mania59 03.06.10, 15:57 Czuję się rozczarowana. Nie można kupić połówki makowca na wynos, trzeba cały, bo nie kroją. Lody podają na płaskim, białym talerzu, nieaptetyczne. Chyba tam więcej nie zajrzę :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jotka001 Re: Blikle na KEN 22 03.06.10, 20:08 Też nie lubię tu kupować, choć dość często kupuję u Bliklego. Ale prawie zawsze jeżdżę do Reala, pomimo, że mieszkam na Kabatach. Na KENie kilka razy policzyli mi droższe ciastko, dając to, które chciałam. Kiedyś dostałam w ogóle coś innego niż zamawiałam. Często stałam długo w kolejce, pomimo, że klientów było 2-3, jedna pani obsługiwała, a kilka pań kręciło się między sklepem i zapleczem bez sensu. Parę razy zostałam zastawiona na parkingu przez buraków, którzy stają w poprzek parkingu (to oczywiście nie wina Bliklego, ale dla mnie istotny powód do niebywania tu). No i tak jakoś trafiałam, że jednak wybór ciast i ciastek był mniejszy niż jak pojechałam do Reala (może tutaj mniej zamawiają). Odpowiedz Link Zgłoś
i_nez_k_a Re: Blikle na KEN 22 04.06.10, 19:48 Ja również nie polecam tego lokalu - obsługa rusza sie jak "muchy w smole", nawet jeśli nie ma innych klientów panie potrafia podejść do stolika dopiero po 10 minutach. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
eri4 Re: Blikle na KEN 22 04.06.10, 19:59 A tam panie obsługują? Ile razy byłam to kupowałam przy kasie i sama szłam z jedzonkiem do stolika.. Paczków nie da się zastąpić sweetczymśtam.. Odpowiedz Link Zgłoś
florka72 Re: Blikle na KEN 22 06.06.10, 12:43 zgadzam się, ta kawiarnia jest okropna. ostatnio miesiąc temu poczyniłam próbę złagodzenia tej opinii, ale gdy posiedziałam z dzieckiem 10 minut i nikt nie podszedł (mimo wyraźnego plakatu na szybie "obsługa") - olałam. poszliśmy na ciastko do sweet home. Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Blikle na KEN 22 07.06.10, 20:56 I na dodatek często mają mocno nieświeże ciastka :-( Odpowiedz Link Zgłoś
macyk Re: Blikle na KEN 22 07.06.10, 22:04 Potwierdzam. Nie zajrzę tam więcej. Słaba obsługa, słabe wrażenie ogólne i co najważniejsze nie smakowało mi. Odpowiedz Link Zgłoś
magaraca_m Re: Blikle na KEN 22 15.06.10, 06:59 ogromnie się zawiodłam tą cukiernią. mieliśmy kilka gorących dni a nawet chłodnie do ciastek nie były włączone. kupiłam kilka ciastek, w tym trufle ... które niestety były gorące i się lały przez palce. zdaje się, że nie tak to powinno wyglądać. poza tym drożyzna ogromna. już zdecydowanie wolę sweet home w bloku obok. Odpowiedz Link Zgłoś