liisa.valo 29.07.09, 17:57 jakaś taka jestem naładowana energią, że chyba sobie do jakiejś fabryki pójdę do pracy, o, do Cegielskiego, dźwigać coś. Co prawda nie powinnam ze względu na plecy, ale kichać to :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mason_i_cyklista Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 18:02 zatrudnij się do łopaty, to przynajmniej sexy będzie (tylko koniecznie w kasku i ogrodniczkach):P Odpowiedz Link
wilowka Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 18:03 HA A propos kasku Masonie mejla Ci posłałam dawnymi czasy :> Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 18:06 już sprawdzam:P Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 18:15 sprawdź skrzynkę:) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 18:06 Weź nic nie mów, bo w tej dziedzinie też mi się coś porobiło ostatnio... nadaktywnie :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 18:06 Mam na myśli to sexy oczywiście :D Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 18:15 to chyba dobrze, no nie?:P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 18:19 Póki Pana "Ładna Łydka" mam w Poznaniu, to dobrze. Ale jak on pojedzie... co to będzie, co to będzie :D Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 18:21 a wódz Ładna Łydka wybiera się poza Poznań? koniecznie się musisz wyszaleć na zapas, albo przynajmniej rozejrzeć się za jakimś zastępstwem (w sumie to tam się z tego co pamiętam kilku kandydatów przewijało jakiś czas temu, prawda?) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 18:25 Ładna Łydka co jakiś czas musi wrócić do siebie. Chociaż teraz akurat, poza sezonem, to ma wolne, bo treningi jeszcze się nie zaczęły. No, a cóż... zastępstwo jakby ciągle się przewija. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 18:30 hehe Ty to masz ciekawe życie:P a w ogole to w poznaniu ładnych łydek już nie ma? w sensie nie importowanych tylko... regionalnych bardziej? Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 18:36 Ej, ale to zastępstwo to nie tak jak myślisz ;) Po prostu jest w otoczeniu :) A poznańskie łydki... może i są, ale jakoś mi się z nimi nie ułożyło. Natomiast te śląskie mnie urzekły :) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 18:39 no jeszcze śląskie... teraz na śląsk pociągi ciężko jeżdżą więc możesz go troszkę przetrzymać w sumie Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 18:49 Jemu PKP do szczęścia niepotrzebne. On z tych zmotoryzowanych :) A właściwie czemu się mówi "zmotoryzowany", skoro o samochód chodzi, a nie motor? Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 18:54 wolałabyś mówić "On z tych zautomatyzowanych" ?:P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 19:02 Zsamochodyzowany? Zsilnikowany? Zdizlowany? Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 19:04 z tymi określeniami kojarzy mi się już tylko "poj...":P ide do tesco, pa! Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 19:07 No, do końca normalny to ón nie jest. Odpowiedz Link
catthe Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 18:42 A chcesz ze swoja energią pozmywać mnię talerzę? A takze garki? Oraz podloge w lazience? oraz podlac kwiaty? Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 18:47 Talery niechętnie. Ale podłogę jak najbardziej :) Odpowiedz Link
catthe Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 18:56 A bywasz w wawie z energią?;) Bede jak znajomi Justysialka, zaprosze Cie do balaganu i jeszcze wykorzystam:P Oraz dobra, zakladam swe zjawiskowe gumowe rękawice i ide sprzatac jak jakas kura. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 19:01 Jako, że kury dłubią w ziemi, apeluję: trzymaj się z dala od doniczek z kwiatkami :D Odpowiedz Link
bertrada Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 19:38 Nie marnuj energii na Cegielskiego, kiedy trzeba rowy pod autostrady kopać. Do 2012 mamy zdążyć. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 19:41 To ja zacznę na moim Las Vildas :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 19:52 Znajdź taką robotę, żeby na wrotkach jeździć, będziesz miała darmowy tunning ud i pośladków :) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 20:08 może pizzę rozwozić na łyżworolkach;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ej, chyba pójdę do pracy fizycznej 29.07.09, 20:14 Zatrudnię się w barze u Barmana. Chociaż to się akurat może źle skończyc. Odpowiedz Link