Dodaj do ulubionych

Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D

09.01.09, 19:54
Macie już praktykę w publicznym mówieniu o prywatnych sprawach, więc teraz
czas skomercjalizować tą cenną umiejętność. W Polsacie właśnie ruszył casting
do najnowszego programu "Moment Prawdy", w którym uczestnicy podłączeni do
wariografu będą odpowiadać na intymne pytania. Jak nie skłamią to wygrywają.
Jeszcze nie wiadomo ile ale w amerykańskiej wersji programu można było wygrać
pół miliona dolarów.
tiny.pl/vhnd
Są jacyś chętni? ;D
Obserwuj wątek
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 20:00
      A ja myślałem, że wszyscy tu konfabulują!
      • funny_game Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 20:13
        Nie, tylko ja :)
        • bertrada Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 20:19
          Nie, ty przecież jesteś wszechwiedzący narrator i wiesz kto konfabuluje a kto
          nie. ;F
          • funny_game Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 20:25
            Byłam raz, fajnie było :)
      • bertrada Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 20:18
        No co ty, ja myślałam, że wszyscy to tylko prawda i sama prawda. ;P
    • razzmatazzy Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 20:08
      Wyobrażacie sobie ilość świrów na tym castingu? ;D Statystycznie to będzie chyba
      największe zgromadzenie świrów na metr kwadratowy, nie licząc siedziby LPR i tym
      podobnych, rzecz jasna ;)
      • puszysta_gimnazjalistka Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 20:11
        To może jednak warto pójść :)
        • razzmatazzy Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 20:12
          Tylko nie zapomnij skombinować sobie plakietki 'Pracownik Polsatu', bo cię
          jeszcze pomylą :D
          • thank_you Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 20:22
            Plakietka nie wystarczy. Potrzebny jest jeszcze paszport Polsatu :-)
            • razzmatazzy Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 20:31
              He he :D I wytatuowane na bicepsie słoneczko!
              • thank_you Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 20:35
                Konkurencja może zrobić sobie tatuaż tełałenowskiego Kropka :D
                • razzmatazzy Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 20:36
                  Kropki najlepiej się tatuują w kącikach oczu :D
                  • thank_you Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 20:43
                    Można też strzelić sobie tzw. świra na środku czoła ;-)
                    • razzmatazzy Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 20:55
                      Protestuję, jednorożce to unikaty, a nie pospolite świry! :D
                      • thank_you Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 21:06
                        Taki róg to marzenie niejednej kobiety :D
                        • razzmatazzy Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 21:08
                          Tyle, że faceci raczej rogów nie lubią :D
                          • thank_you Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 21:10
                            Ale lubią pumeks. I regularnie ścieranie, co by czapka się równomiernie układała :D
                            • razzmatazzy Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 21:13
                              Spoko spoko, są już specjalne czapki:

https://www.foureyesjokeshop.com/ProductImages/hats/racing%20Reindeer%20crazy%20hat.JPG

:D
                              • thank_you Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 21:21
                                Hue, we wrocławskim ZOO jest zwierzak uznawany za największego rogacza na
                                świecie. Obok jego klatki wisi plansza z jego zdjęciem i wieelkim napisem
                                "Największy rogacz na świecie". A że byłam tam z facetem i od razu zauważyłam
                                ten napis (ech te kobiety) to ustawiłam go odpowiednio i tym oto sposobem mam
                                piękne zdjęcie gościa, któremu wystają rogi z obu stron głowy i z wyżej
                                przytoczonym napisem.
                                Dodam, że resztę ZOO musiałam zwiedzać sama :D
                                • razzmatazzy Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 21:24
                                  :DD Dodaj, że umieściłaś to zdjęcie w necie ;))
                                  • thank_you Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 21:27
                                    Ta, wtedy resztę życia musiałabym zwiedzać sama :D
                                    • razzmatazzy Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 21:28
                                      :D Masz rację, nie opłaca się, bo dla singli nie ma zniżek :D
                                      • thank_you Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 21:30
                                        Że ja na to nie wpadłam. Muszę moich towarzyszy od seksu grupowego zabierać na
                                        odchamianie się :D
                                        • razzmatazzy Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 21:43
                                          Zabierz koniecznie, zwłaszcza na zwiedzanie Watykanu ;p
                                          • thank_you Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 21:47
                                            Do Watykanu mi nie po drodze ;-)
                                            • razzmatazzy Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 21:50
                                              Kysz, bezbożnico! ;p
                                              • thank_you Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 21:53
                                                Dzie z tym kołkiem, dzie??? Na mnie? <padła> :D
                                                • razzmatazzy Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 21:54
                                                  Ha! Nikt nie spodziewał się Hiszpańskiej Inkwizycji! :D
                                                  • thank_you Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 21:57
                                                    Hiszpańską to ja tylko muchę znam :D
                                                  • razzmatazzy Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 21:59
                                                    Już nie te lata i trzeba kurację z owadów stosować? ;p
                                                  • thank_you Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 22:32
                                                    O, to się owad nazywa? :D
      • bertrada Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 20:20
        Roland i Gracjan pewnie już tam są. ;D
        • razzmatazzy Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 20:21
          Gracjana to kojarzę, ale who's Roland? Czyżby mi umknął jakiś świr ze statystyk? :D
          • bertrada Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 20:33
            A oto i Roland:
            www.youtube.com/watch?v=OGZQ9_2qKr4
            www.youtube.com/watch?v=2DT0rmazaRI&feature=related
            • razzmatazzy Re: Coś dla forumowych ekshibicjonistów ;D 09.01.09, 20:41
              Myślę, że przyjmą go bez kolejki ;)

Samoświadomość zaiste wielkim darem jest... :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka