam najbardziej zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EKG Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.centertel.pl 24.09.09, 08:16 wirtualnapolonia.com/2009/09/24/artur-zukow-uczciwy-uklad/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.centertel.pl 29.05.10, 21:25 jak trzeba oddam serce Odpowiedz Link Zgłoś