Gość: studentka ;-) IP: 83.16.125.* 19.05.08, 22:23 I jakie są Wasze kolejne wrazenia ?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: studentka ;-) Re: Lodziarnia... IP: 83.16.125.* 19.05.08, 22:58 załóżmy ze z odwiedzin w naszym lokalu rynek 13... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 23:01 Ja tam wolę barcelone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 09:48 sufit wam sie wali na łeb,to chyba nieciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 09:56 Tam jest niebezpiecznie?Grozi katastrofa budowlana? A już chciałam się wybrać z małą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka ;-) Re: Lodziarnia... IP: 83.16.125.* 21.05.08, 07:04 niczym nie grozi a juz napewno nie katastrofą budowlana..!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 08:40 A co z nim jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 11:16 skoro nie pozwalacie usiasc przy stolikach i sufit macie zabezpieczony miotłami i mopami to chyba cos nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Lodziarnia... IP: *.prenet.pl 21.05.08, 16:43 Bylam dzis i nie widzialam zadnej katastrofy wiec nie wiem o co chodzi... mnie lokal bardzo sie podoba i obsluga tez bardzo mila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Lodziarnia... IP: *.prenet.pl 21.05.08, 16:46 Sorry za awarie ale ktos z gory nas zalal...sytuacje napewno juz sie nie powtorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Lodziarnia... 22.05.08, 00:27 Sąsiad się utopił,i już nigdy was nie zaleje? Jesteście pewni? 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melania Re: Lodziarnia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 10:45 byłam tam wczoraj na lodach, tuż przed zamknięciem. zostałam obsłużona - jak zawsze wszystko fajnie :) tylko... jedna pani lodziarka wyjątkowo obrzydziła mi konsumpcję. wyjmowała z lodów plakietki z nazwą smaku, zdejmowała z nich palcami resztę lodów i oblizywała te palce!!! dramat! wiem, ze w takich miejscach robi się niejedno, ale błagam - niech klient tego nie widzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: __ants__ Wzrost cen ? IP: *.stk.vectranet.pl 27.05.08, 11:08 Słyszałem, że od dnia wczorajszego podrożały ceny. Gałka nie kosztuje już 2,00 zł. tylko już 2,50 zł. Prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 12:30 skoncz juz z ta reklama! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prl Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 22:12 Reklama dźwignią handlu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Lodziarnia... IP: *.prenet.pl 24.05.08, 18:10 troszke za chlodno na lody, ale dzieci mnie tam ciagną:) takiego lokalu brakowalo w TG.No i oczywiscie obsluga zawsze mnie milo zaskakuje.Pozdrowienia dla was ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asterix Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 22:24 Ciekawe czym takim zaskakuje Ciebie obsługa? Robią loda twojemu mężowi? To nic nadzwyczajnego,przecież to lodziarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 11:47 Ta lodziarnia to zwykły mały bufet.Nic godnego uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takk Re: Lodziarnia... IP: *.prenet.pl 25.05.08, 12:46 Duzo tych bufetow w TG ten bynajmniej z jakąs klasą, wyroznia sie z posrod reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wr Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 16:07 Brak klasy to jego klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka ;-) Re: Lodziarnia... IP: 83.16.125.* 26.05.08, 22:55 widze ze konkurencja z Celony lubi nas obrazac.... cóz widze ze nie stac na nic innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milośnik lodów Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 23:00 Nie każdy potrafi dobrze robić lody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogi Re: Lodziarnia... IP: *.stk.vectranet.pl 08.07.08, 00:26 Mówcie co chcecie, ale najlepsze lody ma Zdebik. Tradycja robi swoje. Mam nadzieje, że obroni się przed tak dużą, ale jednak nieudolną konkurencją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 23:12 nie rozumie dlaczego jest takie zaangazowanie w bardzo przecietny lokalik lodziarnia jakich jest wiele.Lody z nazwy wloskie ,dalekie od ideału robione w rejonie czestochowy dla wiekszosci lodziarni w okolicy blizszej i dalszej .Wiec prosze was ale dosyc juz tych ech i och,choc pomysl ....gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorg Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 23:18 Porządny ślązak nie weźmie do gęby loda z częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka ;-) Re: Lodziarnia... IP: 83.16.125.* 26.05.08, 23:19 Widze Drogi Kliencie ze posiadasz duzo informacji na nasz temat... ciekawe... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do-n Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 11:18 Ciekawe gdzie w nazwie włoskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: __ants_ Re: Lodziarnia... IP: *.stk.vectranet.pl 27.05.08, 11:09 Słyszałem, że od dnia wczorajszego podrożały ceny. Gałka nie kosztuje już 2,00 zł. tylko już 2,50 zł. Prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do-n Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 11:27 ...jeden wielki ból ludzi którzy krytycznie ,bez uzasadnienia wypowiadają się.Ale co nie zabije to napewno Nas wzmocni.No cóż zazdrość z liczby klientów ,a może na włsnej skórze odczuli zmniejszony ruch u siebie w lokalach.Bufet przebił "profesjonalne lokale". Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Lodziarnia... 27.05.08, 17:52 A ja stałym klientem tego miejsca nie zostałem,między innymi dzięki takim wypowiedziom.Powinno się tworzyć sympatyczną atmosferkę wokół lokaliku,a nie bufetową bufonadę. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Lodziarnia... IP: *.prenet.pl 27.05.08, 18:56 To chyba ludzie pesymistycznie nastawieni do tego lokalu tworza taka bufetowa bufonade!!- jak to nazwales. No coz jak to sie mowi "zal dup... sciska czy jakos tak". Ja tam bede odwiedzac ten lokal bo lody mi smakuja, oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodożeczyni:) Re: Lodziarnia... IP: *.onlinesc.net 01.06.08, 11:08 Pychotka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 12:30 U Zdebika z okazji dnia dziecka mleko kokosowe dla małych gratis. A na rynku co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 18:07 2,5 to lekka przesada. Nawet za dosc dobre lody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 21:55 Zdebikowe lody są o wiele smaczniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Lodziarnia... IP: *.prenet.pl 22.06.08, 09:43 Prosze Cie... chyba mamy inne wyczucie smaku bo dla mnie najsmaczniejsze sa te na rynku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzik0 Re: Lodziarnia... 22.06.08, 13:15 Porównałem dzisiaj smak lódow kawowych w tych dwóch miejscach. Zdecydowanie lepsze są u Zdebika.W tych lodach jest zmielona aromatyczna kawa,są gęste i mają zapach.Natomiast kawowe z rynku niczym nie różnią się od jakichkolwiek tego typu lodów ze zwykłego sklepu.Porównanie cenowe dyskredytuje lodziarnię z Rynku. Gałka lodów Zdebika 1,50pln Gałka na Rynku 2,50pln Wybieram więc Zdebika! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 19:19 Lody Zdebika są po prostu lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka ;-) Re: Lodziarnia... IP: 83.16.125.* 22.06.08, 23:13 Widze ze Szanowna Konkurencja wbija sie w wątek... prosze widac ze zalezy na reklamie... mozna sie bylo tego spodziewac;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 11:14 A czego się spodziewałaś przy takiej wysokiej cenie lodów,nie mającej nic wspólnego z ich smakiem.Daleko wam do lodów z krakowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 16:33 a co jest na Krakowskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 17:31 Lodziarnia i cukiernia Zdebika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 21:04 jeszcze jest pare innych miejsc gdzie serwuja dobre desery lodowe,prawdziwe wloskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 21:06 Napisz gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Lodziarnia... IP: 83.1.68.* 23.06.08, 22:24 Droga Studentko...to, że ktoś wypowiada się negatywnie na temat lodziarni, w której pracujesz nie oznacza od razu, że jest to konkurencja..musicie zdawać sobie sprawę z tego, że Wasza lodziarnia nie jest najlepsza, a po prostu większość neutralnych osób woli lody u Zdebika i tyle ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TY2 Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 22:44 Tak właśnie jest.To nie sympatia dla pana Zdebika,to sympatia dla doskonałych lodów.Ciasta i wypieki nie są tam najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaa Re: Lodziarnia... IP: *.prenet.pl 23.06.08, 22:50 Bardzo mi przykro ze tak bardzo zabolala Was ( czyli kientow Zdebika) nowa lodziarnia...:)ale przeciez to dobrze ze nasze miasto sie rozwija i pojawiaja sie nowe lokale- nie tylko ten! ja nie mam nic przeciwko i uwazam ze brakowalo tego w centrum dobra kawa, lody ok obsługa tez. Wiec po co sie tu buldoczyc kazdy bedzie mial swoich zwolennikow i przeciwnikow. Wlaczcie na luz i przesakujcie konkurencje!!!!Powodzenia Ps.Ja puki co bede wpadal czasem na dobre lody na Rynku:) ale o Zdebiku tez nie zapomne.Bo tak przy okazji ja wole te lody na Rynku moze nie wszystkie smaki bo kazdy ma swoje ulubione ale sa bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldonka Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 22:54 Każdy liże to co lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 22:29 Niestety niektórzy liżą co muszą,bo nic lepszego nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 09:20 tak masz racje bo wczoraj tych lodow lizac sie nie dało -same grudki zle rozmieszane ,a tanie nie są.Zreszta jak na popoludnie to puchy,zero ludzi.Droga studentko ,chyba jednak wiecej ludzi sie o tym przekonało ,ze jakosc waszych lodow jest daleka od przedstawionego idealu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Lodziarnia... IP: *.prenet.pl 27.06.08, 17:50 Oj kobieto zazdrosc przemawia przez Ciebie!!! wstydz sie jem czesto te lody i nic takiego nie zauwazylam... wiec moze to poprostu byly bakalie w lodach bakaliowych??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata córki Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 20:59 Rynek.Normalna lodziarnia jakich wiele.Ani dobra,ani zła,przeciętna. Jednak jak na tę jakość lodów zbyt droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 00:35 i w latte tez bakalie i w smietankowych bakalie ,jadlysmy kilka galek kazda inna ale z bakaliami/o ile nierozpuszczony tluszcz tak mozna nazwac/ powodzenia i smacznego, ale ja nie gustuje w lodach roznego rodzaju i wszystkie z bakaliami.smieszna jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem dzisiaj Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 20:35 Skąd wzięli cenę tych lodów?To niepoważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Lodziarnia... IP: *.onlinesc.net 29.06.08, 12:17 Kobieto to co Ty tu piszesz jest smieszne... nie rozumiem takiego podejscia ale to swiadczy tylko o Twoim poziomie i o tym ze jest z konkurencji i nie ma w tym nawet odrobiny prawdy. Jak nie masz ochoty nikt nie zmusza Cie chyba do jedzenia tych lodow- jedz swoje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajajaj Re: Lodziarnia... IP: *.onlinesc.net 29.06.08, 14:54 Liczysz im kientów??? hahahaha co to sie dzieje z ludzmi na tym swiecie:) buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 16:22 A ja wolę lody u pana zdebika i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia z wózkiem Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 09:31 Lody na Rynku są bardzo przeciętne,a cena jak na taki smak kosmiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 00:02 Obroty w lodziarni na Rynku chyba spadły znacznie,bo panienki tam pracujące przestały się odzywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka;-) Re: Lodziarnia... IP: 83.16.125.* 05.07.08, 12:46 a nie sądzisz ze skoro sie nie odzywamy to znaczy ze nie mamy raczej czasu by odwiedzac forum...? pozdrawaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 12:49 Szukacie lepszej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Lodziarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 16:17 Nie mają czasu,bo dużo chętnych na.....lody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TC369 Re: Lodziarnia... IP: *.stk.vectranet.pl 07.07.08, 11:59 Ubolewam nad całą formą dyskusji... Dla osoby takiej jak ja istotne jest aby konkurencja na słabym gastronomicznie rynku Tarnogórskim była jak największa. Zarówno Celona, Rynek 13 i Zdebik, jak i inne lokale mają swoje plusy i minusy. Żenujące jest to, że przedstawiciele lokali nawzajem się opluwają, zamiast poprawiać jakość usług. Radzę pomyśleć nad tym co można poprawić, a nie wyszukiwać błędów u konkurencji. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Lodziarnia... 07.07.08, 18:29 To co? Uważasz,że nie można napisać,gdzie komu bardziej smakują lody? 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TC369 Re: Lodziarnia... IP: *.stk.vectranet.pl 08.07.08, 11:56 Absolutnie nie dyskutuje z gustami. Ubolewam jednak że podszywając sie pod klientów reprezentanci lokali rozgrywają między soba małe wojenki, chcąc przekonać do swoich lokali klientów. Osobiście mi lody smakują w Rynek 13 ale przyznaję że dawno nie próbowałem lodów od Zdebika. I chętnie w najbliższym czasie ich spróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banan Re: Lodziarnia... IP: *.gprs.plus.pl 18.07.08, 22:18 Bananowe są the best :P Odpowiedz Link Zgłoś