Dodaj do ulubionych

knajpka " Bar Alternatywny "

IP: *.aster.pl 18.11.04, 22:35
Knajpka raczej taka byle jaka, ale na ogół kilka luksusowych autek pod nią
parkuje. Kilkoro bardzo młodych właścicieli tych aut siedzi w środku.
Większośc dni tygodnia puchy od rana do wieczora.
Czy to pralnia nieczystych pieniędzy? kto jest ajentem , właścicielem?
Wiecie coś ?
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: 212.160.172.* 19.11.04, 16:42
      Moim zdaniem polowa biznesow chocby w nowych blokach przy KEN to jakies
      pralnie :) Np. fryzjer przy KEN 96 jest wiecznie pusty. Siedza tam jakies panne
      z kolorowymi fryzurami i najczesciej zajmuja sie soba. Sklepy z meblami tez
      puste nonstop. Ja nie wiem z czego oni zyja jesli to sa legalne interesy.
    • askan5 Re: knajpka " Bar Alternatywny " 22.11.04, 12:12
      Na Ursynowie jest wiecej takich miejsc. Np. na KEN 52 La Scala Cafe, tez
      pustki..... Inne punkty usługowe musialy sie zwinac, bo nie mialy klienteli,
      wiec cos tu nie gra.
    • Gość: romek Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.aster.pl 22.11.04, 14:24
      włascicielem jest chyba aktor Jerzy Bończak. Ile kasy trzeba mieć by utrzymać
      wiecznie pustą restauracje ;)
    • Gość: gwaizdeczka... Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:53
      pffffffff.....powiem tylko tyle!!!ja to nie wiem chyba naprawde wam sie nudzi w
      tych domach ludzie!!!!pralnia pieniedzy???kompletna bzdura!!!!!jest tam
      rewelacyjne jedzenie i bardzo mila atmosefera...moze na poczatku bylo slabo ale
      wlasciciele postarali sie i lepszy wystroj i to naprawde pomoglo!!!!wszystkim
      polecam bo naprawde warto!!!!raj dla podniebienia:))))
      • Gość: haron Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.12.04, 02:17
        zgodze sie z gwiazdeczka, moze nie jadlem w tym miejscu ale czesto przychodze
        tam na piwo bo maja dobre promocje dla studentow i w ogole siedzi sie w milej
        atmosferze.
    • Gość: Piotr Bończak Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 02:17
      Bardzo ciekawe forum!!!!! Widzę że domeną polaków jest "blablanie" o problemach
      innych ludzi.. Tak problemach, gdyż lokal napewno jeszcze nie daje zysków
      takich jakich oczekiwaliśmy. Ale umówmy sie, restauracja dziła dopiero rok, tak
      wiec czego można oczekiwać... Nie znam lokalu który odrazu daje zarobić
      (nie mówie tu o sieciówkach typu sfinks, cz Mcdonald). Podejrzewam za autor
      tego forum nawet nie wszedl ani razu do środka, a napewno nie zrobił tego w
      godzinach lunchowych. Odpowiadając na pytanie kto jest właścicielem: Ja i
      wspólnik Nie Jerzy Bończak!!!!!
      Pozdrawiam wszystkich tak mocno nudzących się i zapraszam na PIWO do mojego
      lokalu.
      PS. Pamiętajcie rozkręcić interes nie jest łatwo, ale dlaczego nie próbować. To
      koloruje życie.
      • Gość: ciekawy Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.12.04, 21:33
        smacznie piszesz. ciekawe jak gotujesz? gdzie jest ten bar?
        • Gość: Piotr Bończak Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 02:54
          Myślę że trzeba poprostu przyjść i spróbować. Nie będę obiektywny mówiąc, że
          gotujemy najlepiej na Ursynowie :)
          w/g opinii krążących po ursynowie tak właśnie jest i są przystępne ceny.
          pozdrawiam i zapraszam Szolc-Rogozińskiego 1 (bud. wydz. komunikacji Wa-wa
          Ursynów).
          • Gość: ciekawy Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.04, 23:17
            polazłem i zjadłem. Nie powala mnie menu niestety. Ceny też nie
            najniższe. Wnętrze dość przyjemne ,choć nie wytłumiłeś nastroju hali po
            dawnym sklepie. Jest za wysoko, jakieś nawiewy pod sufitem itp. Brak
            nastroju. No moze - brak bardzo dobrego nastroju. Okna duże i otwarte.
            Dobrze dla obserwatora w środku, ale on chce widzieć ,a nie być widzianym.
            Do kogo odwołuje się twa knajpa? Czy tylko do studentów wieczorem(piwo za 4
            złp)? Czy też chcesz zdobyć innego klienta? Popatrz na te bloki dookoła.
            Kto z nich może być twym klientem? I kiedy ?
            • p.bonczak Re: knajpka " Bar Alternatywny " 25.12.04, 02:14
              jezeli chodzi o ceny to przystepne nie znaczy najnizsze. Menu jest układane tak
              naprawde pod tempo i czas przewijajacych sie przez lokal ludzi.(w duzej mierze
              klientow urzedu). lokal przystosowany jest do zycia zarowno stlowkowo-
              lunchowego jak i do wieczornego. jezeli chodzi o wystroj tu musze przyznac
              racje nie jest to powalajacy klimatyczny lokal ale walcze o to zeby takim sie
              stal. zalozenie bylo takie ze robimy z tego stolowe z tanim szybkim barowym
              jedzeniem(nie da sie) stad zmaiany powolne bo powolne, ale sa.
          • Gość: etnisiak Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 09:47
            Bylam tam pare razy...Knajpke prowadzi moj dobry kolega...zadna pralnia
            brudnych pieniedzy!! Hehe,maja ludzie wyobraznie.To,ze ktos jezdzi dobrym
            autem,to od razu znaczy,ze jest bandziorem? Moze sam ciezka praca zarobil??
          • p.bonczak Re: knajpka " Bar Alternatywny " 28.01.05, 21:21
            ....
            • Gość: Bolsiq Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 13:28
              Co do knajpy ,to polecalbym ci Piotrze zaprosic nie na piwo ,a pyszny goracy
              miod z % w zimowe dni ;) Pozycja bardzo oryginalna
      • neuroup Re: knajpka " Bar Alternatywny " 09.12.04, 22:09
        A ja gratuluje pomyslu na nazwe. Prawdziwy strzal w 10tke bo serial alternatywy
        jakze jest kojarzony z naszym ursynowej. W przyszlym tygodniu postaram sie
        odwiedzic lokal tylko jeszcze jedno pytanie po ile kosztuje piwo i czy sa
        jakies przewidziane zniszki dla studentow :)
        • Gość: Piotr Bończak Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 02:47
          Moi drodzy Bar znajduje sie w tym samym budynku co wydział komunikacji Wa-wa
          Ursynów i sklep LeaderPrice.. może to nie zaciekawe towarzystwo, ale co tam.
          Ważne, że można posiedzieć w miłej atmosferze i napić się piwa UWAGA
          studenci - Żywiec 0,5 za 4 PLN. myślę że to korzystna cena :). Napewno do końca
          roku jeszcze promocja będzie trwała, póżniej zobaczymy, zależy od popytu( w
          sumie trzeba z czegoś żyć). Zapraszam serdecznie.
    • Gość: adam Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.12.04, 03:35
      chwalicie ten alternatywny, wiec dzis bylem i jestem pozytywnie zaskoczony
      wreszcie cos fajnego na ursynowie, gratuluje
      • Gość: Piotr Bończak Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 02:11
        A dziekuje p.Adamie, zapraszam częściej...
    • Gość: Michald Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.12.04, 00:55
      Lokal znam i bardzo lubie! Super zarcie i tanie piwko. Zdecydowanie POLECAM!

Co do tych komentarzy o praniu pieniedzy i furach to ...... ludzie znajdzcie
      sobie jakies zajecie a nie podgladajcie co inni robia..
      • Gość: xyxy Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.chello.pl 18.12.04, 17:24
        Racja!
        A knajpka fajna -faktycznie tanio i nieźle karmią. A za samą nazwą należą się
        dodatkowe punkty
    • Gość: s Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.acn.waw.pl 18.12.04, 23:54
      Knajpka Ok :)
      • Gość: alternatywny Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.04, 22:01
        bez przesady....jedzenie takie sobie,ceny przesadzone, towarzystwo to "sasmi
        swoi" - co widać po powyższych wpisach...biały PR, hehehe - nie mylić z czarnym
        PR'em. A syn Bończaka lepiej żeby został aktorem, miast restauratorem. Nie ma
        to jak tradycja rodzinna w zawodzie. Choć w tym konkretnym przypadku, to może
        i lepiej, że tradycja dziedziczenia zawodu została przełamana.
        • p.bonczak Re: knajpka " Bar Alternatywny " 25.12.04, 02:18
          Gratuluje opini.
          Podejrzewam ze sie znamy skoro proponujesz mi zostanie aktorem i wiesz jakie
          mam zdolnosci:))))))))
          moze jeszcze masz mi do zaproponowania jakas posade jak skoncze szkole
          teatralna????????? ALTERNATYWNY ZNAWCO SZTUKI TETRALNEJ!!!!
          Pozdrawiam P.Bończak
          • Gość: ceribella Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: 212.160.172.* 28.12.04, 09:57
            Czy w Barze Alternatywy jest planowana organizacja sylwestra?
            Czy jesteście gdzieś na stronach www co by można było sobie pooglądac?
            Z góry dzięki za pomoc,
            pozdrawiam
            C
            • p.bonczak Re: knajpka " Bar Alternatywny " 29.12.04, 04:22
              planowana byla... grupa studentow niestety sie wycofala wiec pomysl upadl...
              malo czasu na zorganizowanie grupy w tej chwili... jednakze jezeli takowa sie
              zajdzie (min 50 osób) to oczywiscie jestesmy w stanie zorganizowac wszystko.
              zdjec w internecie nie ma niestety, tak wiec zapraszam do lokalu.
              w razie czego prosze o kontakt mailem : bar_alternatywny@o2.pl lub
              telefonicznie 641 13 52
              • ceribella1 Re: knajpka " Bar Alternatywny " 29.12.04, 08:20
                dzięki:)
                najlepsze jest to, że przez rozpoczęcie anty-wątku dot knajpki,
                coraz więcej osób decyduje się ją odwiedzic:)
                i o to chodzi!!!
                • p.bonczak Re: knajpka " Bar Alternatywny " 29.12.04, 14:36
                  :))
                  pozdrawiam serdecznie.
          • Gość: syn_aktora Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.01.05, 16:43
            O to sie nie martw, ojciec ci załatwi posadę/synekurę i dobre 3-cio- planowe
            role.Doświadczenie a i obserwacja tak zwanego rynku tej KORPORACJI zawodowej to
            potwierdza.
        • Gość: agi Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.05, 19:45
          Gość portalu: alternatywny napisał(a):

> bez przesady....jedzenie takie sobie,ceny przesadzone, towarzystwo to "sasmi
          > swoi" - co widać po powyższych wpisach...biały PR

czy to nie jest przypadkiem tak, że żeby coś polecić trzeba wcześniej to
          zobaczyć ...
          można powiedzieć, że jestem "samym swoim" i POLECAM - bo chodzę tam z chęci a
          nie przymusu i owszem będę uprawiać "biały PR", bo chcę żeby klub chłopaków
          przetrwał, a do tego potrzeba klientów.
          a knajpka gdzie można wejść i powiedzieć "hej" do ludzi tam siedzących wiedząc,
          że odpowiedzą z uśmiechem jest o wiele fajniejszym miejscem od takiego np
          sfinks'a gdzie wszystko jes robione z pośpiechem i pretensją, że tak powoli się
          je bo przecież następna "kasa" czeka

ale drogi alternatywny - Twój wybór. nikt Ci nie każe przychodzić do barku
    • Gość: superkwoka2000 Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.acn.waw.pl 30.12.04, 18:01
      Miszkam w pobliżu "Alternatywnego". Widziałam czasami że ozganizuje się tam wesela i jakieś przyjęcia. Dwa lata temu szukałam czegoś na małe wesele na Ursynowie. Wylądowałam w dolnej sali restauracji Apollo - kicha na całego. Właściciel mówił ze sala jest na 40 osób. Przesadził z tą ilością, był tłok, a o tańcach nie wspomnę. Ale wracając do "alternatywnego" to myslę że jest to super miejsce na imprezy zamknięte. Jak pisałam wcześniej jest niedosyt takich miejsc na naszym kochanym Ursynowie.
      • Gość: Marcin Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.kabaty.2a.pl 06.01.05, 20:45
        Knajpka wygląda raczej jak stołówka. Zero klimatu. Jedzenie bez rewelacji.
        W dzień przychodzi dużo kolesi na jedno szybkie piwko.
        Może wieczorami jest ciekawiej.

Pozdrawiam
    • Gość: flisak Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.acn.waw.pl 14.01.05, 11:52
      Ja mam dobre doświadczenia.Jedzonko smaczne, ceny umiarkowane, a i na wynos
      można kupić.Wystrój się poprawia.Raz byłam wieczorem i dzięki ciepłemu
      oświetleniu było przyjemniej niż w dzień.Wyrażnie czuć tam dbałóść o klienta. A
      że startują powoli i bez niepotrzebnej pretensjonalności to chyba dobrze rokuje.
      • p.bonczak Re: knajpka " Bar Alternatywny " 20.01.05, 15:07
        czekam na jakies sugestie co do wystroju i funkcjonowania lokalu.
        lokal jest swiezy wiec jeszcze sporo mozna zmienic. Dziekuję za dobre słowa, za
        nienajlepsze również bo zawsze dają mi do myślenia czego jeszcze u nas brakuje..

pozdrawiam i zapraszam.......
        P.Bończak
        • Gość: zzz Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: 212.160.172.* 20.01.05, 15:59
          macie jakas strone www z menu?
        • Gość: spokojny Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.05, 16:23
          jesli pracowałes w tvp to sie troszke znamy, mieszkam blisko i mam kupę czasu a
          w dodatku łatwosc machania myszą. moze zrobimy jakąs mała stronkę internetową?
          :-)
          • p.bonczak Re: knajpka " Bar Alternatywny " 22.01.05, 03:13
            a i owszem pracowalem...
            znamy sie z tej jakze przyjemnej firemki??
            wpadnij pogadamy:)
            • Gość: z_innej_beczki knajpka " Bar Alternatywny" v. przepisy prawawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.01.05, 16:53
              czy ktoś z Was zna przepis prawny, który określa odległość w metrach lokalu
              użyteczności publicznej,jakim jest niewątpliwie restauracja z wyszynkiem - od
              najbliższego budynku mieszkalnego lub np.szkoły ?
              Ciekawi mnie, czy w wypadku rzeczonego BARU przepis ten jest respektowany.
              • p.bonczak Re: knajpka " Bar Alternatywny" v. przepisy prawa 24.01.05, 02:34
                jezeli chodzi o budynek mieszkalny to nie ma zadnych przepisow okreslajacych
                odleglosc.
                jezeli zas chodzi o szkoly to kiedys bylo 50m(od wejscia do wejscia) natomiast
                w tej chwili budynki nie moga byc do styczne ze soba.
                W innym przypadku nie dostalibysmy koncesji.
                Pozdrawiam.
    • Gość: tubylec Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.05, 00:53
      te fury to chyba prędej pod urząd podjeżdzają, nie wiem. mafia to zdae się
      częściej na natolinie pułnocnym w karczmie siedzi. a co do niedochodowości
      interesu to to jest bardzo możliwe, jest nawet takie zjawisko na świecie że
      bogaci i znudzeni (żony czasem dzieci) mają takie dotowane interesiki żeby
      tylko nie zawracały gitary zarabiającym członkom rodziny. to się może tyczy tez
      niektórych naszych dziwnych przedsięwzięć.
      • Gość: wege Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.chello.pl 06.02.05, 09:12
        A czy o wegetarian też zadbaliście?
        Co możecie polecić bezmięsnym?
        :)
        • p.bonczak Re: knajpka " Bar Alternatywny " 07.02.05, 04:00
          pierogi za szpinakiem, salatki,znajdzie sie pare pozycji:)
    • Gość: Sylwia Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 00:05
      A ja muszę powiedzieć, że bywam tam dosyć regularnie i tamtejsze jedzenie jest
      wyśmienite! Mają tam bardzo ciekawą ofertę naleśników - nie omieszkałam już
      spróbować każdego. :) Pyszności!!! Mniam, mniam - naprawdę gorąco polecam. ;)
      • pontius Re: knajpka " Bar Alternatywny " 22.02.05, 11:45
        muszę też się tam wybrać, to prawda że można tam kupić dwa dania za 13 zł ? To
        by było mistrzostwo ... dobre i tanie ... jak w domu ;D. Napewno odwiedze.
        • p.bonczak Re: knajpka " Bar Alternatywny " 12.03.05, 00:17
          :) zapraszam.....
    • Gość: pik Re: knajpka " Bar Alternatywny " IP: *.acn.waw.pl 12.03.05, 13:18
      Dwie trzecie "zadowolonych" glosow w tej dyskusji pochodzi od tej samej osoby
      (sadzac po stylu i IP) - brawa dla wlasciciela za pomyslowa forme autoreklamy!
      • p.bonczak Re: knajpka " Bar Alternatywny " 18.03.05, 18:30
        nie wiem jak na to wpadles Sherloku... ale gratuluje spostrzegawczosci. a Ty to
        tez ja?? bo juz sie pogubilem... uwiez mi zeby sie wypowiadac na tym forum nie
        musze sie za nikogo podszywac.
        pozdrawiam Piotrek
        • p.bonczak Re: knajpka " Bar Alternatywny " 09.06.05, 03:06
          Po raz kolejny zapraszam wszystkich na pyszne i nie drogie zarcie!!!!!!!!

pozdrawiam Piotrek
    • Gość: Bolsiq Wy pierd... społeczniaki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 13:20
      Zajmijcie sie swoimi sprawami zamiast zagladac innym w talerz.Dlaczego na
      ursynowie sa same je..e spoleczniaki ?? Co was to obchodzi ze w czyjejs
      knajpie.Nie ma osob to problem wlasciciela ,a nie twoj.Nie obserwujecie jej 24
      h na dobe i nie wiecie co sie tam dzieje.Poszukajcie sobie pralni pieniedzy w
      gaciach.Ogladacie te telenowele, filmy gangsterskie i wszedzie weszycie
      podstep.Wasze IQ nie przewyzsza 100 ... koniec wypowiedzi
      • morka5 Re: Wy pierd... społeczniaki 15.03.05, 13:29
        Oto POLSKA i POLACY właśnie.
      • craker Re: Wy pierd... społeczniaki 15.03.05, 15:39
        No ładnie, gratuluję "kwiecistego" stylu. Ciekawe dlaczego tak bardzo się
        denerwujesz. Zupełnie jakbyś z tą całą sprawą był jakoś emocjonalnie związany? F
        • Gość: Bolsiq Re: Wy pierd... społeczniaki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 19:04
          Nie mam nic wspolnego z tym lokalem ,zreszta wlasciciel wypowiada sie
          wyzej.Denerwuje sie ,bo nie lubie ludzkiej zawisci,zazdrosci i plotek
          puszczanych w swiat.ZANIM COS NAPISZESZ NA KOGOS LUB COS ,POTWIERDZ TO CHOCIAZ
          W 50% ,BO TO CO TU SIE CZASAMI DZIEJE TO POPROSTU EFEKT WASZEJ NUDY,A KOMUS
          MOZE TO POWAZNIE ZASZKODZIC.WEZ SIE SAM DO ROBOTY ,A NIE GADASZ ,ZE KTOS MA
          MERCEDESA ,BO PIERZE PIENIADZE CZY ROBI INNE INTERESY !!! W LEB SIE PALNIJCIE
          NIEKTORZY !!!
          • p.bonczak Re: Wy pierd... społeczniaki 18.03.05, 18:28

Nie ma sie co denerwowac, napewno masz racje ludzie interesuja sie innimi
            ludzmi z nudow. ale wez pod uwage rowniez co za ludzie siedza na takich
            forach.. umowmy sie napewno nie maja nic ciekawszego do roboty, sa nudni,
            sflustrowani, samotni i wscipscy... niech gadaja... mnie to obchodzi bokiem i
            to szerokim lukiem. Nie mam nic do ukrycia a wrecz przeciwnie chetnie
            wszystkich zapraszam: obejrzyjcie jak wyglada tak ciezka praca jaka jest
            gastronomia... pozdrawiam Piotrek
            • Gość: Kasia Re: Wy pierd... społeczniaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 20:31
              A ja chyba jutro odwiedze bar i zagoszcze na Waszej imprezce:)
              • gacek95 Re: imprezka? 18.03.05, 20:49
                A jaka jest imprezka? i czy w Waszej knajpce odnajdą się ludzie po 40stce? a
                właściwie pod 50tke? czy raczej klimaty dla młodszych?
                • craker Do Pana Bończaka 21.03.05, 12:20
                  Dlaczego obraża Pan ludzi, którzy wypowiadają się na forach? Przecież jeżeli
                  wszyscy są tak beznadziejni, sfrustrowani i zawistni, to obraża Pan też tych
                  którzy wypowiadają się o Pana knajpce pozytywnie. Siebie samego też nie stawia
                  Pan w najlepszym świetle, bo sam sie Pan tutaj wypowiada. Czegoś tu nie
                  rozumiem?
                  • p.bonczak Re: Do Pana Bończaka 22.03.05, 18:45
                    przepraszam jezeli poczul sie Pan urazony. Mam dosc sprecyzowane zdanie o
                    ludziach niemajacych nic lepszego do roboty niz zagladanie innym przez okno.
                    nikogo nie mialem zamiaru obrazic, ludziom ktorzy dobrze wyrazaja sie o knajpie
                    dziekuje, ludziom ktorzy maja odmienne zdanie rowniez dziekuje bo ma to bardzo
                    duzy wplyw na moja prace( w sensie pozytywnym, jak najbardziej). natomiast tym
                    ktorzy podgladaja, obrazaja mnie nazywajac moj interes "nieczystym", zaliczajac
                    mnie automatycznie do ludzi powiazanych z jakims polswiatkiem, bardzo chetnie
                    wytlumacze na czym polega taka praca, zeby nie wyciagali pochopnych wnioskow...
                    Tylko chyba nie ja tutaj jestem od nauczania... pozdrawiam Piotr
                    • Gość: gacek95 po imprezce :( IP: *.chello.pl 22.03.05, 19:26
                      No i tak to jest, że jak człowiek nie zwyzywa drugiego człowieka na forum to
                      już na niego uwagi nie zwrócą...
                    • craker Re: Do Pana Bończaka 23.03.05, 09:17
                      Witam,
                      Nie poczułem się obrażony, tylko zdziwiony. Cieszę się bardzo, że ma Pan jednak
                      troche inne zdanie od poprzednio wyrażonego. O brudne interesy w Polsce wszyscy
                      podejrzewają wszystkich. Tacy już jesteśmy...... No ale rozumiem, ze puściły
                      Panu nerwy.....
                      • smok13 Re: Do Caffe4 27.03.05, 18:48
                        Jest jeszcze jedna spokojna i tania knajpa: CAFFE4 na Nugat 4
                        piwo 4zł, promocje dla studentów: 1,5litra za 10zł! a w ostatnią sobotę każdego
                        miesiąca browar po 3zł.
                        Żarcie naprawdę super!
                        Obsługa mogła by się trochę bardziej postarać, ale reszta naprawdę jest w
                        porządku:)!
                        Pozdrawiam,
                        Smok
                    • a.lenart Re: Do Pana Bończaka 28.03.05, 00:20
                      Knajpa jest fajna i "kropka"
                      Jedzenie przepyszne, obsługa miła i kompetentna!
                      Wiem, bo byłam.
                      Pozdrowienia dla wszelakich adwokatów diabła!!!

* * * Gratulacje panie Piotrze!!! To nie lada wyzwanie w dzisiejszych czasach * * *
                      • Gość: p.laskowski Re: Do Pana Bończaka IP: *.chello.pl 12.04.05, 23:59
                        W lokalu jeszcze nie bylem ale wybiore sie na bank :) min. po to zeby odwiedzic
                        kolege z lawy szkolnej :)
                      • Gość: miras Re: Do Pana Bończaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:50
                        Fakt.
                        Potwierdzam, bo bywam często.
                      • p.bonczak Spotkania karciane 10.05.05, 02:06
                        witam i dziekuje wszystkim tym ktorzy sla mi mile slowo i dodaja otuchy... przy
                        okazji zapraszam na wieczory karciane wtorki i piatki od 19.00
                        • stas3n Re: Spotkania karciane 10.05.05, 18:47
                          Kolejny dobry pomysł. Byłem ostatnio w barze na imprezie- lata 70- i było
                          bardzo fajnie. W końcu coś sie dzieje u nas na ursynowie a nie w centrum. Życzę
                          samych sukcesów. staś
                          • Gość: rub Re: Spotkania karciane IP: *.chello.pl 10.05.05, 19:05
                            Wbrew pozorom na ursynowie dużo się dzieje - co i rusz są organizowane jakieś
                            koncerty, recitale, wystawy, wernisaże, spotkania autorskie - tylko kłopot z
                            ich znalezieniem w zapowiedziach w prasie lokalnej (PASSA i PASMO nie zawsze sa
                            poinformowane o wszystkich imprezach, czasem czegos nie opublikuja )
                            • p.bonczak zapraszam!!! 09.06.05, 03:07
                              Po raz kolejny zapraszam wszystkich na pyszne i nie drogie zarcie!!!!!!!!

pozdrawiam Piotrek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka