lewe_oko 08.03.13, 14:37 Strasznie mi smutno, że cafe Roskosz przestala działać :-( Wiecie może jakie są przyczyny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tommen Re: Koniec Roskoszy 08.03.13, 16:49 zielona wyspa się zaczyna podtapiać ? Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Koniec Roskoszy 10.03.13, 08:44 Ojej chyba nie zrozumiałam. Chodzi o to, że ludzie nie mają kasy tak? Jakoś nie upatruję w każdym zdarzeniu skojarzeń politycznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow.org.pl Re: Koniec Roskoszy 13.03.13, 11:16 Nam też smutno, ale niestety. Padła Roskosz, wcześniej Ursynoff co ze smutkiem wydaje się pokazywać, że klientów dla ambitnych klubokawiarni w naszej dzielnicy (może jeszcze) nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
yes2mike Re: Koniec Roskoszy 13.03.13, 12:47 E, i tak nic Cafe DAG pamięci świętej nie przebije. To dopiero płacz i zgrzytanie zębami... Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Koniec Roskoszy 15.03.13, 09:30 Nie ma klientów dla ambitnych klubokawiarni, to fakt, ale może też i dlatego, że budżety domowe spustoszyły w ostatnich latach podwyżki cen wody, prądu, gazu, ogrzewania, biletów (nie licząc codziennych wydatków na zycie), a teraz zdecydowaną większość ludzi (a na pewno uczciwych, nie kombinatorów) dotkną drastyczne podwyżki opłat za śmieci. To są czasy, kiedy ludzie liczą każdy grosz, a nie szukają ambitnych klubokawiarni, niestety. A pewnie ci, co nie liczą, potrzebują miejsc mniej ambitnych. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Koniec Roskoszy 15.03.13, 14:49 a ja myślę, że ludzie by lubili takie miejsca, gdyby takie miejsca miały realne ceny. przykład: we włoszech na stoku szybkie espresso było po 1 euro. ile kosztowało espresso w roskoszy? długo jeszcze nie będzie tradycji schodzenia do kawiarni na rogu - skroro w tej kawiarni cena jest mało adekwatna do rzeczywistości. wypaśne caffe to można w centrum zrobić, jak do domu daleko. a jak caffe jest pod domem - musi mieć ceny bardziej zachęcające - inaczej nastawię czajnik. Odpowiedz Link Zgłoś