forumowicz_pospolity 08.04.09, 20:05 jeśli jesteś Funita i masz 29 lat wcisnij link z łaski swojej:DD j4n0s1k.wrzuta.pl/audio/udPoKFeFVg/long_junior_-_polskie_party Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Funita! 08.04.09, 21:40 Ty masz dziwne zboczenie: lubisz fajne ale rzygające panięki! :F Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Funita! 08.04.09, 23:25 funny_game napisała: > Ty masz dziwne zboczenie: lubisz fajne ale rzygające panięki! :F > nie kumam zasadniczo ale pokaż mi fajną panienkę która nigdy nie rzygała, nie ma takich;) ale supcio nuta, jak to mówią:) Odpowiedz Link
funny_game Re: Funita! 09.04.09, 11:38 No ja jestem fajna, Ty mnie lubisz, a się porzygałam od tego kawałka :P Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Funita! 09.04.09, 11:58 Wczoraj nie zdążyłem, ale dziś wrzucę to na CD i będę puszczał w samochodzie jeżdżąc z otwartą szybą, wszystkie moje, to jasne. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Funita! 09.04.09, 12:08 funny_game napisała: > No ja jestem fajna, Ty mnie lubisz, a się porzygałam od tego kawałka :P > nie nudź Jadźka, niezła nuta w swojej klasie:) Odpowiedz Link
funny_game Re: Funita! 09.04.09, 12:13 Nuta to jest tu: www.youtube.com/watch?v=wxaFANthouM Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Funita! 09.04.09, 12:22 funny_game napisała: > Nuta to jest tu: > www.youtube.com/watch?v=wxaFANthouM > bedzie bedzie skrzyzowanie Metaliki z Clannad;)) Odpowiedz Link
funny_game Re: Funita! 09.04.09, 12:24 Takie wrażenie po tym kawałku można odnieść ;) Ale już chyba niekoniecznie po moim najukochańszym pod słońcem: www.youtube.com/watch?v=dB1NuL-8Dhc&feature=related Prawdaż? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Funita! 09.04.09, 12:28 funny_game napisała: > Takie wrażenie po tym kawałku można odnieść ;) > Ale już chyba niekoniecznie po moim najukochańszym pod słońcem: > www.youtube.com/watch?v=dB1NuL-8Dhc&feature=related > > Prawdaż? > skrzyzowanie przelatującego nisko odrzutowca z Janem Himilsbachem:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Funita! 09.04.09, 12:43 funny_game napisała: > Łaaaaał! > Dobre :) > potem idzie w przesłodzenie niby łoją zdrowo ale zapiewają jak kochanek pod balkonem :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Funita! 09.04.09, 12:53 Niestety szkoła muzyczna, bo łoni szkoleni, pewnie daje o sobie znać :/ Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Funita! 09.04.09, 13:01 funny_game napisała: > Niestety szkoła muzyczna, bo łoni szkoleni, pewnie daje o sobie znać :/ > to chyba wiekszosc muzyków sie jakos tam szkoli gdzies chociaz w sumie to sie nie zastanawialem nad tym nie wiem Odpowiedz Link
funny_game Re: Funita! 09.04.09, 13:08 Niekoniecznie, raczej właśnie nie. Np. basistkę APC wyprosili onegdaj, bo za bardzo szkoła się odciskała na jej graniu. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Funita! 09.04.09, 13:18 funny_game napisała: > Niekoniecznie, raczej właśnie nie. > Np. basistkę APC wyprosili onegdaj, bo za bardzo szkoła się odciskała na jej gr > aniu. > a jak sie szkoła odciskac moze basistce na graniu niekorzystnie? Odpowiedz Link
funny_game Re: Funita! 09.04.09, 13:20 Może usztywnia, może muzyka zaczyna płynąć z głowy, zamiast z serca? Może robi się zbyt poprawna, za bardzo techniczna, za mało "na żywioł"? Nie wiem :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Funita! 09.04.09, 13:42 funny_game napisała: > Może usztywnia, może muzyka zaczyna płynąć z głowy, zamiast z serca? Może robi > się zbyt poprawna, za bardzo techniczna, za mało "na żywioł"? > Nie wiem :) > ale dobre rzemiosło powinno byc bazą np aktorzy, jak ma szkołe to mu nie szkodzi Odpowiedz Link
funny_game Re: Funita! 09.04.09, 14:24 Czasem samouk wie więcej, niż doktor. Ot, iskra boża. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Funita! 09.04.09, 18:40 funny_game napisała: > Czasem samouk wie więcej, niż doktor. Ot, iskra boża. > a czasem nie, ot, szkiełko i oko:) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Funita! 09.04.09, 12:00 Zapomniałem wczoraj zapostować po przesłuchaniu tego kawałka, strasznie mi się beat w nim spodobał, dawno już takiego nie słyszałem, przypomina mi cudowne lata. Odpowiedz Link
funny_game Re: Funita! 09.04.09, 12:02 Może se, chłopcy, dajcie po buziaku i zapomnijmy o tym wątku! Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Funita! 09.04.09, 12:05 funny_game napisała: > Może se, chłopcy, dajcie po buziaku i zapomnijmy o tym wątku! > up! Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Funita! 09.04.09, 12:13 funny_game napisała: > Srup :D > wiedziałem wiedziałem ze to tu bedzie:D musze w lotto zapodac w najblizszej kolejce Odpowiedz Link
funny_game Re: Funita! 09.04.09, 12:15 Srotto :P Daj jakieś terminarze siatkówki lepiej i parę fot Falaski! Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Funita! 09.04.09, 12:20 funny_game napisała: > Srotto :P > Daj jakieś terminarze siatkówki lepiej i parę fot Falaski! > srot Sralaski:) dawałem cie kiedys cała kupę srot, miały ci starczyc na dekade terminarza nie sledze, wtym roku wazne sa ME - kobiet w Polsce, ale są jakies problemy finansowe i na razie maja zgryz zeby to podopinac podobno tak samo z turniejem tenistek w Wawie Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Funita! 09.04.09, 12:25 funny_game napisała: > Podły! > dawałem ci terminarz kiedy bedzie blisko to pewnie nie polazłaś bys se nacykała fotek do urzygu Odpowiedz Link
funny_game Re: Funita! 09.04.09, 12:27 :DDDD M. by pewnie też chciał iść i dupa, nawet o autograf na biuście bym nie mogła poprosić ;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Funita! 09.04.09, 12:41 funny_game napisała: > :DDDD > M. by pewnie też chciał iść i dupa, nawet o autograf na biuście bym nie mogła > poprosić ;) > nie zgodził by sie na zwykły autograf na biuscie, bez przesady;) przeciez nie chodzi o seks pod siatką Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Funita! 09.04.09, 12:58 funny_game napisała: > NIE? :F > parkiet twardy:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Funita! 09.04.09, 13:20 funny_game napisała: > A co mi tam, giermański najeźdźca :DDD > duzo ludzi wokół Swędroski z Drzyzgą, tv ;)) Odpowiedz Link
funny_game Re: Funita! 09.04.09, 13:21 Myślisz, że będą, świnioki, się gapić? Dosyć tego dobrego, idę do Rossmana. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Funita! 09.04.09, 13:43 funny_game napisała: > Myślisz, że będą, świnioki, się gapić? > Dosyć tego dobrego, idę do Rossmana. > nie zapomnij o Sephore zawadzic przy okazji:F Odpowiedz Link
funny_game Re: Funita! 09.04.09, 14:25 Udało mi się ominąć, nie stać mnie już na Sephorę w tym miechu :/ Ale ulubiona maseczkę typu peel-off w Iw Rosze kupiłam :) 4,50. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Funita! 09.04.09, 18:40 funny_game napisała: > Udało mi się ominąć, nie stać mnie już na Sephorę w tym miechu :/ > Ale ulubiona maseczkę typu peel-off w Iw Rosze kupiłam :) > 4,50. > jest Flaska w tv, porób se printscreeny;) Odpowiedz Link