Gość: colombo IP: *.chello.pl 31.01.05, 22:46 www.theartofposter.com/RED/69.htm czy pani Danuta z takim samym zaangażowaniem wychwalała Rewolucję Październikową jak teraz walczy z autostradami? Czy też robiła to tylko dla pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: kim jest Pani Danuta Cesarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:03 To tłumaczy dlaczego podświadomie nie lubię tej baby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega Re: Cesarska- córa Rewolucji Pażdziernikowej??? IP: *.acn.waw.pl 31.01.05, 23:46 LOOOOL! Malo jej było jednej, zrobila se druga: Ekologiczna Rewolucja Ursynowska ha ha ha A do tego jeszcze mieszka na Wilanowie 3 kilometry od POW :))))))))) Widzisz babo, czego sie pchasz na afisz jak masz zafajdany zyciorys? A towarzysze z Ekologicznego Ursynowa to jakies cyborgi i analfabeci sa, ze nie wiedza kto nimi kieruje i jak barany na rozkaz pod kule ida??? Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_audytor Re: kim jest Pani Danuta Cesarska 01.02.05, 12:01 Niech żyje Cesarska. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: kim jest Pani Danuta Cesarska 01.02.05, 13:40 Ekolog - fanem krwawej przemocy? Dziwne to niezmiernie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goloke Re: kim jest Pani Danuta Cesarska IP: *.atman.pl / *.atman.pl 01.02.05, 15:15 > Ekolog - fanem krwawej przemocy? > Dziwne to niezmiernie Ex-radna główną orędowniczką zdewastowania "swojej" dzielnicy? Również zastanawiające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gargamel [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 18:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek a palny z lat '70 to nadal chcesz realizowac ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.05, 19:04 rozdwojenie jaagźni ?? plakacik sie opatrzył - a plany Pseudo Obwodnicy Wiesława sa cacy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: kim jest Pani Danuta Cesarska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 20:24 tak ,a zdrugiej strony mamy piosenkarke z kołobrzega i zielonej góry wart pac pałaca!! a czy to aby ta cesarska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goloke Re: kim jest Pani Danuta Cesarska IP: *.atman.pl / *.atman.pl 02.02.05, 20:31 > a czy to aby ta cesarska? Właśnie, bo co do soc-śpiewaczki E.I. mamy 100% pewności, że to właśnie ta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colombo Re: kim jest Pani Danuta Cesarska IP: *.chello.pl 02.02.05, 23:03 Gość portalu: goloke napisał(a): > > a czy to aby ta cesarska? Forum prywatne NIE obwodnicy w Warszawie!!! Re: Do Stowarzyszenia Ekologiczny Ursynów Autor: ekologiczny_ursynow Data: 31.01.2005 21:48 > - jakie wykształcenie i przygotowanie zawodowe ma Pani przewodnicząca > stowarzyszenia - Danuta Cesarska? Czy to wykształcenie pozwala na to, by > nazywac Panią ekologiem? Prezes stowarzyszenia jest z wyksztalcenia mgr.sztuki artysta grafik po ASP w Warszawie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24332&w=20077150&a=20092609 ******************************* ******************************* ********** I co? Głupio wam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: kim jest Pani Danuta Cesarska IP: *.chello.pl 02.02.05, 01:57 No co? Wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milimetr Re: kim jest Pani Danuta Cesarska IP: *.acn.waw.pl 02.02.05, 02:29 Toby tlumaczylo jej walecznosc dla kasy, bo jaki ma interes w robieniu zadymy z autostrada, jesli mieszka w poblizu szpitala na Sobieskiego ze 3 kilometry od trasy, a jej ekologiczneho ursynowa nie ma w zadnym katalogu powaznych organizacji samorzadowych??? To jakas piramidalna sciema! Nie skladaja sprawozdan finansowych, bo pisza, ze nie musza, bo nie biora pieniedzy od nikogo jakby nie wiedzieli ze sprawozdanie to MUS! Nawet jak sie dziala tylko ze skladek. Ktos powinien czym predzej sprawdzic ich finanse Odpowiedz Link Zgłoś
mrrrfrrr Re: kim jest Pani Danuta Cesarska 02.02.05, 16:57 Gość portalu: milimetr napisał(a): > Toby tlumaczylo jej walecznosc dla kasy, bo jaki ma interes > w robieniu zadymy z autostrada, jesli mieszka w poblizu szpitala na Sobieskiego W tamtej okolicy ma być wylot tego czegoś co ma być - tunelu czy wyjazdu czy diabli wiedzą czego. Z tego punktu widzenia jako mieszkaniec Wilanowa czy Stegien czy Arbuzowej też byłbym zainteresowany co mi będzie smrodzić za oknem. Co to za różnica Cesarska czy śmarska, komunistka czy kapłanka Izydy. Nie bronię tej Pani, nie znam jej. Chodzi mi o to, że w oparciu o prostego gifa, usiłujesz załatwić zupełnie inną sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: kim jest Pani Danuta Cesarska 02.02.05, 23:33 mrrrfrrr napisał: > Gość portalu: milimetr napisał(a): > > > Toby tlumaczylo jej walecznosc dla kasy, bo jaki ma interes > > w robieniu zadymy z autostrada, jesli mieszka w poblizu szpitala na > Sobieskiego > > W tamtej okolicy ma być wylot tego czegoś co ma być - tunelu czy wyjazdu czy > diabli wiedzą czego. Z tego punktu widzenia jako mieszkaniec Wilanowa czy > Stegien czy Arbuzowej też byłbym zainteresowany co mi będzie smrodzić za oknem. > Co to za różnica Cesarska czy śmarska, komunistka czy kapłanka Izydy. > Nie bronię tej Pani, nie znam jej. Chodzi mi o to, że w oparciu o prostego > gifa, usiłujesz załatwić zupełnie inną sprawę. > Czy przy Sobieskiego ma być wylot tunelu POW pod Ursynowem? No Mrrrfrrrr, myslałem, że jestes nieco lepiej zorientowany w projekcie POW. Co do tego "gifa" - to tylko niewinny żart. Zmróż więc oczy i po prostu się uśmiechnij. Bo plakat jest bardzo ładny i widać, ze Pani Cesarska ma talent do grafiki. I tym powinna się zając - tym co umie i co jej wychodzi i na czym się zna. A zna sie własnie na grafice (w przeciwieństwie do ekologii). Przy okazji SISKOM serdecznie pozdrawia Panią Danutę Cesarską. Odpowiedz Link Zgłoś
mrrrfrrr Re: kim jest Pani Danuta Cesarska 03.02.05, 08:13 Co do orientacji pow to jestem jak sam świetnie wiesz na etapie zarysów. Wilanów to Wilanów. A w sensie: z tym kurczowym trzymaniem się faktów i tematu to jest twój pomysł. A tu co?...czepiacie się nie konkretów tylko ideologicznych za przeproszeniem inspiracji tej "damy". Niby ma być merytorycznie a tu nagle robi się mocno politycznie. To co taki skołowany laik jak ja ma o tym myśleć? Przekazujesz te informacje czy może dodajesz im coś od siebie? Masz praktyczny zwyczaj dołączania do pozdrowień adresu zwrotnego. To pozwoli ci następnym razem wysłać je pod właściwy adres. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: kim jest Pani Danuta Cesarska 03.02.05, 14:35 mrrrfrrr napisał: > Co do orientacji pow to jestem jak sam świetnie wiesz na etapie zarysów. > Wilanów to Wilanów. A Warszawa to Warszawa. Ale nie wszyscy warszawiacy będa mieszkać przy wylocie tunelu. Akurat Pani przewodnicząca mieszka 3 km od planowanej trasy. > A w sensie: z tym kurczowym trzymaniem się faktów i tematu to jest twój pomysł. > A tu co?...czepiacie się nie konkretów tylko ideologicznych za przeproszeniem > inspiracji tej "damy". Niby ma być merytorycznie a tu nagle robi się mocno > politycznie. To co taki skołowany laik jak ja ma o tym myśleć? Przekazujesz te > informacje czy może dodajesz im coś od siebie? Gdybyśmy chcieli się czepiać ideologicznych inspiracji tej Pani, a nie konkretów, to ona już dawno ze wstydu zmieniłaby nazwisko. My, kolego Mrrrfrrr przynajmniej nie kłamiemy. Publikacja tego plakatu, to tylko żarcik. Ma się to nijak wobec kłamstw Pani Prezes SEU, jakoby to SISKOM wspólpracował z jakims prywatnym biurem projektowym, czy brał od kogos pieniądze za działalność. My nie kłamiemy, Mrrrfrr. Publikujemy tylko jedną z prac Pani Prezes. Bez komentarza. Jak kto dopisuje swoje własne komentarze i ideologię, to juz jego sprawa. Tym niemniej, jak ktos znów NAS zacznie wyzywac od siskomuchów, to jako odpowiedź wkleimy ten plakat. Mamy prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
srodkowy_palecc Re: kim jest Pani Danuta Cesarska 03.02.05, 14:59 vampi_r napisał: > My, kolego Mrrrfrrr przynajmniej nie kłamiemy. weź nie chrzań bo się zmoczę... <Mamy prawo?> pewnie grunt to trzymać ten sam poziom Odpowiedz Link Zgłoś
lwie_serce Re: kim jest Pani Danuta Cesarska 03.02.05, 16:52 Rzecza ludzka jest bladzic i nie mnie osadzac plakaty ktore projektowala Pani Cesarska. Wielu ludziom ktorym mlodosc wypadla w tamtych czasach mozna zarzucic to i tamto.Inna rzeczywistosc i inni my.Mysle ze nie ma sie czym podniecac. Podobnie jest z teczkami.Teczki na pewno nie mial ten co siedzial cichutko i nic nie robil tylko zawsze grzecznie przytakiwal.I tacy ludzie teraz kreuja sie na bohaterow.Burza w szklance wody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakto vampir zidiociał kompletnie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.05, 20:37 to wy w sisikomunie tez macie jakies TECZKI? jak się prawdziwa komuna waliła toście się załapali na akta?. I teraz będziecie je wybiórczo publikować. Kto za siskomuną - zostanie zasłuzonym kombatantem ,a kto widzi w was tylko narzędzie władzy - zostanie agentem? Pieknie ,aż za piękne. Albo zidiociałeś do konca ,ze gadasz takie głupoty na własną "organizację". MY ,SISKOM ,MOŻEMY WYKOŃCZYĆ KAZDEGO. KOGO ZECHCEMY. A to była tylko próbka nszych mozliwości. I przyjdą takie czasy ,że ktoś wykończy siskom. I tak nam dopomóż Bóg !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lwie_serce Re: vampir zidiociał kompletnie 03.02.05, 20:54 Vampir nic nie pisal o teczkach.O teczkach pisalem ja i traktowalem to jak przenosnie. Nie demonizujmy Sikomu i nie przesadzajmy z plakatem.Jeden plakat to przeciez nie jest zadna teczka ani zadna tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: vampir zidiociał kompletnie 03.02.05, 21:46 Dokładnie Lwie serce. Nie wiem czemu nad tym plakatem zrobiła się taka burza. Mam wrażenie, że komuś nadepnięto na odcisk.... Mnie ten plakat się bardzo podoba. Musimy u Pani Cesarskiej zamówić plakat dla SISKOM przedstawiający nasze logo "TAK" na tle autostrady i Ursynowa. Zapewne się zgodzi. Aha. Oczywiście odpłatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: vampir zidiociał kompletnie IP: *.acn.waw.pl 03.02.05, 22:58 Mam koncept plakatu Siskomu: z tyłu, w tle autostrada a na pierwszym planie przyjaźnie wyciągnięta dłoń z wyraźnie wyprostowanym palcem serdecznym a z boku siskający na drogę młody mężczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: vampir zidiociał kompletnie 04.02.05, 00:40 Dobre :-)))= Domyślam się na kogo siska ten mężczyzna i komu pokazuje ten palec. Taaaa. Dobre .... :-))))= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: vampir zidiociał kompletnie IP: *.acn.waw.pl 04.02.05, 09:41 No widzisz jaki dobry pomysł, każdy znajdzie w nim coś dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś