Gość: Maja IP: *.uwm.edu.pl 21.05.09, 13:48 Poszukuję dobrej i nie bardzo drogiej kosmetyczki. Polecicie kogoś?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 14:24 Mam prośbę do bywalców: jeśli jest tu ktoś, kto przywiązuje wagę do niekrzywdzenia na codzień, może podzieli się tutaj informacją o tym, które z dostępnych na polskim rynku kosmetyków nie są testowane na zwierzętach. Ja osobiście polecam produkty firmy Eris (mają na opakowaniu stosowny znaczek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikna Re: Kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 18:46 Szare mydło jest the best. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manager Re: Kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 20:32 kupiłem sobie kosmetyki adidasa obydwa z serii team force - czarne, jest to mój ulubiony zapach z rozlewni COTY, za dezodorant zapłaciłem 7zł, natomiast za wodę toaletową 100ml 19zł. teraz będę się spryskiwał i przyciągał lambadziary a wy to pewnie woda brzozowa i mydło biały jeleń, he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kosmetyczka IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.06.09, 17:10 manager nie zapomnij przed tym spryskaniem sie wykąpać....bo zadna "lambadziara" na sam zapach adidOsa nie poleci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Kosmetyczka IP: *.ukhosting4u-dns.com 31.10.09, 19:24 women.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/women/beauty/article6897166.ece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evita Re: Kosmetyczka IP: *.olsztyn.mm.pl 01.11.09, 11:48 Polecam ten gabinet,co do cen,to średnio,ale za to profesjonalna obsługa,chodziłam do tej pani wczesniej,zanim otworzyła swój własny gabinet. www.kosmetyczka.olsztyn.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś