IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.07.04, 12:45
Nie wiem, czy zauwazyliście - likwidują autorex na Jastrzebowskiego. Dekoral
na razie pozostaje. Czy wiecie co tam będzie? Dekoral zajmie cały "budynek"?
Chyba nie likwidują go w ogóle?

Kiedy oglądałam plany budynku, który miał (i bedzie pewnie) byc budowany na
rogu, to miał kończyć sie przed działką autorexu. Chyba ze go zburzą i
zostawią wolną przestrzeń... Pomarzyć dobra rzecz ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: andrzej_r Re: Autorex IP: *.netlandia.pl 26.07.04, 17:22
      Bedzie tam jakaś pizzeria. Czy fast-food. Pozdrawiam, AR
      • lewe_oko Re: Autorex 26.07.04, 18:20
        McDonald? ;-)
        • lewe_oko Re: Autorex 28.08.04, 23:48
          Już wiem. W dawnym autorexie będzie włoska restauracja. Tak przynajmniej mi
          powiedziano - być może będzie to oznaczać po prostu pizzerię. Byłoby to troche
          bez sensu - przecież niedaleko jest Parma (mniam!). W każdym razie postawiono
          już kontuar i nawet postawiono komin.
          • Gość: andrzej_r Re: Autorex IP: *.netlandia.pl 01.09.04, 04:51
            Parma faktycznie jest niezła. Koło Statoila na Rosoła otwarto teraz jakieś De
            Gasso. Jadł tam ktoś z was ??

• Gość: Ania Re: Autorex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:54
      A czy kto wie, kiedy to startuje? Mieszkam vis a vis, dlatego ciekawam.
      • lewe_oko Re: Autorex 11.09.04, 09:13
        Kiedy wystartuje - trudno powiedzieć. Mam wrażenie, że znacznie zwolniło im sie
        tempo pracy...
        • Gość: Ania lewe_oko IP: *.chello.pl 18.09.04, 22:55
          Zdaje się, że na powrót zabrali się do roboty. Ciekawe, co to - jak to -
          będzie...
          • lewe_oko Re: lewe_oko 02.10.04, 21:31
            Znowu nic sie nie dzieje. Czy ktoś wie o co chodzi? Brakuje im pieniędzy,
            pozwolenia?
            • lewe_oko Re: lewe_oko 13.10.04, 13:32
              Nastąpiły poważne zmiany. Dostawiono murowane wejście (do blaszaka...) i
              zeelektryfikowano kamienne "donice" stanowiące ograniczenie podwórka.
              Podejrzewam, ze zrobią tam lampy. Wygląda na to, że będzie znacznie ładniej.
              Gdyby jeszcze odnowiono przejście podziemne - które zawalone jest butelkami i
              śmierdzi uryną...
              • Gość: Kasia Zmiany IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.04, 14:41
                Też to zauwazyłam. Najlepiej to jakby ten caly blaszak zastąpiono innym
                budynkiem, ale chyba faktycznie bedzie wyglądało tam ładniej. Zaglądałam przez
                szybę i zrobili tam dużą, półokrągłą ladę. Wiec może jednak pizzeria???

A odnośnie zmian na Stokłosach - budowlańcy z Włodarzewskiej wkuwają sie już do
                stacji - część handlowa ma być połączona ze metrem.
                • marianka.m Re: Zmiany 16.10.04, 00:42
                  To chyba rzeczywiście będzie prawdziwa pizzeria, bo to, co da się podejrzeć,
                  wygląda jak rasowy piec.
                  Chyba ciutkę przyspieszyli.
                  • lewe_oko Re: Zmiany 16.10.04, 11:40
                    Ale po co kolejna pizzeria??? Tuz obok jest Parma, a przy Statoil Da Grasso
                    (czy jakoś tak). Obawiam sie, że któraś nie podoła konkurencji.
    • Gość: Alicja Re: Autorex IP: *.chello.pl 01.12.04, 15:39
      Wiecie, że już są stoły w środku? Strasznie przyspieszyli. Czyżby chcieli
      wystartować jeszcze w tym roku?
      • lewe_oko Re: Autorex 01.12.04, 17:06
        Chyba chcą wystartowac na święta - dzisiaj choinki montowali. Muszę przyznać, ze
        jak na to, że to zwykly blaszak to wygląda to całkiem całkiem :-)
        • marianka.m PIZZERIA Va Bene 10.12.04, 22:30
          I otworzyli... W środku jeszcze pustawo, ale bardzo przyjemnie. Fajnie, że są
          dwa naprawdę duże stoły. Spokojnie można się tam wybrać nawet w dziesiątkę.
          Prawdziwa pizza z pieca, jadłam hawajską - pierwsza klasa. Ceny pizzy 18->24
          (? - górnej granicy nie pamiętam). W menu dużo makaronów i jeszcze więcej
          sosów, przekąski, desery. Miła obsługa, na pewno warto. Jestem zwolenniczką
          popierania lokalnych inicjatyw. Niestety, nie mają jeszcze koncesji na alkohol,
          więc piwa brak. Swoją drogą, brak koncesji to ostatnio jakaś zmora sklepów i
          lokali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka