oberpolicmajster 20.05.09, 02:51 Czy ktoś z nocnych marków wie, co się paliło od północy na Zatorzu? Dym, ogień i liczba wozów straży wyglądały wstrząsająco. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agata Re: Pożar na Dąbrowskiego/Gietkowskiej IP: *.olsztyn.mm.pl 20.05.09, 06:20 Magazyn płyt wiórowych wiadomosci.onet.pl/1973952,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadabra Re: Pożar na Dąbrowskiego/Gietkowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 07:00 Wstępne szacunki mówią o spłonięciu 2/3 zabytkowego budynku - poinformował rano dyżurny Wojewódzkiego Stanowiska Koordynacji Ratownictwa (WSKR). No to władze miasta mają jeden zabytek (czytaj - problem) z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Re: Pożar na Dąbrowskiego/Gietkowskiej IP: *.olsztyn.mm.pl 20.05.09, 09:48 Czyżby zaczęła się zapowiadana rewaloryzacja Wzgórza Soja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ul Re: Pożar na Dąbrowskiego/Gietkowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 09:56 W Olsztynie dziwnie często się to zdarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yumi Re: Pożar na Dąbrowskiego/Gietkowskiej IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.05.09, 10:37 Ale jak pieknie sie paliło....wspaniały widok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc szkoda antyków IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.05.09, 10:50 Akurat wczoraj odwiedziłem tamtejszy komis antyków. Nie jestem jakimś zawziętym pasjonatem zabytkowych staroci, ale kilka rzeczy nawet mi się spodobało. Ciekawe czy ocalały ? Pozdrawiem też sympatyczną "załogę" antykwariatu. Chociaż pewnie nie mają teraz głowy do czytania forum... Odpowiedz Link Zgłoś