zloty.strzal 25.02.10, 16:56 Jak odetkać ucho? Już dobre 1,5h nie słyszę na prawe:/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
8n Re: Pomóżcie 25.02.10, 17:36 ja tez nie, ale jak mialam ostatnio zatkany nos to pomoglo jak go wsadzlam komus do buzi a on... Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Pomóżcie 25.02.10, 17:37 uuu, byłaś w tym momencie wyjątkowo obrzydliwa;> Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Pomóżcie 25.02.10, 17:21 Podobno wpsiknięcie sobie wprost do ucha wody utlenionej pomaga, ale nie próbowałam :) A najlepiej to do laryngologa, moja kuleżanka mówiła, że udała się na takie odtykanie uszu, przez godzinę siedziała z jakimś płynem w uszach, potem doktorka wypłukała to wodą i kuleżanka przez kolejne kilka dni była wk*wiona, bo słyszała każdy szmer, od wisiorka przesuwającego się na szyi do tupania chomika w klatce :D Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Pomóżcie 25.02.10, 17:25 Płyn w uszach to ja już mam, wodę z basenu konkretnie. A u laryngologa też mi kiedyś ucho strzykawką potraktowali jak przygłuchłam i się udało. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Pomóżcie 25.02.10, 17:33 no jak woda to trzeba skakac z glową przechyloną na jedną albo drugą stronę. koniecznie w kusej bieliźnie itd:P Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: Pomóżcie 25.02.10, 17:48 jak woda w srodku już jest, to tylko szuszarko! Odpowiedz Link
funny_game Re: Pomóżcie 25.02.10, 19:58 zloty.strzal napisała: > Płyn w uszach to ja już mam, wodę z basenu konkretnie. > > A u laryngologa też mi kiedyś ucho strzykawką potraktowali jak przygłuchłam i > się udało. O, bardzo fajne jest to przepłukanie u laryngologa. Tak się fajnie ciepło w ucho robi i się tak nagle wszystko bosko słyszy. Ja bym gnała. Odpowiedz Link
zuzann-a Re: Pomóżcie 25.02.10, 19:07 W aptece można kupić specjalne krople, zakraplasz, czekasz chwilę z przekręconą głową coby nie wypłynęły po czym wypłukujesz i znów słyszysz:-) Odpowiedz Link
fajnyjanekkk2 Re: Pomóżcie 25.02.10, 20:28 Ja podpowiem co ja robię,jeżeli masz strzykawkę nabierz wody i wstrzyknij do ucha,mnie pomaga.Tylko powoli. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Pomóżcie 25.02.10, 22:35 oroclean na nadmiar wosku jest ok a jak po basenie to sie połóz na boku i przechylaj głowe, przypadkowo to odkryłem, swietnie działa :) Odpowiedz Link