2szarozielone 26.09.08, 09:16 w tym celu połozyłam sie spac przed 23. I fajnie. O 2 obudził mnie telefon od lubego. A o 4:30 ból zęba. O 6 bieglam do sklepu po tabletki przeciwbolowe (oczywiscie nie miałam w domu). I teraz chce spaaać :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stedo Re: chciałam sie wyspać... 26.09.08, 11:21 Ja bym jednak postarała się znależć okienko na wizytę u grzebozęba coby nie skończyło się tak jak u Twego lubego w najmniej dogodnym momencie;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: chciałam sie wyspać... 26.09.08, 11:23 nie no, pójdę do dentysty, jasne :) ale przeciwbólowe musiałam kupic, bo bym umarła :) Odpowiedz Link
nouba Re: chciałam sie wyspać... 26.09.08, 14:42 dobrze, ze nie mialas w pokoju bzyczacego komara, a raczej komarzycy :) Odpowiedz Link
asqe Re: chciałam sie wyspać... 26.09.08, 14:54 kurcze, jak mozna nie miec przeciwbolowych w domu? a moze to ja jakas dziwna jestem Odpowiedz Link
2szarozielone Re: chciałam sie wyspać... 26.09.08, 14:58 Zazwyczaj mam, teraz tez o tej 4 przerzuciłam wszystkie szuflady i wywaliłam na podłogę wszystkie torebki. ale miałam tylko jakies puste opakowanie. W sumie rzadko używam painkillerów, bo nie lubię, więc straciłam rachubę. Poza tym przeprowadziłam sie niedawno, ciagle uzupełniam mieszkanie o absolutnie niezbedne rzeczy ;) Odpowiedz Link
asqe Re: chciałam sie wyspać... 26.09.08, 15:04 mnie czasami ich znalezienie zabiera kolo pol godziny. i mnie tez moj luby budzi telefonami o dziwnych porach wlasnie wtedy, kiedy postanawiam isc wczesnie spac:) Odpowiedz Link