kasia-z-zalesiadolnego 21.05.10, 14:33 Hejka macie jakieś namiary na pralnię z wyjątkiem tej w Auchan Piaseczno gdzie dałam rzeczy do prania i nie wyprali najlepiej:( ? Kacha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorzor Re: pralnia chemiczna, gdzie najlepsza? 22.05.10, 18:28 kasia-z-zalesiadolnego napisała: > Hejka > macie jakieś namiary na pralnię z wyjątkiem tej w Auchan Piaseczno gdzie dałam > rzeczy do prania i nie wyprali najlepiej:( ? > Kacha Np. na Powstańców Warszawy przy Polbanku jest pralnia chemiczna, na osiedlu Słowicza na ul. Albatrosów obok biura podróży i sklepu spożywczego, jest też przy Inspektoracie PZU i winnych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-z-zalesiadolnego Re: pralnia chemiczna, gdzie najlepsza? 24.05.10, 12:23 Hejka dziękuję za pralnie chemiczne:) Kacha Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi251 Re: pralnia chemiczna, gdzie najlepsza? 05.12.11, 10:45 Polecam usługi pralni Lawendowa.com - ceny niewiele różnią się od marketowych,ale za to jakość usług jest o niebo wyższa. No i nie trzeba się fatygować, stać w korkach, szukać miejsca parkingowego, bo przedstawiciel Lawendowej sam przyjeżdża po pranie i odwozi we wskazanym terminie, a w razie potrzeby też doradzi, a zainteresowanym poopowiada trochę o praniu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
adam1234-online Re: pralnia chemiczna, gdzie najlepsza? 26.09.10, 14:29 kasia-z-zalesiadolnego napisała: > Hejka > macie jakieś namiary na pralnię z wyjątkiem tej w Auchan Piaseczno gdzie dałam > rzeczy do prania i nie wyprali najlepiej:( ? > Kacha Ta ich pralnia 5 a sec jest do bani. Coraz więcej osób się przekonuje , że nie warto tam dawać do prania! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-z-zalesiadolnego Re: pralnia chemiczna, gdzie najlepsza? 28.09.10, 15:37 > Ta ich pralnia 5 a sec jest do bani. Coraz więcej osób się przekonuje , że nie > warto tam dawać do prania! > pzdr. Może założymy stowarzyszenie osób niezadowlonych z ich usług;) Odpowiedz Link Zgłoś
ksztkszt Re: pralnia chemiczna, gdzie najlepsza? 11.01.11, 17:45 Przy Julianowskiej powstaje pralnia najnowszego systemu Lagoon - maszyny Electrolux, certyfikat woolmark. tu link do systemu skantrade.pl/produkty-wozki-regaly,178,1,46.html Odpowiedz Link Zgłoś
ma-22 Re: pralnia chemiczna, gdzie najlepsza? 04.02.11, 22:47 Pralnia w Piasecznie przy ul. Julianowskiej 1 już otwarta. Obsługa jest bardzo miła i sympatyczna. Oddałam kilka rzeczy do prania i jestem bardzo zadowolona z efektu. A jeszcze bardziej z ceny usług, które nie są wygórowane. Mam porównanie ponieważ prałam te same ubrania gdzie indziej i płaciłam dużo więcej a z efektów nie byłam zadowolona. Tu oddano mi rzeczy czyściutkie i pachnące że aż miło. Wszystkim bardzo polecam to miejsce bo jak się dowiedziałam można tam uprać wszystko nawet suknie ślubne i bardzo delikatne wełny. Oni mają jakiś bardzo nowoczesny system pralniczy,który nie niszczy włókien. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-z-zalesiadolnego Re: pralnia chemiczna, gdzie najlepsza? 11.02.11, 16:03 a jaki jest cennik? czy jest droga pralnia? Kacha:) Odpowiedz Link Zgłoś
ksztkszt Re: pralnia chemiczna, gdzie najlepsza? 22.02.11, 13:54 pl-pl.facebook.com/pages/Pralnia-Lagoon-System/197357786942092 Odpowiedz Link Zgłoś
perfekt18 Re: pralnia chemiczna, gdzie najlepsza? 28.02.11, 19:06 witam ja piorę na Syrenki 11 w Piasecznie. dodatkowo zabierają sami dywany bo mam większe ciężko mi by było przewieść i przywożą czyściutkie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agula_a_gula Re: pralnia chemiczna, gdzie najlepsza? 05.03.11, 15:18 piorę sama, nikomu nie chcę dawac rzeczy do prania. Odpowiedz Link Zgłoś
ksztkszt Re: pralnia chemiczna, gdzie najlepsza? 29.03.11, 14:27 w jaki sposob i jakimi srodkami...? Odpowiedz Link Zgłoś
ksztkszt Re: pralnia chemiczna, gdzie najlepsza? 07.04.11, 12:47 www.pralnia-piaseczno.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi251 Re: pralnia chemiczna, gdzie najlepsza? 06.12.11, 15:00 www.lawendowa.com Odpowiedz Link Zgłoś
zuru82 Re: pralnia chemiczna, gdzie najlepsza? 12.08.12, 20:10 Ja osobiście polecam pralnię Aqua Blue na Warszawskim Mokotowie. Dokładnie ulica Obrzeźna 1B. Tanio, dobrze i bardzo miła obsługa. Najlepsza pralnia chemiczna mokotóww okolicy...więcej szczegółów na ich stronie. Polecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
kacpi-2 Re: pralnia chemiczna, gdzie najlepsza? 15.04.11, 00:51 Ja osobiście polecam na Ursynowie na ul.Malinowskiego. Korzystam z ich usług od lat i zawsze miło i fachowo obsługują klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-z-zalesiadolnego Re: pralnia chemiczna, gdzie najlepsza? 24.06.11, 14:21 zapiszę sobie adres:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-z-zalesiadolnego Re: pralnia chemiczna, gdzie najlepsza? 24.06.11, 14:21 zapiszę sobie adres:) Odpowiedz Link Zgłoś
kmajek Re: pralnia chemiczna, gdzie najlepsza? 05.03.12, 18:28 Witam jak ktoś szuka nadal pralni to polecam Pralnie - Magiel w Zalesiu Dolnym na ul. Kordeckiego 41. Tam jest tylko punkt przyjęć ale piorą super bez żadnych zastrzeżen no i ceny nie sa zbyt wygórowane. Odpowiedz Link Zgłoś
parafiraza Re: pralnia chemiczna, gdzie najlepsza? 11.03.12, 07:20 Zaniosłam kurtkę do pralni na Julianowską w piątek, w sobotę ( wczoraj ) odbiór. Kobitka podaje wieszak , odwija folię a ja nie poznaję swojej rzeczy. Kurtka odmłodniała o jakieś 3 sezony !! Kolor oryginalny ( naturalne ecri a nie szara kawa z mlekiem ) Dziura w kieszeni pięknie zaszyta ( gdzie ja będę śmieci wrzucać ?? ;) ) nawet guzik dobrali i doszyli !. Zapłaciłam 30 zł i jeszcze woreczek prawdziwej lawendy dostałam. Teraz pytanie - czemu innym pralniom się chce a innym nie ? Dziura w kieszeni miała się dobrze rok i za każdym razem zaznaczano na kwicie że dziura w kieszeni , ale żadna pralnia nic z tym nie robiła , miałam zaszyć potem. Kiedy odbierałam kurtkę mówiłam że jakaś taka dziwna, innego koloru jest coraz bardziej . W każdej pralni ( Auchan i Technodry) mówili że źle widzę bo sztuczne oświetlenie . To w końcu jak jest ? można ? Tylko czemu inni tak nie robią ? przecież tak samo biorą pieniądze klijenta ! Chyba że ta pralnia jest nienormalna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pateryzanka julianowska 21.11.13, 00:28 maz zniszczyl już drugie spodnie od garnituru ślubnego w przeciągu pol roku! pierwsze-slizgnal się na zabawie weselnej na kolanie i stopil, dokupiliśmy nowe, bo w rodzinie było kolejne wesele i trzeba było wbic się w garnitur. usiadł na lawce i zapackal zywica. ani moja mama ani jego nie chciały podjąć się czyszczenia choć mowily cos o terpentynie, uznałam, ze spodnie na straty spisane (nie będę pisać jaka wartość, ale duza) zaczelam zglebiac net w poszukiwaniu sposobow usuniecia plamy i natknelam się na adres pralni na Julianowskiej w piasecznie. napislaam do nich z zapytaniem. odpowiedziano, ze podejmą się proby wywabienia, a platnosc uiszczę po fakcie w zaleznosci od tego jak i pojdzie! to był dla mnie szok. dla porównania postanowiłam zanieść jeszcze spodnie do pralni w auchan. pani powiedziała, ze widzi szanse na usuniecie, ale place z góry bez względu na wynik, cena była wyzsza. powiedziałam, ze sa pralnie które "kasuja" po fakcie to pani odpowiedziala, ze gratuluje i tez by tak chciała wiec wrocilam na julianowska. po 2 dniach odebrałam spodnie, jak nowe! pani była bardzo mila! zalatwilam jeszcze kilka spraw prywatnych przy okazji (pytałam ja o namiar na fachowca od pralek, bo zepsul mi się programator, to poradzila, jak samodzilnie go naprawić-okazało się, ze wystarczy oszuszyc suszarka;)) poradzila tez jak "podreperować" stopione spodnie we własnym zakresie oczywiście dostałam lawendę pozzachwycala się moim 7-miesiecznym synkiem i dostałam bure, ze nie naciagnelam mu czapeczki na czolko i ma odkryte zatoki, wiec tez jestem wdzieczna za rade za te wszystkie madrosci zaplacilam 22zl najważniejsze ze spodnie ocalone! polecam wszystkim! Zaniosłam kurtkę do pralni na Julianowską w piątek, w sobotę ( wczoraj ) odbiór. Kobitka podaje wieszak , odwija folię a ja nie poznaję swojej rzeczy. Kurtka odmłodniała o jakieś 3 sezony !! Kolor oryginalny ( naturalne ecri a nie szara kawa z mlekiem ) Dziura w kieszeni pięknie zaszyta ( gdzie ja będę śmieci wrzucać ?? wink ) nawet guzik dobrali i doszyli !. Zapłaciłam 30 zł i jeszcze woreczek prawdziwej lawendy dostałam. Teraz pytanie - czemu innym pralniom się chce a innym nie ? Dziura w kieszeni miała się dobrze rok i za każdym razem zaznaczano na kwicie że dziura w kieszeni , ale żadna pralnia nic z tym nie robiła , miałam zaszyć potem. Kiedy odbierałam kurtkę mówiłam że jakaś taka dziwna, innego koloru jest coraz bardziej . W każdej pralni ( Auchan i Technodry) mówili że źle widzę bo sztuczne oświetlenie . To w końcu jak jest ? można ? Tylko czemu inni tak nie robią ? przecież tak samo biorą pieniądze klijenta ! Chyba że ta pralnia jest nienormalna wink Odpowiedz Link Zgłoś
pateryzanka Re: julianowska 21.11.13, 00:31 przepraszam, przypadkiem w moim poprzednim poscie wkleila mi się pod spodem wypowiedz innego forumowicza... Odpowiedz Link Zgłoś
pralniaok2016 Re: pralnia chemiczna, gdzie najlepsza? 26.07.16, 14:45 Zapraszamy do nas pralniaok.pl Odpowiedz Link Zgłoś