Dodaj do ulubionych

www.eurowybory.iwinski.pl

IP: *.olsztyn.mm.pl 02.06.09, 16:43
Głosuj na przyszłą, największą frakcję w Parlamencie Europejskim, na frakcję
Partię Europejskich Socjalistów, do których należy polska socjaldemokracja
SLD-UP czyli LISTA NR 6. Po więcej informacji zachęcam do wejścia na stronę
[[ww.eurowybory.iwinski.pl]] .
Obserwuj wątek
    • Gość: otwieracze Re: www.eurowybory.iwinski.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 17:15
      puste linke
      • Gość: klepacze Re: www.eurowybory.iwinski.pl IP: *.centertel.pl 02.06.09, 17:35
        www.wprost.pl/ar/158688/Iwinski-jedynka-warminsko-mazurskiej-listy-SLD/?K=1&KI=104300
        • Gość: bj Re: www.eurowybory.iwinski.pl IP: *.olsztyn.mm.pl 02.06.09, 23:15
          www.eurowybory.iwinski.pl
          • Gość: otwieracze Re: www.eurowybory.iwinski.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 01:19

teraz ok
    • Gość: ira Re: www.eurowybory.iwinski.pl IP: 212.160.172.* 03.06.09, 13:35
      Nie wiem czy to największa frakcja,ale wiem napewno że jest to
      jedyny i naj lepszy kandydat w naszym regionie , i na jego będziemy
      głosować !!!pomimo że nie jestem zwolennikiem Olsztyńskiego SLD.
      • theedge Re: www.eurowybory.iwinski.pl 03.06.09, 13:52
        Glosujcie na tego Pana, on musi mieć sporo kasy. Klepanie Pań po pupach w
        Brukseli może okazać się droższe niż w kraju.
        • Gość: Politolożka Re: www.eurowybory.iwinski.pl IP: *.centertel.pl 03.06.09, 17:51
          Duma rozpiera! w UE będzie mnie reprezentował sam Pan Profesor
          • Gość: to idzie młodość Re: www.eurowybory.iwinski.pl IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.14, 10:14
            o emeryturze czas pomyśleć
            • Gość: olsztynianka Re: www.eurowybory.iwinski.pl IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.05.14, 21:41
              A mnie wstyd rozpiera za taką grandę,już za stary by kobiety za tyłek łapać?????,niech spada na szczaw !!!!!!
        • Gość: qwert Re: www.eurowybory.iwinski.pl IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.14, 23:46
          Nie Pań lecz jedną Panią. Nie po pupach lecz po sukience na pupie. Ot taka mała różnica.
      • Gość: abcde Re: www.eurowybory.iwinski.pl IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.05.14, 21:56
        to sobie głosuj bo nas to nie interesuje,dotarło!!!!!.
    • privus Jakie eurowybory? 21.05.14, 01:09
      To jest zwykła ucieczka sejmowych dotychczasowych parlamentarzystów przed tym, co sami stworzyli. Farsa sytuacji polega nie na partyjnej propagandzie, ale na tym, że są ludzie, którzy jeszcze jej wierzą, czego jesteś wybitnym przykładem stosując piso-moherową metodykę działalności na tym forum. Jest to kwestia ideologii zupełnie wyalienowanej z praktyki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka