fraiserouge 22.02.11, 23:35 Szukam opinii rodzicow, ktorych dzieci chodza do przedszkoli na Uboczu 7, na Uboczu 9 lub Małcużyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zigi_1974 Re: Przedszkola panstwowe Natolin 23.02.11, 09:27 fraiserouge napisała: > Szukam opinii rodzicow, ktorych dzieci chodza do przedszkoli na Uboczu 7, na Ub > oczu 9 lub Małcużyńskiego. Moj syn chodzi do przedszkola nr 395 (to chyba na Uboczu 9). Jest Ok, choc na poczatku przerazalo mnie ze w grupie jest 28 dzieci, a do tego dwie przedszkolanki...Ale z czasem wydaje sie ze moje obawy byly bezzasadne. Odpowiedz Link Zgłoś
next_baby Re: Przedszkola panstwowe Natolin 23.02.11, 10:35 Ostatnio pisałam dużo o przedszkolu na Uboczu 7 - na forum "przedszkola". odszukaj w archiwum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ancymon123 Re: Przedszkola panstwowe Natolin 23.02.11, 11:34 Tutaj masz mój watek: forum.gazeta.pl/forum/w,587,118363315,118363315,Przedszkole_ul_Na_Uboczu_7_oraz_9_Warszawa.html Zdecydowałam się zapisać do obu, z tym, że Na Uboczu 7 jako pierwszego wyboru. Niedługo, po feriach, bedą organizowane spotkania dla rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
fraiserouge Re: Przedszkola panstwowe Natolin 23.02.11, 14:26 A nic nie wiecie o Małcużyńskiego? Dla mnie jest to najblizsze przedszkole, ale jakos niewiele moglam sie dowiedziec od Pan gdy tam zaszlam, nie byly zbyt zachecajace chociaz od jednej kolezanki slyszalam, ze jest tam super. Na Uboczu 9 bylam wczoraj w ramach wizyt dla rodzicow - Pani bardzo milo oprowadza, wyglada to wszystko dobrze, tylko jest jedna Pani na 28 dzieci i to mnie przeraza... Na Uboczu 7 wybieram sie, tez telefonicznie otrzymalam informacje, ze beda dni/godziny otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Przedszkola panstwowe Natolin 28.02.11, 14:09 wszystkie wymienione przedszkola są dobrze zorganizowane - jedyna różnica to jakie panie będą prowadzić grupę Odpowiedz Link Zgłoś
ziunka Re: Przedszkola panstwowe Natolin 07.03.11, 16:08 Moj syn chodzil na Malcurzynskiego. Bylo super. Moge napisac, ze panie, ktore prowadzily jego grupe-w sumie 4 byly bardzo fajne. Naprawde z powolania. :) Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ziunka Re: Przedszkola panstwowe Natolin 07.03.11, 16:09 No i jedzenie rewelacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Przedszkola panstwowe Natolin 08.03.11, 10:12 na Małcuzyńskiego przedszkole i szkoła mają wspólną kuchnię. a czy rewelacyjna to zależy od apetytu dziecka:) Odpowiedz Link Zgłoś
wasil_ka Re: Przedszkola panstwowe Natolin 14.03.11, 20:46 Te przedszkola są bardzo podobne wiec najlepiej wybierz najbliższe. Cóż i tak wszystko zależy oo pani do której trafi dziecko, raczej na to nie masz wpływu i to trochę taka loteria. Odpowiedz Link Zgłoś