2szarozielone 12.02.10, 22:47 Kurka, jak wam zacznie dolegać coś dziwnego, to nie doczytujcie sobie o tej chorobie w internecie. Mnie się właśnie słabo zrobiło :( tak naprawdę, z mgłą przed oczami i dźwiękiem spod wody. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2szarozielone Re: w internecie o chorobach 12.02.10, 22:58 zapalenie ślinianki podżuchwowej, mogące być efektem kamicy śliniankowej :/ Odpowiedz Link
2szarozielone Re: w internecie o chorobach 13.02.10, 11:46 Ale kurna boli jak jasna cholera. Mam nadzieję, że antybiotyki pomogą. I mój lewy profil przestanie przypominać Sobecką. I że nie mam tej kamicy :( We wtorek mam lecieć na wakacje, a tu wszystko się sypie, jak zawsze :( Odpowiedz Link
urodzony_dzisiaj Re: w internecie o chorobach 13.02.10, 11:53 A kto to jest Sobecka? No to niewyjściowo z tymi wakacjami. Ale do wtorku jeszcze czas. Odpowiedz Link
urodzony_dzisiaj Re: w internecie o chorobach 13.02.10, 12:03 Pjękna. Ale nie aż tak, żeby z pjęknoty być znaną. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: w internecie o chorobach 13.02.10, 12:11 pl.wikipedia.org/wiki/Anna_Sobecka Reprezentantka mego ulubionego nurtu w polityce :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: w internecie o chorobach 13.02.10, 11:56 no i mam nadzieję, że antybiotyk jakoś do wtorku zadziała, bo kanał :/ Odpowiedz Link
zoofka Re: w internecie o chorobach 13.02.10, 18:05 oooj z tymi śliniankami też miewam przeżycia. Boli jak sq-syn! ale o kamicy śliniankowej słyszę po raz pierwszy :) na wszelki wypadek nie czytam, bo na 100! u siebie zdiagnozuję Odpowiedz Link
2szarozielone Re: w internecie o chorobach 13.02.10, 18:25 Nie czytaj... JA przeczytałam opis "rodzenia" kamienia ustami i odpadłam :( Boli strasznie, zastanawiam się, kiedy padnę z przedawkowania painkillersów :( Odpowiedz Link
niski.oktan Zagadka 13.02.10, 19:34 Do objawów prodromalnych (poprzedzających chorobę) zalicza się: * Sztywność osobowości * Depresja * Zaparcia * Zapalenie łojotokowe skóry Jaką chorobę? Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Zagadka 13.02.10, 19:43 skopiowałeś z Wiki, to nie było trudne ;) choroba Parkinsona Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Zagadka 13.02.10, 19:47 Miało nie być trudne. Oraz być na temat. Myślę, że zdałem. :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Zagadka 14.02.10, 01:33 Ale zmieściłem się w założeniach. Własnych, ww. :) Odpowiedz Link
funny_game Re: w internecie o chorobach 14.02.10, 15:04 Ojenki, kurwa, wszystko ok??? Poszło już sobie to coś? W paździory? Odpowiedz Link
2szarozielone Re: w internecie o chorobach 14.02.10, 15:27 Niestety, wczoraj w nocy myślałam, że sobie twarz odgryzę z bólu, dziś byłam w szpitalu - i jest taka opcja, że mnie jutro w szpitalu zatrzymają :( Sobie kurna poleciałam w ciepłe kraje :( na urlop :( Odpowiedz Link
funny_game Re: w internecie o chorobach 14.02.10, 15:48 Szara, tak nie wolno... Oczonśnij się, kobieto i przestań, no. Bo klaps! Qrde, życzę mocno mocno mocno, żebyś jak najszybciej i jak najłatwiej miała to za sobą. :* Odpowiedz Link
2szarozielone Re: w internecie o chorobach 14.02.10, 15:56 Eeech, no ale co mam mysleć, jak jestem spuchnięta i obolała, nie wiem, co się dzieje, a wylatywać mam pojutrze? a jutro chcą mnie widzieć w szpitalu i może mnie tam zatrzymają :( Odpowiedz Link