Dodaj do ulubionych

Piotr Bałtroczyk miał zawał

18.05.09, 22:44
Zdrowia Piotrusiu, Zdrowia. Trzymaj się.
Wszyscy wiemy, że sam zawiozłeś się do szpitala mimo rozległego
zawału...
Zawsze byłeś kozak.
Wracaj do nas jak najszybciej uśmiechnięty i zdrowy.
Obserwuj wątek
    • Gość: * Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 22:56
      Przykre. Powinien wziąć przykład z własnego ojca a do tego by nie
      doszło.
      • Gość: Ed Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 22:59
        Kim był jego ojciec?
        • yadol Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał 18.05.09, 23:03
          był dziennikarzem, twórcą i naczelnym Dziennika Pojezierze, bardzo
          ciepłym człowiekiem
          • Gość: * Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 23:08
            Krótka i treściwa recenzja oprócz tego, że był twórcą tego
            poczytnego dziennika mimo bardzo wielu przeciwności.
        • Gość: * Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 23:05
          Gość portalu: Ed napisał(a):

> Kim był jego ojciec?

Gdybyś był tym Ed'em, który pisywał swego czasu na tym forum,
          takiego pytania byś nie zadawał :(
          • Gość: Pepe Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 23:13
            Socha o nim pisał w "Debacie".

www.debata.olsztyn.pl/graf/Debata%208.pdf
            • Gość: * Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 23:24
              Znałem go osobiście i nie interesowały mnie jego osobiste
              powiązania. Ale skoro chcesz sięgać do garnituru redakcyjnego,
              sądzę, że jest wiele jeszcze ludzi z tego naboru mających wcale nie
              takie same zdanie, jak Socha. Nie wiem. Nie babrze się w aktach IPN
              i oceniam ludzi po ich dokonaniach.
              • yadol Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał 18.05.09, 23:37
                Wszyscy życzymy Ci zdrowia kozaku.
                • Gość: * Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 23:45
                  Za życzenia zdrowia serdecznie dziękuję. A czy jestem kozakiem???
                  Wprawdzie moja rodzina pochodzi po części z Wołynia i Lwowa. Skoro
                  to ma być znamieniem kozatczyzny w takim ujęciu, to chyba tak
                  jest :))
                  • Gość: stara baba Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.05.09, 08:40
                    Ja, stara baba, zrozumiałam,że yadol życzył zdrowia Piotrowi B., a nie Tobie *.
                    Zbędny więc Twój komentarz o pochodzeniu i kozactwie.
                    • yadol Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał 19.05.09, 10:19
                      jeżeli gośc z gwiazdką to ten sam z którym wspieramy sie od dawna to
                      twierdzę , że też jest kozak i życzę mu tak samo zdrowia jak Piotrowi
                      • muraszka1 Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał 19.05.09, 10:32
                        Jezeli '*' pisze,ze znala osobiscie Bałtroczyka Seniora i dziekuje
                        za zyczenia zdrowia dla Piotra Bałtroczyka,to kim jest '*'?

Tez znalam Bałtroczyka Seniora,a panu Piotrowi B. zycze zdrowia,
                        jednak niech nieco zwolni,zyjemy tylko raz :)
                        • Gość: miki sami swoi? IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.09, 11:29
                          Sami swoi na tym forum, jak się okazuje. Może więc te krytyki "warstwy
                          rządzącej" w Olsztynie są tylko pozorowane? Kto by rządził, Małkowski, Szmit,
                          Grzymowicz, Lorenc, Ryński, Konopczyna - i tak wszystko w rodzinie?
                          • muraszka1 Re: sami swoi? 19.05.09, 12:02
                            nie my decydujemi kiedy przyszlo nam sie urodzic,nie my zwykli
                            ludzie decydujemy o wojnach,ustrojach,po prostu zyjemy w naszym
                            czasie,poznajemy wspolczesnych nam ludzi,przychodza nowe
                            pokolenia,starsze odchodza,tak juz musi byc :)
                            • Gość: hihi Re: sami swoi? IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.09, 12:11
                              muraszka1 napisała:

> nie my decydujemi kiedy przyszlo nam sie urodzic,nie my zwykli
                              > ludzie decydujemy o wojnach,ustrojach,po prostu zyjemy w naszym
                              > czasie,poznajemy wspolczesnych nam ludzi,przychodza nowe
                              > pokolenia,starsze odchodza,tak juz musi byc :)

Jednak swego czasu zwykły człowiek muraszka agitowała za PiSem i za...
                              Małkowskim. To się nazywa obstawić oba pola. Hihi.
                              • muraszka1 Re: sami swoi? 19.05.09, 13:49
                                Gość portalu: hihi napisał(a):

> muraszka1 napisała:
                                >
                                > > nie my decydujemi kiedy przyszlo nam sie urodzic,nie my zwykli
                                > > ludzie decydujemy o wojnach,ustrojach,po prostu zyjemy w naszym
                                > > czasie,poznajemy wspolczesnych nam ludzi,przychodza nowe
                                > > pokolenia,starsze odchodza,tak juz musi byc :)
                                >
                                >
                                > Jednak swego czasu zwykły człowiek muraszka agitowała za PiSem i
                                za...
                                > Małkowskim. To się nazywa obstawić oba pola. Hihi.

agitowania za Pisem jakos nie pamietam,za Malkowskim tak,bo poza
                                romansem niczego mu nie udowodniono,cieszysz sie nadal ?
                        • Gość: * Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 13:20
                          Kim jestem?
                          Zależy od tego, jakim okiem na to popatrzeć
                          farm2.static.flickr.com/1107/899668941_8a9122a24e.jpg?v=0 :)

Najłatwiej jest odpowiedzieć na to pytanie pewnym tekstem piosenki:

"Po dziś dzień!
                          Jestem tym kim jestem! Nie zmieniam się pod byle pretekstem!
                          Owszem, każdy ma swoje jazdy, przecież nie każdy czyn musi być
                          rozważny!
                          Dobrze wiem, do odważnych świat należy
                          Trzeba coś przeżyć, by móc w to uwieżyć!
                          Licznik bije, ja nadal żyję!
                          Jestem tym kim jestem! Z tym się nie kryję!
                          ..."

Pozdrawiam
                      • Gość: * Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 13:06
                        Ten sam yadol. Dziękuję. Życzę również zdrowia i pomyślności.
                        Przyznaję, że mój dubleton z Lidzbarka i mnie nieraz potrafi
                        wprowadzić w zakłopotanie.

Pozdrawiam
                    • Gość: jarek Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 13:47
                      ppiotrek i na co ci ta kasa jak umrzeszP
    • yadol Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał 19.05.09, 13:09

jednym słowem wszyscy życzymy Piotrowi szybkiego powrotu do zdrowia
      • Gość: k Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 15:29
        Zawał czego ? Mózgu ? Serca ? Śledziony ? A tak w ogóle - czy Pan
        P.B. wyraził zgodę na podanie do publicznej wiadomości informacji o
        stanie swojego zdrowia ? Jakoś nie widziałem takiej zgody w historii
        choroby ... Oj , plotkarze i węszyciele taniej sensacji ..
    • Gość: łot Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 15:36
      www.efakt.pl/Baltroczyk-mial-zawal-,artykuly,45350,1.html
      • Gość: hihihi Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.09, 16:38
        muraszka1 napisała:

> agitowania za Pisem jakos nie pamietam,za Malkowskim tak,bo poza
        > romansem niczego mu nie udowodniono,cieszysz sie nadal ?

Re: OTO PATRIOTYZM W WYDANIU TUSKA,BRAWO!
        Autor: muraszka1 02.11.05, 12:23
        Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
        Donald,to wygodnicki figurant,to nie Polak,to nie wiadomo kto :(

Re: Józia do Helgi,bo zapomniałam jak było z dzia
        Autor: muraszka1 21.10.05, 20:55
        wnuczka wiedziala wszystko o dziadku Jozefie,wnuczek historyk nie:(
        ale niech dziadek spi snem wiecznym,Donald jest bardziej przystojny od Lecha,czy
        to nam wystarczy ?

Re: Jego OBRZYDLIWY WYGLĄD!!! tak Tuska !
        Autor: muraszka1 16.10.05, 17:30
        dziadus Donalda w obozie Neuengamme?a jaki mial numer obozowy,czy go mial, co
        robil w tym obozie,jakim cudem trafil do armii Hitlera,z tego obozu szlo sie
        tylko do Bozi:(

Re: a jednak PIS mówiło prawde
        Autor: muraszka1 16.10.05, 18:13
        znam swoja historie,znam,moje szczescie,ze jest chlubna,nie potepiam
        Donalda,nie jego jest wina,ze jest potomkiem kogos tam,kto nie byl calkiem w
        porzadku,ale nie chce prezydenta,wnuka byc moze kogos niegodnego,przeciez sa
        archiwa,wystarczy numer obozowy dziadka pana Donalda,ja znam numer mego taty,to
        zadna trudnosc to uzyskac,chyba ,ze dziadek Donalda nie mial takiego numeru, to
        co robil w obozie?z obozu do Wermachtu? a nie do Bozi?to wiecej niz cud:(

Re: Niech Pan przestanie, Tusk!
        Autor: muraszka1 03.11.05, 11:46
        wiadomo,o co mu chodzi,obrazony na wszystkich,juz nie ma "dobrotliwie"
        przenikliwego wzoku,ma wscieklosc w oczach,jak to,JA taki wielki, taki piekny i
        "madry",a zwycieza ktos inny ?

Re: Tusk "nie wiedział" o dziadku ale napluł na K
        Autor: muraszka1 16.10.05, 17:25
        Donaldku,numer obozowy dziadka prosze?

Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego
        Autor: muraszka1 06.10.05, 07:00
        kazde miasto gada na swego prezydenta,bo nikt nikomu jeszcze nie dogodzil, ale
        wole jednak Kaczynskiego,szkoda,ze nie jest przystojniejszy,szkoda, ze jego zona
        nie jest piekna,ale jest madra,zna kilka jezykow,a nos, przeciez mozna zrobic
        operacje,Tusk wyplynal przypadkowo,jest bezbarwy, kazdy bedzie nim
        sterowal,rzuca nierealne banalne haselka,ciezki mamy wybor

Re: Tusk nie ma szans niestety przy Kaczyńskim !
        Autor: muraszka1 16.10.05, 16:48
        pan D.T. nie dosc,ze ma przerabany zyciorys,to jeszcze,nie grzeszy madroscia :(
        • Gość: ? Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.09, 15:23
          czy już dobrze?
          • Gość: hihihi A co z Muraszką? IP: *.olsztyn.mm.pl 22.09.09, 16:00
            Gość portalu: ? napisał(a):

> czy już dobrze?

Z Muraszką? Trudno powiedzieć. Ostatnio zdaje się arbuza popierała. Że taki
            mądry i w bojach doświadczony.
            • Gość: Stefan Re: A co z Muraszką? IP: *.centertel.pl 21.01.10, 10:00
              na emeryturze już?
    • yadol Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał 23.09.09, 13:09
      już wszystko w porządku, tak twierdzi sam najbardziej zainteresowany
      • Gość: EKG Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.centertel.pl 24.09.09, 08:16
        wirtualnapolonia.com/2009/09/24/artur-zukow-uczciwy-uklad/
        • Gość: Iza Re: Piotr Bałtroczyk miał zawał IP: *.centertel.pl 29.05.10, 21:25
          jak trzeba oddam serce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka