cpt1 02.06.11, 12:48 Gdzie na Ursynowie kupie ładny skórzany męski portwel w granicach 100 zł (+, -)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Portfel męski 02.06.11, 13:48 Najbliżej Ursynowa na pewniaka w Gal.Mokotów. Ostatnio szukałem. Jest tam kilka sklepów m.in. Samsonite. Także ~ 100zł Odpowiedz Link Zgłoś
areck Re: Portfel męski 03.06.11, 09:32 W Leclerc'u masz sklep z galanterią skórzaną - wejście z rogu KEN/Ciszewskiego, po lewej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Portfel męski 02.06.11, 13:57 w Tesco jest sklep z galanterią skórzaną, torebki, portmonetki itd. Mówię o sklepie w ciągu, po tej samej stronie, co apteka. Nie wiem, jakoś nie potrzebowałam, czy są męskie portfele, ale jeśli to nie problem dla Ciebie, to zajrzyj może. Chociaż nie wiem, jak z cenami. Torebka tam nabyta mimo może nie najniższej ceny okazała się solidna. Odpowiedz Link Zgłoś
gebhard Re: Portfel męski 02.06.11, 15:41 dobry sklep z takimi rzeczami jest w Landzie Odpowiedz Link Zgłoś