12.03.11, 21:45
Jak Wam mija? :)

Mi się zaczął świetnym piątkiem, który zleciał szybko, jak na świetny piątek przystało. Zwieńczył go bardzo miły wieczór z Dżordżem Węgrem ;>
A za to dziś pokarało mnie PMSem. I to nawet nie na wkurwa tylko na płaczliwo.
I tera co, mam sobie komedię romantyczną puścić i zalać się łzami czy co?
Teraz tylko lody turboczekoladowe z kostkami brownie w środku mogły by mnie uratować :(
A to dopiero jutro :(
Obserwuj wątek
    • berta-live Re: Weekend 12.03.11, 21:47
      Tym razem Dżordż? Też taki bezpośredni?
      • kkuki Re: Weekend 12.03.11, 21:52
        To ten sam Dżorcz. Wciąż tak samo bezpośredni. Albo i bardziej.
        • nexstartelescope Re: Weekend 12.03.11, 22:06
          Węgrzy są spoko, kontynuuj tego Dżordża, jeśli się dobrze zapowiada :)
          Ja zaś zrobiłam furorę na integracyjnej imprezce z sąsiadami, u nich w domu. Niestety ani za sprawą urody, ani elokwencji, tylko przy pomocy faworków. Ja wiem, że angielskie cukiernictwo leży i ciężko o dobre ciasto, ale żeby zwykłe faworki powodowały takie emocje? :D Jak na kurę domową przystało, bardzom dumna ze swego dzieła. Sąsiedzi bardzo w porzo :)
          Na jutro planów niet, pewnie będzie standardowo, czyli spanie do południa, potem dla odmiany jakieś nicnierobienie i znowu spanie :)
          • kkuki Re: Weekend 12.03.11, 22:26
            Dżorcz jest spoko, fajny, przystojny, ma piękne ciało i jest absolutnym mistrzem w łóżku ( taa, "zresetowałam licznik" jak to kiedyś złoty_strzał rzekła ;> ) więc taka "przyjaźń" dobrze by się zapowiadała, bo nic innego w grę nie wchodzi, no ale to już od jego chęci na zacieśnianie więzi polsko-węgierskich zalezy :D

Faworki? I Ty się dziwisz? Faworki nigdy nie są zwykłe! :D
            Bardzo ambitna niedziela, podoba mi się :D

• forumowicz_pospolity Re: Weekend 13.03.11, 22:41
      jestem monotematyczny
      na sportowo:]
    • zloty.strzal Re: Weekend 14.03.11, 01:47
      Właśnie się przywlokłam z Torunia. Zajebiste miasto! Wszędzie da się dojść z buta, w związku z czym zrobiłam milion kilometrów na piechotę i teraz z czystym sumieniem mogłabym ze 2 tygodnie nie wstawać sprzed kompa:) Wszystko jest pięknie oświetlone nocą, alkohol jest tani, knajp jest sporo i fajnych ludzi poznałam. Dla mnie bomba, bez kitu:D
    • zloty.strzal Re: Weekend 17.03.11, 08:25
      Nie chcę was martwić i dobijać, ale co poniektórzy na tym forum dzisiaj od jakiejś 14, może 15 mają już łikęd i jadą w góry:D

Ale oczywiście życzę wam owocnej pracy do piątku popołudniu;]
      • sru_karka Re: Weekend 17.03.11, 11:47
        No i czego drażnisz, Kobieto? :P

Też bym sobie z chęcią wydłużyła weekend...
        Zwłaszcza, że szykuje się naprawdę fajny :)
    • zloty.strzal Re: Weekend 21.03.11, 01:11
      Weekend można uznać za oficjalnie zakończony.

Góry są zajebiste, a nartami biegowymi nie umiem się posługiwać tak samo jak zjazdowymi:D
      • kkuki Re: Weekend 21.03.11, 12:25
        Ano zakończony. A przydałby się jeszcze jakiś jeden weekend teraz, na pogodzenie się z poniedziałkiem :/

• sru_karka Re: Weekend 21.03.11, 12:47
          O tak! Dodatkowym dniem wolnym bym nie pogardziła :)
          A weekend minął pod znakiem urodzin koleżanki, Małysza i spacerów po lesie :)
        • zloty.strzal Re: Weekend 21.03.11, 22:22
          Mi by się przydały pieniądze, bo wszelkie następne to już w domu mi przyjdzie spędzać:/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka