konto.online 31.08.09, 10:42 nadal jesteś taka pewna stabilności Polnej? miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,6982005,Poznanianki_musza_rodzic_w_Obornikach_.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: Lisa... 02.09.09, 14:30 W ogóle nie czytam tego artykułu, bo nadal jestem pewna swojego ginekologa i na pewno nie pójdę do jakiegoś starego faceta zdzierającego kasę, którego nie znam i do którego zaufania nie mam i mieć nie będę i do szpitala o religijnej nazwie. Odpowiedz Link
konto.online Re: Lisa... 02.09.09, 21:42 > na pewno mieć nie będę i do szpitala o religijnej nazwie no tak, to bardzo przekonujący argument Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Lisa... 02.09.09, 22:04 Wolałabym, żebyś się skupił na tym starym ginekologu i zaufaniu do obecnego, mężczyźni bowiem cierpią na dziwną przypadłość, która polega na czepianiu się drobiazgów, które im pasują, miast sedna sprawy. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Lisa... 02.09.09, 22:16 Ej, no, bo chyba nie ma o czym. Już dawno powiedziałam, że w kwestii ginekologa zdania nie zmienię, a jak będziesz ze mną dyskutował dłużej, to naprawdę zaraz pomyślę, że ten koleś i szpital ci płacą za naganianie "ciężarówek". Odpowiedz Link
konto.online Re: Lisa... 03.09.09, 11:47 nie płaci mi więcej, gdybyś raczyła przeczytać artykuł, wiedziała byś, że tego szpitala dotyczą takie same problemy jak Polnej dalej, gdybyś z uwagą przeczytała sam tytuł wątku, wiedziała byś, że tyczy się on wyłącznie wiary w stabilność Polnej, o czym dyskutowaliśmy ostatnim razem z tym, że wyrażenie "dyskutowaliśmy" jest nie na miejscu Ty nie jesteś do dyskusji zdolna Twoje argumenty wcześniej czy później stają się osobistymi insynuacjami i to by było na tyle Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Lisa... 03.09.09, 13:07 Da się ze mną dyskutować, tylko już kilkakrotnie mówiłam, że nie mam ochoty dyskutować na temat ginekologa i szpitala. I doskonale zauważyłam, że tytuł wskazuje, że poznanianki w ogóle nie rodzą w Poznaniu, ale po pierwsze, ze mnie taka poznanianka jak z koziej dupy waltornia, nawet zameldowana tu nie jestem, a po drugie, i tak mam zamiar nie rodzić w Poznaniu, po rozmowie z ginekologiem - moim, ale to już chyba moja prywatna sprawa jednak. Zresztą, forumowe dyskusje i tak są bez sensu, bo jeszcze nigdy nikt tu nikogo do zmiany zdania nie przekonał, więc po co? Odpowiedz Link
catthe Re: Lisa... 03.09.09, 14:57 konto.online napisał: > masz rację, kochanie :D Do Liisy 'kochanie'? Ale będzie awantura;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Lisa... 03.09.09, 18:53 catthe napisała: > Do Liisy 'kochanie'? Ale będzie awantura;) Tu cię zaskoczę - wcale, że nie :) Powoli ktoś mnie oswaja :) Odpowiedz Link
catthe Re: Lisa... 03.09.09, 22:43 liisa.valo napisała: > Tu cię zaskoczę - wcale, że nie :) Powoli ktoś mnie oswaja :) Ależ mnie właśnie chodziło o to, że obcy do Ciebie tak rzekł i to jeszcze w takim a nie innym tonie;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 00:03 Obcy - to fakt, ale jakoś przeżyję. Co do tonu - ech, po prostu muszę sie przyzwyczaić, że zawsze mam rację i nawet obcy się z tym zgadzają :D Odpowiedz Link
konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 14:08 a tam taki cytacik pan przez lata sobie wypracował strategię postępowania z małżonką będzie jak zechcesz - też używał i robił swoje, coś jak u Młynarskiego czemu nie odszedł? nie wiem może była dobra w łóżku? albo obiadki gotowała smaczne a chadzał do cudzego łóżka? to nie było w serialu wyjaśnione, rola trzecioplanowa można rzec Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 16:26 konto.online napisał: > czemu nie odszedł? nie wiem > może była dobra w łóżku? > albo obiadki gotowała smaczne a chadzał do cudzego łóżka? > to nie było w serialu wyjaśnione, rola trzecioplanowa można rzec Zupełnie niepotrzebnie cytujesz, bo nie pasuje... Małżonką nie jestem. Zdecydowanie całuję lepiej niż gotuję, choć gotuję nieźle; ale ani mego gotowania, ani łóżka przecież nie poznałeś, więc twoje ustępowanie to klasyczny czyn nieumotywowany. Ale nie szkodzi - skoro tak chcesz, to bardzo proszę, mnie tam lata i powiewa kalafiorem. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 21:56 Cały czas się zastanawiam, czy ta Twoja "metoda" ma jakiś cel? W przypadku żonatego cel był oczywisty, a tutaj? Odpowiedz Link
catthe Re: Lisa... 04.09.09, 22:17 liisa.valo napisała: > Cały czas się zastanawiam, czy ta Twoja "metoda" ma jakiś cel? W przypadku > żonatego cel był oczywisty, a tutaj? Może Pan Konto się w Tobie zakochał?:P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 22:20 W zasadzie... Póki co nie mówi mi niczego o czym bym już nie wiedziała i trochę mnie to nudzi. Odpowiedz Link
konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 22:41 drogie moje Pan Konto nie ma w zwyczaju zbywać milczeniem wypowiedzi interlokutorki bez względu na jej zdolności dyskusyjne w tym jednakże przypadku pozostaje mu jedynie rzec "Lisa kochanie, masz rację" z lekkim półuśmieszkiem naturalnie Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 22:48 Aha, i to sprawia, że jesteś jakoś zadowolony, czy coś, tak? Odpowiedz Link
konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 22:59 tak, właśnie jest dokładnie jak mówisz, kochanie Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 23:07 Yhy, yhy. Fajne. Zacytuję Tygryska z "Kubusia Puchatka": "Osioł się zaciął..." :) Uprzedzam tylko, że mogę się tak bawić bez końca, bo lubię zabawy w stylu słynnego "Pomidora..." :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 23:26 Ej, ciekawe, jakby mi z takim życie wyszło, bo przy moim obecnym nie mogę się realizować, bo mi ciągle skrzydła podcina, torpedując moje wszystkie pomysły. A jakby tak się na wszystko godził... Ale nie, tak też byśmy chyba daleko nie ujechali. Może rzeczywiście ktoś w związku powinien być realistą i tym trzeźwo myślącym.. i w ogóle myślącym... Sama nie wiem... CATTHE, co sądzisz? Odpowiedz Link
catthe Re: Lisa... 04.09.09, 22:54 konto.online napisał: > drogie moje > Pan Konto nie ma w zwyczaju zbywać milczeniem wypowiedzi interlokutorki > bez względu na jej zdolności dyskusyjne > w tym jednakże przypadku pozostaje mu jedynie rzec "Lisa kochanie, masz rację" > z lekkim półuśmieszkiem naturalnie A tak gwoli ścisłości to ja o wiele fajniej dyskutuję niż Liisa, prawda? Odpowiedz Link
wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 22:57 problem w tym,że te mądre nie są aż tak podniecające głupią łatwiej zbajerować byle czym i chętniej robi różne takie... Odpowiedz Link
catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:02 wiarusik napisała: > problem w tym,że te mądre nie są aż tak podniecające > głupią łatwiej zbajerować byle czym i chętniej robi różne takie... :D I że niby ja nie jestem podniecająca, tak? Ja? Odpowiedz Link
wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:03 jak mi powiesz co to jest DP,to uznam że jesteś spox Odpowiedz Link
catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:15 wiarusik napisała: > jak mi powiesz co to jest DP,to uznam że jesteś spox Moja godność nie pozwala mi na udział w takich testach. Mądrzy ludzie wiedzą, że jestem spox nawet wtedy jak nie wiem co to DP. No. p.s. Duży Penis? Odpowiedz Link
catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:17 wiarusik napisała: > raczej double penetration łał. widziałam takie rzeczy. na filmie Odpowiedz Link
konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 23:20 ja też! jeden mu wsadził od przodu a drugi tym czasem w głowę odpowiednio miecz i topór Odpowiedz Link
catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:29 wiarusik napisała: > i jak?podobało sięł? Nie, raczej nie. To są zbyt drastyczne sceny dla dziewicy. Może kiedyś, po ślubie będą mi się bardziej podobać. Odpowiedz Link
wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:31 catthe napisała: > Nie, raczej nie. To są zbyt drastyczne sceny dla dziewicy. Może > kiedyś, po ślubie będą mi się bardziej podobać. młoda świnia? a ile świnko masz latek? Odpowiedz Link
catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:39 wiarusik napisała: > młoda świnia? > a ile świnko masz latek? 35 ale wyglądam na mniej Odpowiedz Link
wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:41 hu hu hu...raczej locha :P nie przykrzy ci się stan niewieści,co? Odpowiedz Link
catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:48 wiarusik napisała: > hu hu hu...raczej locha :P > nie przykrzy ci się stan niewieści,co? Nie przykrzy. Dużo czytam, oglądam ulubione seriale, piekę ciasta i powoli oswajam się z faktem, że niedługo przeżyję swój pierwszy raz. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Lisa... 05.09.09, 01:11 oooooooooooooooo skissssssssssssłam tym postem dzisiaj wygrywasz :)))) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 23:05 Wiarusiku, wszak mówiłeś, żem głupia, a teraz jakaś taka dwuznaczna aluzja... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 23:11 A chcesz zobaczyć jak się zwijam w precelka? Chodzę na jogę, umiem niesamowite rzeczy zrobić... :P Odpowiedz Link
wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:22 liisa.valo napisała: > Cała jestem bardzo gibka. a równie głupia?co?taka stupid slut? z głupią to faktycznie można dużo Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 23:29 Z pewną dozą nieśmiałości muszę przyznać, że przy przystojnych mężczyznach mózg mi się zacina. A więc wszystko zależy od ciebie? Odpowiedz Link
wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:32 liisa.valo napisała: > Z pewną dozą nieśmiałości muszę przyznać, że przy przystojnych mężczyznach mózg > mi się zacina. A więc wszystko zależy od ciebie? hm...właściwie po co mysleć,skoro wiadomo jaki jest naczelny powód spotkań obu płci Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 23:36 No właśnie. Mój kolega jeszcze zwykł mawiać, że nieważna twarz, bo najwyżej reklamówka na łeb i jazda. Odpowiedz Link
wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:38 całkiem do rzeczy filozof ten twój kolega ważne żeby dupa była na swoim miejscu Odpowiedz Link
konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 22:58 > A tak gwoli ścisłości to ja o wiele fajniej dyskutuję niż Liisa, > prawda? ależ oczywiście, kochanie .-) żartowałem przynajmniej póki sobie nie przypomnę, że jednak nie Odpowiedz Link
catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:04 konto.online napisał: > ależ oczywiście, kochanie .-) > > żartowałem > > przynajmniej póki sobie nie przypomnę, że jednak nie :P Odpowiedz Link
konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 23:05 > :P od razu z języczkiem? a wiarusik mówiła, że szybko to tylko z głupimi... Odpowiedz Link
catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:15 konto.online napisał: > > :P > > od razu z języczkiem? > a wiarusik mówiła, że szybko to tylko z głupimi... To nie było szybko. Ten język był głęboko przemyślany. Odpowiedz Link
catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:32 konto.online napisał: > mówisz: głęboko > śliska sprawa Dlatego właśnie postanowiłam nie ciągnąć dalej tego tematu;) Odpowiedz Link
konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 23:36 to ja wyjdę po francusku albo nie, po angielsku się mówi Odpowiedz Link
catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:38 konto.online napisał: > to ja wyjdę > po francusku > albo nie, po angielsku się mówi To forum jest pełne zboczeńców! Odpowiedz Link
konto.online Re: Lisa... 05.09.09, 10:45 no właśnie i co się ze mną biednym androidem od tego porobić może?! Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 23:02 Na pewno się zgodzi z twym zdaniem, bo ciągle ma do mnie żal, że nie chciałam pójść do ginekologa, do którego on chodzi. Odpowiedz Link
catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:17 liisa.valo napisała: > Na pewno się zgodzi z twym zdaniem, bo ciągle ma do mnie żal, że nie chciałam > pójść do ginekologa, do którego on chodzi. Całe szczęście, że mnie nie kazał rezygnować z mojego cudownego ginekologa;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 23:22 Udało ci się tylko dlatego, że nie jesteś z Poznania. A to, że ja też nie, tylko tu mieszkam, to już nie dotarło. Odpowiedz Link
catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:27 liisa.valo napisała: > Udało ci się tylko dlatego, że nie jesteś z Poznania. > A to, że ja też nie, tylko tu mieszkam, to już nie dotarło. No ale Liisa, nie jesteś z Poznania ale mieszkasz w Poznaniu. Gdzie chcesz jechać z 10-centymetrowym rozwaraciem? Do Warszawy?:P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 23:34 Nigdzie nie będę jechać. Ja sobie zażyczyłam u chłopa tak jak Alicja Bachleda u Farella, żeby mi wynajął apartament w klinice porodowej, gdzie sobie pojadę na spokojnie tydzień przez i nie będę musiała się w ostatniej chwili telepać przez Rynek Jeżycki jakąś taksówką, bo przecież jego ciągle w domu nie ma. Dlatego myślę, żeby sobie poszukać jakiegoś uległego jak pan Konto. Tylko kicha, bo z kolei jak dziecko to odziedziczy, to kaplica będzie, zwłaszcza jak dziewczynkę da. Odpowiedz Link
catthe Re: Lisa... 04.09.09, 23:41 Takie sztuki są już passe. Fajnie jest urodzić w domu(jeśli ciąża przebiega prawidłowo) albo w morzu(jeśli mama nie jest zbyt strachliwa). Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Lisa... 04.09.09, 23:47 Znając mnie, to moja ciąża nie będzie przebiegała prawidłowo - u mnie nic prawidłowo nie przebiega. A morza i w ogóle akwenów się boję. Ja bym jednak przy tym apartamencie obstawała. A ponieważ chłopa ciągle nie ma, z głowy mam przekonywanie go, że poród rodzinny to zły pomysł. Odpowiedz Link
konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 23:32 spoko, ja nie mam w zwyczaju "kazania" w tym właśnie wystąpił problem dyskusyjny - nie mogę dyskutować z kimś, kto nie dyskutuje ze mną, tylko swoimi wyobrażeniami na temat tego, co "kazałem" :) no, dobranoc Odpowiedz Link
konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 23:00 a Ciebie gdzie uczyli?! 24 + 41 to daje 65 bardzo zgrabna liczba Odpowiedz Link
wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:02 całkiem słusznie rozumujesz.razem jesteście w wieku emerytalnym i moglibyście pobierać pieniążki Odpowiedz Link
konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 23:12 dobrze, że tylko pomyślane bo i zachowanie by było naganne no dobra, przyznaj się podpuszczasz mnie Odpowiedz Link
konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 23:16 łe laska, nie leć tak do mnie bo ja nie czaję co ty zapodajesz w ogóle kurna, ściema Odpowiedz Link
wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:19 jeśli dalej będziesz o mnie myśleć "laska",tedy faktycznie będzie to cokolwiek nielogiczne Odpowiedz Link
konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 23:22 no weź się nie brechtaj ze mnie, jak wół jezd "wiarusik napisała" Odpowiedz Link
wiarusik Re: Lisa... 04.09.09, 23:24 konto.online napisał: > no weź się nie brechtaj ze mnie, jak wół jezd "wiarusik napisała" no i co?to zmienia moją płeć? słuchajcie!właśnie wynalazłem nieinwazyjny i niehirurgiczny sposób zmiany płci Odpowiedz Link
konto.online Re: Lisa... 04.09.09, 23:28 rzeczywiście nie zmienia stąd mowa o podpuszczaniu i nie chwal się po pierwsze wynaleźli to informatycy wyborczej po drugie nie pierwszy to zastosowałeś Odpowiedz Link