barshtchu 16.03.09, 11:58 Ja mam taki: zapłodnić liisę.valo i ulotnić się w dniu porodu. W momencie, kiedy dziecko zaczyna wychodzić, ja znikam i nie można mnie nigdzie znaleźć. Prawda, że głupi pomysł? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Głupie pomysły 16.03.09, 12:05 Podkręciłabym go (pomysł) jakimś przebraniem. Moim zdaniem za plemnik się przebierz. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Głupie pomysły/glupie skojarzenia 16.03.09, 14:50 funny_game napisała: > Podkręciłabym go (pomysł) jakimś przebraniem. > Moim zdaniem za plemnik się przebierz. :-)) Mam tylko jedno skojarzenie:-) www.youtube.com/watch?v=K-RKFewOetc Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Głupie pomysły/glupie skojarzenia 16.03.09, 20:48 :DDD Miałam to samo ;) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Głupie pomysły/glupie skojarzenia 17.03.09, 19:31 > Mam tylko jedno skojarzenie:-) > www.youtube.com/watch?v=K-RKFewOetc :D:D:D Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
funny_game Razziku, Szwagrze :) 17.03.09, 20:14 Dokładnie ta scena przyświecała mi łaskawie, jak produkowałam omawiany post :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Razziku, Szwagrze :) 17.03.09, 20:14 P. S. Ładną mam orientację wątkową, że dopiero teraz Wasze wpisy zauważyłam :) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Razziku, Szwagrze :) 17.03.09, 20:17 Powiem szczerze, że podejrzewałam o to Twój czcigodny acz niebezpieczny umysł :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Razziku, Szwagrze :) 17.03.09, 20:45 O, no to wpadłyśmy w taka dziurę, co to tylko Gluś nas z niej wyciągnie czy tam Fikander. Odpowiedz Link
funny_game Re: Razziku, Szwagrze :) 17.03.09, 21:01 No nie wiem, może trochę rzucać ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Razziku, Szwagrze :) 17.03.09, 21:15 :DDD Kurde, to jedna z moich najulubieńszych książek!!! I te obrazki!!! Odpowiedz Link
funny_game Re: Razziku, Szwagrze :) 17.03.09, 21:21 Masz ją zachowaną z dziecięctwa??? Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Razziku, Szwagrze :) 17.03.09, 21:29 U siebie nie mam, albo u rodziców, albo brat przechwycił do siebie. I super był na końcu aneks i w nim pod A: -Asiaków z Esiakami mecz i pod E: -Esiaków z Asiakami mecz :DDD Coś czuję, że zapoluję i przechwycę ten stary egzemplarz ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Razziku, Szwagrze :) 17.03.09, 21:33 Marzę o tej książce, może ustrzelę... czaję się na "Aligatora" Ostapowicz również, bo mój egzemplarz zaginął, a kocham. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Razziku, Szwagrze :) 17.03.09, 21:45 Widziałam gdzieś w antykwariacie parę lat temu. Jak ktoś mógł to sprzedać? :-o? Ale nie było żadnego wznowienia? 'Aligatora' nie znam! Odpowiedz Link
funny_game Re: Razziku, Szwagrze :) 17.03.09, 21:57 Zrazik, Słoneczko, znalazłam ale mi nie wykup, błagam. To jedna z moich najkultowszych książek!!! :) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Razziku, Szwagrze :) 17.03.09, 21:59 Klęknij i ucałuj pierścień :))) Nie, spoko, teraz-zaraz nie będę kupować. Super, że znalazłaś!! Odpowiedz Link
funny_game Re: Razziku, Szwagrze :) 17.03.09, 22:06 razzmatazzy napisała: > Klęknij i ucałuj pierścień :))) papierowa papieżyca :P > > Nie, spoko, teraz-zaraz nie będę kupować. Super, że znalazłaś!! :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Razziku, Szwagrze :) 17.03.09, 22:22 Wybiegasz w przyszłość :DDD :)))) Odpowiedz Link
funny_game Re: Razziku, Szwagrze :) 17.03.09, 22:27 razzmatazzy napisała: > Wybiegasz w przyszłość :DDD Masz na imię Joanna? :> Widzisz? ja nawet nie wiem, jak masz na imię, a prawie Ci wyznałam :D > > :)))) > Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Razziku, Szwagrze :) 18.03.09, 12:56 > > Wybiegasz w przyszłość :DDD W reczniku na glowie, klapkach, szlafroku, bez makijazu i komorki? I w takim stanie na rower i w kierunku przyszlosci. Bo lepiej wyjezdzac niz wybiegac. PS. Alescie daly duet :-) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Razziku, Szwagrze :) 18.03.09, 13:01 Tak jest! www.youtube.com/watch?gl=DE&hl=de&v=0lYUrZdHx10 Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Razziku, Szwagrze :) 18.03.09, 13:03 [ur=http://poeta.wrzuta.pl/audio/nOH6GUySIP/smieszne-_polskie_akm_s_smerfne_hity_4_-_smerfy_na_rowerac]klik[/url] Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Razziku, Szwagrze :) 18.03.09, 14:19 szwagier_z_niemodlina napisał: > > W reczniku na glowie, klapkach, szlafroku, bez makijazu i komorki? > I w takim stanie na rower i w kierunku przyszlosci. Bo lepiej wyjezdzac niz > wybiegac. W szlafroku na rower?! :-o? Chcesz żebym skończyła jak Isadora Duncan? :-oo? > > PS. Alescie daly duet :-) O, i tym mnie zainspirowałeś do pewnej muzycznej sygnaturki! :)) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Razziku, Szwagrze :) 18.03.09, 14:48 Sprawdzilem w wikipedii jak skonczyla Isadora Duncan i nadmieniam ze nic o szalu nie pisalem. Ani o samochodzie. Jak szanowna nie widzi roznicy miedzy jazda samochodem odziana w szal a jezda w szlafroku na rowerze to by byl czas sie obudzic. Trzecia sie zbliza. ja rozumiem ze ten pierwszy post za dziesiec osma nad ranem wyslany oznacza jakies heroiczne przedsiewziecie poranne:-DD :-)) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Razziku, Szwagrze :) 18.03.09, 14:53 Bo ja mam taki długi pasek od szlafroka i on się ciągnie po ziemi ;))) Miewam nawet wcześniejsze heroiczne przedsięwzięcia, ale to zwykle i tak martwa pora na forum, więc przynajmniej mi się udaje coś zrobić ;) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Razziku, Szwagrze :) 18.03.09, 15:34 To zawinac ten pasek wokol kierownicy. Co do heroizmu, to jakos nie zakaldalem ze ktos kto pisze do drugiej w nocy moze sam z siebie pisac o osmej rano. Ja przy takim trybie zycia mialbym o osmej rano IQ=3, tj. reagowalbym na swiatlo :-))) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Razziku, Szwagrze :) 18.03.09, 15:42 Znaczy zapiąć pasy? ;) No, ja już do 2 nie piszę. I zaczynam też o różnych porach. Tylko za długo nie mogę w jednym rytmie, bo faktycznie czuję zmęczenie. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Głupie pomysły 16.03.09, 12:05 mam nadzieje że barshtchu nie równa sie elf;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Głupie pomysły 16.03.09, 12:09 Mnie się wydaje, że Barszczu to kobieta i że w tym tkwi sęk (albo feler, ale nie radzę przy mnie tak twierdzić). Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Głupie pomysły 16.03.09, 12:10 funny_game napisała: > Mnie się wydaje, że Barszczu to kobieta i że w tym tkwi sęk (albo feler, ale ni > e > radzę przy mnie tak twierdzić). > kobieta mówisz?? o jacież to ulotnic sie da rade, zapłodnic nie da rady Odpowiedz Link
funny_game Re: Głupie pomysły 16.03.09, 12:13 A jeśli to jest profesórka od in vitro? To w pewnym sensie da radę. Odpowiedz Link
barshtchu Re: Głupie pomysły 16.03.09, 12:15 funny_game napisała: > Mnie się wydaje, że Barszczu to kobieta i że w tym tkwi sęk (albo feler, ale ni > e > radzę przy mnie tak twierdzić). Zawsze możemy się o to założyć. Odpowiedz Link
barshtchu Re: Głupie pomysły 16.03.09, 17:04 Możemy się założyć o 10-minutowy pocałunek. Jeśli mam wacka, całujesz mnie przez 10 minut. Jak nie dasz rady, to przechodzimy do kar umownych, czyli powiedzmy 15-minutowego przytulania. A jeśli jestem kobietą, to zdradzam ci genialny przepis na ciasto do pizzy (nigdy nie ma zakalca). Odpowiedz Link
barshtchu Re: Głupie pomysły 16.03.09, 12:11 Elf w sensie gej? Jeśli tak, to raczej nie, bo widok nagiej kobiety ma na mnie ogromny wpływ. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Głupie pomysły 16.03.09, 14:44 barshtchu napisał: > Jeśli tak, to raczej nie, bo widok nagiej kobiety > ma na mnie ogromny wpływ. Ale czy pozytywny? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Głupie pomysły 16.03.09, 12:08 Nie wiem czy głupi, ale z pewnością bardzo popularny :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Głupie pomysły 16.03.09, 12:16 Czy to taki popularny pomysł? Mnie się wydaje, że faceci prędzej ulatniają się zaraz na wieść o zapłodnieniu, a nie czekają do ostatniej chwili. Ale w sumie nie wiem, mnie się nikt nie ulotnił ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Głupie pomysły 16.03.09, 12:39 Ja jeszcze nie musiałem uciekać, więc ciężko jest mi się wczuć w rolę. Chyba nie jestem prawdziwym facetem bo instynkt mi nic nie podpowiada. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Głupie pomysły 18.03.09, 13:11 Mam nadzieję, że sama idea jest popularna, niekoniecznie w związku z Liisą Valo, bo w najśmielszych snach bym nie przypuszczała, że takie fantazje w związku ze mną panowie mają. Odpowiedz Link
lacido Re: Głupie pomysły 18.03.09, 14:22 Nie mniej radzę Ci się bacznie rozglądać na ulicy czy ktoś nie ma zamiaru zrealizować tych planów ;)))) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Głupie pomysły 18.03.09, 20:12 Jakby to był Elf, nie będę stawiać oporu. Odpowiedz Link
lacido Re: Głupie pomysły 16.03.09, 14:34 zapłodnić i zostać to jest dopiero pomysł ;))) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Głupie pomysły 16.03.09, 14:37 Brawurowy, tylko dla najtwardszych! Odpowiedz Link
lacido Re: Głupie pomysły 16.03.09, 14:38 zgadza się :) coś ekstremalne pomysły dziś mam :) Odpowiedz Link
barshtchu Re: Głupie pomysły 16.03.09, 17:41 No, no, jeszcze trochę takich wpisów i zacznę cię lubić. Chociaż może lepiej nie, bo mnie pewnie od razu za to lubienie pogryziesz do krwi. :/ Odpowiedz Link
lacido Re: Głupie pomysły 16.03.09, 20:42 jak to dopiero zaczniesz??? ;) dlaczego miałabym gryźć do krwi? staram się panować nad emocjami ;P Odpowiedz Link
barshtchu Re: Głupie pomysły 16.03.09, 21:50 a tak to ;p właśnie: "staram się", wystarczyłoby, że bym powiedział "lubie cię" i zęby od razu poszłyby w ruch (powód by się znalazł jak nic...), chociaż może rzeczywiście nie, bo jak bym to powiedział, to już by znaczyło, że zaczynam wymiękać, bo... to i tamto :) Odpowiedz Link
lacido Re: Głupie pomysły 16.03.09, 21:53 no dobra, to mówić nie musisz pozostaje komunikacja niewerbalna :P nigdy nie gryzę gdy ktoś sobie tego nie życzy ;))) Odpowiedz Link
barshtchu Re: Głupie pomysły 17.03.09, 17:46 Tak się zastanawiam, czy kpisz sobie ze mnie, czy na serio masz ochotę (bo jakoś tak dziwnie piszesz). Może tak: masz jakiś konkretny plan? Taki w punktach. ;) Odpowiedz Link
lacido Re: Głupie pomysły 17.03.09, 21:32 yyyy mam się na forum tłumaczyć z moich zwierzęcych instynktów ;)? Odpowiedz Link
barshtchu Re: Głupie pomysły 17.03.09, 21:43 Jak chcesz to możesz na forum, ale prawdę mówiąc wolałbym dostać bardzo osobistego maila. ;) Odpowiedz Link
lacido Re: Głupie pomysły 17.03.09, 21:52 mam jakieś dziwne wrażenie, że w coś się wpakowałam ;)))) Odpowiedz Link
barshtchu Re: Głupie pomysły 17.03.09, 22:17 Hm... Nie całkiem, jeszcze możesz się wycofać. ;) Odpowiedz Link
barshtchu Re: Głupie pomysły 17.03.09, 22:36 Raczej stwierdzenie faktu. Jeśli odwaga cię jeszcze nie opuściła, to kontynuuj. ;) Odpowiedz Link
lacido Re: Głupie pomysły 17.03.09, 22:39 a tak się zaczęłam zastanawiać jak oczytać te propozycję rezygnacji :) mam dar do pakowania się w kłopoty i zawsze jakoś przegapiam monet wycofania ;) może to właśnie ten? Aaaa i nie ma to nic wspólnego z odwagą :) Odpowiedz Link
barshtchu Re: Głupie pomysły 17.03.09, 22:54 > może to właśnie ten? Może. Ale prawdę mówiąc mam już dość tej gadki-szmatki. Błagam, wejdźmy w kontakt osobisty, bo na forum nie chce mi się już tego kontynuować. Odpowiedz Link
lacido Re: Głupie pomysły 17.03.09, 22:56 barshtchu napisał: Błagam, kto by się temu oparł ;) Odpowiedz Link
barshtchu Re: Głupie pomysły 17.03.09, 23:43 No to czekam na plan. Prowadź mnie za rączkę, mamusiu. ;) Mój jest na razie taki, że będę cię słuchał. :) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Głupie pomysły 16.03.09, 20:21 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Brawurowy, tylko dla najtwardszych! i nie dla dupków. tylko dla tych najprawdziwszych mężczyzn:) Odpowiedz Link
barshtchu Re: Głupie pomysły 16.03.09, 20:57 > i nie dla dupków. > tylko dla tych najprawdziwszych mężczyzn:) A to już niefajne. Prymitywna manipulacja. "Najprawdziwszy mężczyzna", "niedupek", ale mi zachęta i nagroda za bycie z kimś, takie cienkie komplementy. Gadka jak do przedszkolaka. Szkoda słów. Mogłaś się bardziej wysilić. ;p Odpowiedz Link
vandikia Re: Głupie pomysły 16.03.09, 20:50 znam głupsze pomysły, tyle że różnica jest taka, że ktoś tą swoją głupotę uzewnętrznia i pokazuje i jeszcze myśli, że robi to bezkarnie... ale pomysłowości odmówić nie można hehe Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Głupie pomysły 18.03.09, 13:08 Przykro mi. Mam już fenomenalnego kandydata na ojca mojego dziecka, które poczęte zostanie za 3 lata, 3 miesiące i 117 dni. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Głupie pomysły 18.03.09, 13:11 O! to też wyjątkowo głupi pomysł żeby planować dziecko z wyprzedzeniem na 3 lata 3 miesiące i 117 dni. ktoś coś jeszcze wymyślił? Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Głupie pomysły 18.03.09, 13:24 Oj, bo musi pasować w mój plan życiowy. Za 3 lata i 117 dni są moje 27 urodziny. A jak dziecko pocznę za 3 lata, 3 miesiące i 117 dni, to urodzi się w moje 28 urodziny i parę miesięcy po obronie doktoratu. Proste :P Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Głupie pomysły 18.03.09, 13:26 aleś sobie rozkminiła "kochanie, zdejmuj spodnie - już czas!" Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Głupie pomysły 18.03.09, 13:29 A kto mówi, że to będzie kochanie? Jeśli trafi się w mym życiu jakiekolwiek kochanie, to może i dziecko będzie w innym terminie - co nie znaczy, że zdam się na loterię "kiedykolwiek bądź", "chybił - trafił" itp. To zaplanowane za 3 lata, 3 miesiące i 117 dni będzie z facetem, którego o to poproszę, w razie jakby mnie nikt nie chciał. Facet się do tego nadaje. A jakie z niego dziecko będzie śliczne... Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Głupie pomysły 18.03.09, 13:36 przerażają mnie takie kobiety choroba chyba konserwatystą jestem się znajomi uśmieją:) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Głupie pomysły 18.03.09, 13:41 Ale ja też jestem konserwatystką i chciałabym normalnie, z facetem, dzieckiem, psem, domem pod miastem i grillem w sobotę wieczorem. Ale nie każdemu to jest dane,a wiem, że dziecko chciałabym kiedyś mieć. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Głupie pomysły 18.03.09, 13:44 taaa, tylko planowanie znalezienia sobie zapładniacza o odpowiednich cechach, byle tylko zapłodnił i ućkł powinno się odbywać w drodze desperacji spowodowanej brakiem zapładniacza etatowego, no nie? Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Głupie pomysły 18.03.09, 13:51 Po pierwsze, nie planuję znalezienia zapładniacza, bo on już jest znaleziony, tj. pozostaje w moim zasięgu od dłuższego czasu. No, i on raczej nie ucieknie. Co nie znaczy, że weźmie ślub i będziem żyć długo i szczęśliwie. Po drugie, nie mam ochoty czekać, aż będę jęczącą Liisą, zdesperowaną i nieszczęśliwą, dziecko potrzebuje szczęśliwej mamy. Po trzecie, to ja trochę żartuję od samego początku, wiesz? :P A poza tym, istnieje duża szansa, że Elf powie w najbliższym czasie: nie wyobrażam sobie życia bez ciebie, jesteś jedyna w swoim rodzaju, będziemy jeździć w góry w każde wakacje, kupię ci leonbergera, i będziemy mieć parę pięknych Fordów Mondeo Coupe, o zupełnie takich jak ten: lh3.ggpht.com/archaniolsfa/SFmI34SKapI/AAAAAAAACU8/bN9A-SkU0Xw/Ford%20Mondeo%20Coupe.jpg :-) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Głupie pomysły 18.03.09, 13:58 aż sobie wyguglać musiałem leonbergera a że nie wyczułem żartu to idę sie wstydzić do kąta:( Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Głupie pomysły 18.03.09, 14:03 Istnieje spora szansa, że leonberger przeżre obie nasze wypłaty i na Coupe juz nie starczy :)Chociaż hodowca się upiera, że one tak jedzą tylko przez pierwsze 8 miesięcy. > a że nie wyczułem żartu to idę sie wstydzić do kąta:( To mnie zdziwiło. Przecież wszyscy wiedzą, że planowanie czegokolwiek i ja to dwa samce, co się nie zejdą :) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Głupie pomysły 18.03.09, 14:05 liisa.valo napisała: > > a że nie wyczułem żartu to idę sie wstydzić do kąta:( > To mnie zdziwiło. Przecież wszyscy wiedzą, że planowanie czegokolwiek i ja to > dwa samce, co się nie zejdą :) a bo widzisz, bo ja młody - naiwny jestem teraz sie np dałem namówić na obiad w knajpie wegetariańskiej. za jakie grzechy kurcze? Odpowiedz Link
barshtchu Re: Głupie pomysły 18.03.09, 14:38 Uważaj masonie_i_cyklisto, ona cię robi w konia..., dałeś się sprowadzić na manowce tej spruciuli, kurczę, a tak ślicznie się tłumaczyła, tak się starała, żebyś sobie czegoś złego (ty i my wszyscy) o niej nie pomyślał. I dopięła swego. Ech. Mogłeś ją jeszcze trochę przycisnąć. :) Odpowiedz Link
barshtchu Re: Głupie pomysły 19.03.09, 08:07 Tak, to ja, tylko nie nazywam się Łukasz. ;p Odpowiedz Link