amajszczyk 31.08.10, 18:44 i nie mówie tu o placach zabaw.Polecacie coś??Jakieś zajęcia i tym podobne.Dodam że mam 2 i 4 latka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdeczka77 Re: Fajne miejsca dla dzieci 01.09.10, 00:06 Dla dzieci polecę Bajkolandię - duża sala z basenami z piłeczkami, zjeżdżalniami itd, są zabawki dla maluszków. Mieszczą się przy Hawajskiej (m. Imielin) Dla mam i dzieci polecę MammaMię, kawiarnię z wewnętrznym placykiem zabaw. Zawsze są jakieś dzieci do zabawy, a mamy mogą wypić kawę i zjeść ciastko (czekoladowe jest genialne). Są przy KENie, blisko skrzyżowania z Płaskowicką, w takim okrągłym wieżowcu. m --- www.BananaTree.pl - oryginalne rzeczy dla Dzieci W Warszawie dostawa gratis! Odpowiedz Link Zgłoś
ancymon123 Re: Fajne miejsca dla dzieci Natoplin 01.09.10, 12:20 A ja zapytam o place zabaw: wprowadzam sie własnie na Natolin/Wyżyny (przenosimy z Jary). Na Jarach mieliśmy park JPII i placyk pod kościołem (przy przychodni na Romera), a tutaj nic nie widzę. Gdzie może wyszaleć się 3-latek? Na strzeżonych osiedlach przy Stryjeńskich widziałam fajne place, ale pewnie "pospólstwa" nie wpuszczają? :( Odpowiedz Link Zgłoś
magdeczka77 Re: Fajne miejsca dla dzieci Natoplin 01.09.10, 18:54 hm...trudno będzie dorównać parkowi JPII:-/ Natolin eksplorowałam głównie spacerowo, placyki zabaw są, ale nieduże - pomiędzy starymi blokami. Całkiem niedaleko jest za to duuży plac zabaw na osiedlu Kabaty, przy stacji Kabaty, bardzo blisko fontanny. Spacery można uskuteczniać w Kasztanowej Alei - dzieciaki będą miały gdzie pobiegać. Właściciele psów raczej sprzątają po swoich pupilach, więc ryzyko przykrej niespodzianki jest mniejsze (nigdy nie zauważyłam, żeby ktoś nie posprzątał, stąd info o czystym trawniku;-) m --- www.BananaTree.pl - oryginalne rzeczy dla Dzieci W Warszawie dostawa gratis! Odpowiedz Link Zgłoś
gebhard Re: Fajne miejsca dla dzieci Natoplin 01.09.10, 21:03 przy rzeczonej Kasztanowej Alei, w parku, jest nowy plac zabaw drugi - trochę dalej w stronę Kabat w głębi osiedla za przedszkolem przy Telekiego Odpowiedz Link Zgłoś
ancymon123 Re: Fajne miejsca dla dzieci Natolin 02.09.10, 09:05 A powiecie mi gdzie dokładnie jest ta Kasztanowa Aleja, bo na mapie nie mogę jej zlokalizować??? Gdzie start, jaką ulicą biegnie i gdzie koniec spacerku? Odpowiedz Link Zgłoś
adaska75 Re: Fajne miejsca dla dzieci Natolin 03.09.10, 12:40 tu: warszawa.wikia.com/wiki/Park_Przy_Ba%C5%BCantarni Odpowiedz Link Zgłoś
ancymon123 Re: Fajne miejsca dla dzieci Natolin 03.09.10, 12:55 Dziękuja Wam bardzo, juz wszystko wiem, a ten park widziałam nawet idąc KENem, ale nie skojarzyłam. Ode mnie to spory kawałek, no ale dojście do parku też można potraktować jako część spaceru (choc wątpię, żeby spacer KENem dotleniał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdeczka77 Re: Fajne miejsca dla dzieci Natolin 03.09.10, 21:18 nie KENem, między blokami idź:-) Osiedla nie są zamknięte, bloki oddalone od siebie, jeździ mniej samochodów, sama przyjemność taki spacer:-) m --- www.BananaTree.pl - oryginalne rzeczy dla Dzieci W Warszawie dostawa gratis! Odpowiedz Link Zgłoś