31.08.09, 10:42
nadal jesteś taka pewna stabilności Polnej?

miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,6982005,Poznanianki_musza_rodzic_w_Obornikach_.html
Obserwuj wątek
    • liisa.valo Re: Lisa... 02.09.09, 14:30
      W ogóle nie czytam tego artykułu, bo nadal jestem pewna swojego ginekologa i na
      pewno nie pójdę do jakiegoś starego faceta zdzierającego kasę, którego nie znam
      i do którego zaufania nie mam i mieć nie będę i do szpitala o religijnej nazwie.
      • konto.online Re: Lisa... 02.09.09, 21:42
        > na pewno mieć nie będę i do szpitala o religijnej nazwie

no tak, to bardzo przekonujący argument
        • liisa.valo Re: Lisa... 02.09.09, 22:04
          Wolałabym, żebyś się skupił na tym starym ginekologu i zaufaniu do obecnego,
          mężczyźni bowiem cierpią na dziwną przypadłość, która polega na czepianiu się
          drobiazgów, które im pasują, miast sedna sprawy.
          • konto.online Re: Lisa... 02.09.09, 22:07
            e, tak to nie będziemy dyskutować

• liisa.valo Re: Lisa... 02.09.09, 22:16
              Ej, no, bo chyba nie ma o czym. Już dawno powiedziałam, że w kwestii ginekologa
              zdania nie zmienię, a jak będziesz ze mną dyskutował dłużej, to naprawdę zaraz
              pomyślę, że ten koleś i szpital ci płacą za naganianie "ciężarówek".
              • konto.online Re: Lisa... 03.09.09, 11:47
                nie płaci mi
                więcej, gdybyś raczyła przeczytać artykuł, wiedziała byś, że tego szpitala
                dotyczą takie same problemy jak Polnej
                dalej, gdybyś z uwagą przeczytała sam tytuł wątku, wiedziała byś, że tyczy się
                on wyłącznie wiary w stabilność Polnej, o czym dyskutowaliśmy ostatnim razem

z tym, że wyrażenie "dyskutowaliśmy" jest nie na miejscu
                Ty nie jesteś do dyskusji zdolna
                Twoje argumenty wcześniej czy później stają się osobistymi insynuacjami

i to by było na tyle
                • liisa.valo Re: Lisa... 03.09.09, 13:07
                  Da się ze mną dyskutować, tylko już kilkakrotnie mówiłam, że nie mam ochoty
                  dyskutować na temat ginekologa i szpitala. I doskonale zauważyłam, że tytuł
                  wskazuje, że poznanianki w ogóle nie rodzą w Poznaniu, ale po pierwsze, ze mnie
                  taka poznanianka jak z koziej dupy waltornia, nawet zameldowana tu nie jestem, a
                  po drugie, i tak mam zamiar nie rodzić w Poznaniu, po rozmowie z ginekologiem -
                  moim, ale to już chyba moja prywatna sprawa jednak.
                  Zresztą, forumowe dyskusje i tak są bez sensu, bo jeszcze nigdy nikt tu nikogo
                  do zmiany zdania nie przekonał, więc po co?
                  • konto.online Re: Lisa... 03.09.09, 14:22
                    masz rację, kochanie
                    • catthe Re: Lisa... 03.09.09, 14:57
                      konto.online napisał:

> masz rację, kochanie

:D
                      Do Liisy 'kochanie'? Ale będzie awantura;)
                      • liisa.valo Re: Lisa... 03.09.09, 18:53
                        catthe napisała:
                        > Do Liisy 'kochanie'? Ale będzie awantura;)

Tu cię zaskoczę - wcale, że nie :) Powoli ktoś mnie oswaja :)
                        • catthe Re: Lisa... 03.09.09, 22:43
                          liisa.valo napisała:

> Tu cię zaskoczę - wcale, że nie :) Powoli ktoś mnie oswaja :)

Ależ mnie właśnie chodziło o to, że obcy do Ciebie tak rzekł i to
                          jeszcze w takim a nie innym tonie;)
                          • liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 00:03
                            Obcy - to fakt, ale jakoś przeżyję.
                            Co do tonu - ech, po prostu muszę sie przyzwyczaić, że zawsze mam rację i nawet
                            obcy się z tym zgadzają :D
                      • konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 14:08
                        a tam taki cytacik
                        pan przez lata sobie wypracował strategię postępowania z małżonką
                        będzie jak zechcesz - też używał
                        i robił swoje, coś jak u Młynarskiego

czemu nie odszedł? nie wiem
                        może była dobra w łóżku?
                        albo obiadki gotowała smaczne a chadzał do cudzego łóżka?
                        to nie było w serialu wyjaśnione, rola trzecioplanowa można rzec
                        • liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 16:26
                          konto.online napisał:
                          > czemu nie odszedł? nie wiem
                          > może była dobra w łóżku?
                          > albo obiadki gotowała smaczne a chadzał do cudzego łóżka?
                          > to nie było w serialu wyjaśnione, rola trzecioplanowa można rzec

Zupełnie niepotrzebnie cytujesz, bo nie pasuje...
                          Małżonką nie jestem. Zdecydowanie całuję lepiej niż gotuję, choć gotuję nieźle;
                          ale ani mego gotowania, ani łóżka przecież nie poznałeś, więc twoje ustępowanie
                          to klasyczny czyn nieumotywowany. Ale nie szkodzi - skoro tak chcesz, to bardzo
                          proszę, mnie tam lata i powiewa kalafiorem.
                          • konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 18:37
                            ależ masz jak zwykle rację, kochanie

• liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 18:53
                              Wiem.
                              W ogóle zajebista jestem.
                              • konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 20:23
                                co tylko napiszesz, o najzajebistsza
                                • liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 21:56
                                  Cały czas się zastanawiam, czy ta Twoja "metoda" ma jakiś cel? W przypadku
                                  żonatego cel był oczywisty, a tutaj?
                                  • catthe Re: Lisa... 04.09.09, 22:17
                                    liisa.valo napisała:

> Cały czas się zastanawiam, czy ta Twoja "metoda" ma jakiś cel? W
                                    przypadku
                                    > żonatego cel był oczywisty, a tutaj?

Może Pan Konto się w Tobie zakochał?:P
                                    • liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 22:20
                                      W zasadzie...
                                      Póki co nie mówi mi niczego o czym bym już nie wiedziała i trochę mnie to nudzi.
                                      • konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 22:41
                                        drogie moje
                                        Pan Konto nie ma w zwyczaju zbywać milczeniem wypowiedzi interlokutorki
                                        bez względu na jej zdolności dyskusyjne
                                        w tym jednakże przypadku pozostaje mu jedynie rzec "Lisa kochanie, masz rację"
                                        z lekkim półuśmieszkiem naturalnie
                                        • liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 22:48
                                          Aha, i to sprawia, że jesteś jakoś zadowolony, czy coś, tak?
                                          • konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 22:59
                                            tak, właśnie jest dokładnie jak mówisz, kochanie
                                            • liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 23:07
                                              Yhy, yhy. Fajne. Zacytuję Tygryska z "Kubusia Puchatka": "Osioł się zaciął..." :)

Uprzedzam tylko, że mogę się tak bawić bez końca, bo lubię zabawy w stylu
                                              słynnego "Pomidora..." :)
                                              • konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 23:11
                                                będzie jak zechcesz, kochanie
                                                • liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 23:26
                                                  Ej, ciekawe, jakby mi z takim życie wyszło, bo przy moim obecnym nie mogę się
                                                  realizować, bo mi ciągle skrzydła podcina, torpedując moje wszystkie pomysły. A
                                                  jakby tak się na wszystko godził... Ale nie, tak też byśmy chyba daleko nie
                                                  ujechali. Może rzeczywiście ktoś w związku powinien być realistą i tym trzeźwo
                                                  myślącym.. i w ogóle myślącym... Sama nie wiem... CATTHE, co sądzisz?
                                        • catthe Re: Lisa... 04.09.09, 22:54
                                          konto.online napisał:

> drogie moje
                                          > Pan Konto nie ma w zwyczaju zbywać milczeniem wypowiedzi
                                          interlokutorki
                                          > bez względu na jej zdolności dyskusyjne
                                          > w tym jednakże przypadku pozostaje mu jedynie rzec "Lisa kochanie,
                                          masz rację"
                                          > z lekkim półuśmieszkiem naturalnie

A tak gwoli ścisłości to ja o wiele fajniej dyskutuję niż Liisa,
                                          prawda?
                                          • wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 22:57
                                            problem w tym,że te mądre nie są aż tak podniecające
                                            głupią łatwiej zbajerować byle czym i chętniej robi różne takie...
                                            • catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:02
                                              wiarusik napisała:

> problem w tym,że te mądre nie są aż tak podniecające
                                              > głupią łatwiej zbajerować byle czym i chętniej robi różne takie...

:D
                                              I że niby ja nie jestem podniecająca, tak? Ja?
                                              • wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:03
                                                jak mi powiesz co to jest DP,to uznam że jesteś spox
                                                • catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:15

wiarusik napisała:

> jak mi powiesz co to jest DP,to uznam że jesteś spox

Moja godność nie pozwala mi na udział w takich testach. Mądrzy
                                                  ludzie wiedzą, że jestem spox nawet wtedy jak nie wiem co to DP. No.

p.s. Duży Penis?
                                                  • wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:17
                                                    raczej double penetration
                                                  • catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:17

wiarusik napisała:

> raczej double penetration

łał. widziałam takie rzeczy. na filmie
                                                  • konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 23:20
                                                    ja też!
                                                    jeden mu wsadził od przodu
                                                    a drugi tym czasem w głowę
                                                    odpowiednio miecz i topór
                                                  • wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:20
                                                    i jak?podobało sięł?
                                                  • catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:29
                                                    wiarusik napisała:

> i jak?podobało sięł?

Nie, raczej nie. To są zbyt drastyczne sceny dla dziewicy. Może
                                                    kiedyś, po ślubie będą mi się bardziej podobać.
                                                  • wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:31
                                                    catthe napisała:

> Nie, raczej nie. To są zbyt drastyczne sceny dla dziewicy. Może
                                                    > kiedyś, po ślubie będą mi się bardziej podobać.

młoda świnia?
                                                    a ile świnko masz latek?
                                                  • catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:39
                                                    wiarusik napisała:

> młoda świnia?
                                                    > a ile świnko masz latek?

35 ale wyglądam na mniej
                                                  • wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:41
                                                    hu hu hu...raczej locha :P
                                                    nie przykrzy ci się stan niewieści,co?
                                                  • catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:48
                                                    wiarusik napisała:

> hu hu hu...raczej locha :P
                                                    > nie przykrzy ci się stan niewieści,co?

Nie przykrzy. Dużo czytam, oglądam ulubione seriale, piekę ciasta i
                                                    powoli oswajam się z faktem, że niedługo przeżyję swój pierwszy raz.
                                                  • baba_krk Re: Lisa... 05.09.09, 01:11
                                                    oooooooooooooooo skissssssssssssłam
                                                    tym postem dzisiaj wygrywasz :))))
                                                  • konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 23:17
                                                    ja obstawiam Dama Podszywka
                                            • liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 23:05
                                              Wiarusiku, wszak mówiłeś, żem głupia, a teraz jakaś taka dwuznaczna aluzja...
                                              • wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:07
                                                nigdy nie ukrywałem,że nie jestem wybredny
                                                • liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 23:11
                                                  A chcesz zobaczyć jak się zwijam w precelka?
                                                  Chodzę na jogę, umiem niesamowite rzeczy zrobić... :P
                                                  • wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:12
                                                    cała czy tylko nogi?
                                                  • liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 23:18
                                                    Cała jestem bardzo gibka.
                                                  • wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:22
                                                    liisa.valo napisała:

> Cała jestem bardzo gibka.

a równie głupia?co?taka stupid slut?
                                                    z głupią to faktycznie można dużo
                                                  • liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 23:29
                                                    Z pewną dozą nieśmiałości muszę przyznać, że przy przystojnych mężczyznach mózg
                                                    mi się zacina. A więc wszystko zależy od ciebie?
                                                  • wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:32
                                                    liisa.valo napisała:

> Z pewną dozą nieśmiałości muszę przyznać, że przy przystojnych
                                                    mężczyznach mózg
                                                    > mi się zacina. A więc wszystko zależy od ciebie?

hm...właściwie po co mysleć,skoro wiadomo jaki jest naczelny powód
                                                    spotkań obu płci
                                                  • liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 23:36
                                                    No właśnie.
                                                    Mój kolega jeszcze zwykł mawiać, że nieważna twarz, bo najwyżej reklamówka na
                                                    łeb i jazda.
                                                  • wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:38
                                                    całkiem do rzeczy filozof ten twój kolega
                                                    ważne żeby dupa była na swoim miejscu
                                          • konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 22:58
                                            > A tak gwoli ścisłości to ja o wiele fajniej dyskutuję niż Liisa,
                                            > prawda?

ależ oczywiście, kochanie .-)

żartowałem

przynajmniej póki sobie nie przypomnę, że jednak nie

• catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:04
                                              konto.online napisał:

> ależ oczywiście, kochanie .-)
                                              >
                                              > żartowałem
                                              >
                                              > przynajmniej póki sobie nie przypomnę, że jednak nie

:P
                                              • konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 23:05
                                                > :P

od razu z języczkiem?
                                                a wiarusik mówiła, że szybko to tylko z głupimi...
                                                • catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:15
                                                  konto.online napisał:

> > :P
                                                  >
                                                  > od razu z języczkiem?
                                                  > a wiarusik mówiła, że szybko to tylko z głupimi...

To nie było szybko. Ten język był głęboko przemyślany.
                                                  • konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 23:18
                                                    mówisz: głęboko
                                                    śliska sprawa
                                                  • catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:32
                                                    konto.online napisał:

> mówisz: głęboko
                                                    > śliska sprawa

Dlatego właśnie postanowiłam nie ciągnąć dalej tego tematu;)
                                                  • konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 23:36
                                                    to ja wyjdę
                                                    po francusku
                                                    albo nie, po angielsku się mówi
                                                  • catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:38

konto.online napisał:

> to ja wyjdę
                                                    > po francusku
                                                    > albo nie, po angielsku się mówi

To forum jest pełne zboczeńców!
                                                  • konto.online Re: Lisa... 05.09.09, 10:45
                                                    no właśnie
                                                    i co się ze mną biednym androidem od tego porobić może?!
                                          • liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 23:02
                                            Na pewno się zgodzi z twym zdaniem, bo ciągle ma do mnie żal, że nie chciałam
                                            pójść do ginekologa, do którego on chodzi.
                                            • catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:17
                                              liisa.valo napisała:

> Na pewno się zgodzi z twym zdaniem, bo ciągle ma do mnie żal, że
                                              nie chciałam
                                              > pójść do ginekologa, do którego on chodzi.

Całe szczęście, że mnie nie kazał rezygnować z mojego cudownego
                                              ginekologa;)
                                              • liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 23:22
                                                Udało ci się tylko dlatego, że nie jesteś z Poznania.
                                                A to, że ja też nie, tylko tu mieszkam, to już nie dotarło.
                                                • catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:27
                                                  liisa.valo napisała:

> Udało ci się tylko dlatego, że nie jesteś z Poznania.
                                                  > A to, że ja też nie, tylko tu mieszkam, to już nie dotarło.

No ale Liisa, nie jesteś z Poznania ale mieszkasz w Poznaniu. Gdzie
                                                  chcesz jechać z 10-centymetrowym rozwaraciem? Do Warszawy?:P
                                                  • liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 23:34
                                                    Nigdzie nie będę jechać. Ja sobie zażyczyłam u chłopa tak jak Alicja Bachleda u
                                                    Farella, żeby mi wynajął apartament w klinice porodowej, gdzie sobie pojadę na
                                                    spokojnie tydzień przez i nie będę musiała się w ostatniej chwili telepać przez
                                                    Rynek Jeżycki jakąś taksówką, bo przecież jego ciągle w domu nie ma. Dlatego
                                                    myślę, żeby sobie poszukać jakiegoś uległego jak pan Konto. Tylko kicha, bo z
                                                    kolei jak dziecko to odziedziczy, to kaplica będzie, zwłaszcza jak dziewczynkę da.
                                                  • catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:41
                                                    Takie sztuki są już passe. Fajnie jest urodzić w domu(jeśli ciąża
                                                    przebiega prawidłowo) albo w morzu(jeśli mama nie jest zbyt
                                                    strachliwa).
                                                  • liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 23:47
                                                    Znając mnie, to moja ciąża nie będzie przebiegała prawidłowo - u mnie nic
                                                    prawidłowo nie przebiega. A morza i w ogóle akwenów się boję. Ja bym jednak przy
                                                    tym apartamencie obstawała.
                                                    A ponieważ chłopa ciągle nie ma, z głowy mam przekonywanie go, że poród rodzinny
                                                    to zły pomysł.
                                              • konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 23:32
                                                spoko, ja nie mam w zwyczaju "kazania"
                                                w tym właśnie wystąpił problem dyskusyjny - nie mogę dyskutować z kimś, kto nie
                                                dyskutuje ze mną, tylko swoimi wyobrażeniami na temat tego, co "kazałem" :)

no, dobranoc
                                                • liisa.valo Re: Lisa... 05.09.09, 00:25
                                                  I poszedł. A mnie się tak spodobało.
                                    • wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 22:42
                                      ho ho ho
                                      24 + 41
                                      toż to zboczenie i rozpusta
                                      • konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 23:00
                                        a Ciebie gdzie uczyli?!

24 + 41 to daje 65

bardzo zgrabna liczba
                                        • wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:02
                                          całkiem słusznie rozumujesz.razem jesteście w wieku emerytalnym i
                                          moglibyście pobierać pieniążki
                                          • konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 23:06
                                            z systemu emerytalnego: dwója!
                                            • wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:10
                                              >:\ <kurwa mać>
                                              • konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 23:12
                                                dobrze, że tylko pomyślane
                                                bo i zachowanie by było naganne

no dobra, przyznaj się
                                                podpuszczasz mnie
                                                • wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:14
                                                  tak,podpuszczam na DP z eluchą
                                                  • konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 23:16
                                                    łe laska, nie leć tak do mnie bo ja nie czaję co ty zapodajesz
                                                    w ogóle kurna, ściema
                                                  • wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:19
                                                    jeśli dalej będziesz o mnie myśleć "laska",tedy faktycznie będzie to
                                                    cokolwiek nielogiczne
                                                  • konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 23:22
                                                    no weź się nie brechtaj ze mnie, jak wół jezd "wiarusik napisała"
                                                  • wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:24
                                                    konto.online napisał:

> no weź się nie brechtaj ze mnie, jak wół jezd "wiarusik napisała"

no i co?to zmienia moją płeć?
                                                    słuchajcie!właśnie wynalazłem nieinwazyjny i niehirurgiczny sposób
                                                    zmiany płci
                                                  • konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 23:28
                                                    rzeczywiście nie zmienia
                                                    stąd mowa o podpuszczaniu

i nie chwal się
                                                    po pierwsze wynaleźli to informatycy wyborczej
                                                    po drugie nie pierwszy to zastosowałeś
                                                  • wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:34
                                                    ale i tak zbieram obfity plon,ha!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka