zloty.strzal 28.12.10, 18:55 z Polsatem. Weszłam w posiadanie droga kupna trunku pt. Sowieckoje Igristoje i po pierwszej szklance trzepnęło mną na tyle, że nic konstruktywnego już dzisiaj nie zrobię, ale i tak was pozdrawiam;] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: Generalna próba przed sylwestrem 28.12.10, 18:59 Dziękujemy za dobrą podpowiedź i lecimy do sklepu :) Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Generalna próba przed sylwestrem 28.12.10, 20:46 Ty też z Polsatem? Widzę, że się na tej samej imprezie bawimy:D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Generalna próba przed sylwestrem 28.12.10, 21:37 Nie wiem czy z polsatem, nie wiem jak się sytuacja rozwinie, ale nie mogę nic wykluczyć :) A zapas należy zrobić bo przed północą wszyscy będą vat zmieniać i może być problem z kupnem ! To tak ku przestrodze :) Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Generalna próba przed sylwestrem 28.12.10, 21:58 Wlazłam w Twą wizytówkę i powiem szczerze, że myślałam, że jesteś starszy. Kwestię VAT-u wezmę pod uwagę:] Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Generalna próba przed sylwestrem 29.12.10, 00:24 Rozumiem, piszę emeryckie posty :) Odpowiedz Link
wilowka Re: Generalna próba przed sylwestrem 29.12.10, 00:32 Ja też myślałam że ze 4 więcej. W tej wizytówce. Ale nie wiem czemu. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Generalna próba przed sylwestrem 29.12.10, 00:50 Tak, już to słyszałem, pogodziłem się z tym. Może to przez tę sygnaturkę ? Odpowiedz Link
wilowka Re: Generalna próba przed sylwestrem 29.12.10, 10:11 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Tak, już to słyszałem, pogodziłem się z tym. Może to przez tę sygnaturkę ? E... nie. W sumie ona i za taką młodzieżową może uchodzić ;) A w ogóle to bardzo ładny* wiek dla Mężczyzny! *Ładny - ciekawy, odpowiedni, interesujący... :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Generalna próba przed sylwestrem 29.12.10, 11:19 O, dziękuję :) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Generalna próba przed sylwestrem 29.12.10, 11:36 wilowka napisała: > A w ogóle to bardzo ładny* wiek dla Mężczyzny! > > *Ładny - ciekawy, odpowiedni, interesujący... :) Ale już nie ATRAKCYJNY na przykład?... ;))) Odpowiedz Link
wilowka Re: Generalna próba przed sylwestrem 29.12.10, 11:43 Ciiicho! Nie mogę. Mój Mąż ma 30 :D Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Generalna próba przed sylwestrem 29.12.10, 11:48 wilowka napisała: > Ciiicho! > Nie mogę. > Mój Mąż ma 30 :D hahaha, no wiedziałam, że to "ładny", to tak asekuracyjnie zabrzmiało :)))))) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Generalna próba przed sylwestrem 29.12.10, 10:53 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Rozumiem, piszę emeryckie posty :) A nie mówiłam?! :P Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Generalna próba przed sylwestrem 29.12.10, 11:18 No właśnie, muszę zacząć konfabulować, wtedy będzie lepiej. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Generalna próba przed sylwestrem 28.12.10, 19:11 o , to jest klasyka, w tej częsci europy szczególnie:) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Generalna próba przed sylwestrem 28.12.10, 19:35 zloty.strzal napisała: > Sowieckoje Igristoje Wykluczone... :))) Odpowiedz Link
sundry Re: Generalna próba przed sylwestrem 28.12.10, 22:39 Ja od lat już nie piję szampana w sylwestra:) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Generalna próba przed sylwestrem 28.12.10, 22:42 sundry napisała: > Ja od lat już nie piję szampana w sylwestra:) Ja nie tylko w Sylwestra nie piję :) Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Generalna próba przed sylwestrem 28.12.10, 23:39 W sylwestra jak piję wódkę, to szampana też nie piję, ale teraz może się obejdzie bez mocnych alkoholi. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Generalna próba przed sylwestrem 29.12.10, 00:26 Szampan jest bardzo dobry jako przerywnik i urozmaicenie :) Odpowiedz Link
sru_karka Re: Generalna próba przed sylwestrem 29.12.10, 11:22 Nie lubię szampana. W sylwestrową noc będę się raczyć Cuba Libre jak zwykle. Albo tequilą ;) Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Generalna próba przed sylwestrem 29.12.10, 11:56 Ruskie szampany (made in Toruń) są idealnym rozwiązaniem dla amatorów tanich win (w sensie dla mnie), bo są tanie i dają się wypić. No ale tak myślę, że w sylwestra to chyba faktycznie coś normalnego trzeba będzie. Odpowiedz Link