Gość: ryś Re: chodzmy sie spotkac w jakiej knajpce,pogadamy IP: *.acn.waw.pl 29.09.05, 20:08 ok, jutro o 20ej w vinklu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potykacz Re: chodzmy sie spotkac w jakiej knajpce,pogadamy IP: *.aster.pl 29.09.05, 20:09 e..wczesniej, po 20-tej na winklu juz ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: chodzmy sie spotkac w jakiej knajpce,pogadamy 29.09.05, 20:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11115&w=28696157 I tak co miesiąc. Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: chodzmy sie spotkac w jakiej knajpce,pogadamy IP: *.aster.pl 29.09.05, 20:26 poinformuj o pazdziernikowym jakos tak, dla nie wtajemniczonych... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: chodzmy sie spotkac w jakiej knajpce,pogadamy 29.09.05, 20:32 Październikowe jest w planach... Nie wybrałem jeszcze miejsca i czasu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: chodzmy sie spotkac w jakiej knajpce,pogadamy IP: *.chello.pl 30.09.05, 09:53 Liczysz na wysoką frekwencję? Przejawiasz wysoką aktywność a jak jest ona odbierana? Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: chodzmy sie spotkac w jakiej knajpce,pogadamy 30.09.05, 19:30 Gość portalu: ?? napisał(a): > Liczysz na wysoką frekwencję? Nie... Ja na nic nie liczę... kto chce ten przychodzi... Mi jest wszystko jedno ile jest osób - oczywiście im więcej tym sympatyczniej :-)))) >Przejawiasz wysoką aktywność a jak jest ona odbierana? Hmmm... czuję tu 'zgryźliwy' podtekst... ale... co rozumiesz przez wysoką aktywność ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: chodzmy sie spotkac w jakiej knajpce,pogadamy IP: *.chello.pl 30.09.05, 21:43 Zajrzyj do założonego przez siebie wątku na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: chodzmy sie spotkac w jakiej knajpce,pogadamy 30.09.05, 22:00 A tak konkretnie to o co ci chodzi ? Przeszkadza ci że spotykamy się i dobrze bawimy ? Nie chcesz się do nas przyłączyć ? Nikt cię nie zmusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Starlight IP: *.chello.pl 30.09.05, 22:47 Moja propozycja to "Starlight" obok Multikina a przy okazji obejrzyjcie szkielet Fortepiana i opiszcie wrażenia. Piszę zupełnie poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: Starlight IP: *.aster.pl 01.10.05, 10:38 Ok, jak znajde jeszcze bardziej nadętą knajpe i z droższym piwem to dam znać, ale chyba nigdzie na ursynowie nie uswiadczysz drozej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-))) Re: Starlight IP: *.chello.pl 01.10.05, 11:24 Najtaniej wypadnie spotkanie w twoim domu! Każdy z wizytą do spotykacza przyjdzie z dwoma piwami, jednym dla siebie a drugim dla gospodarza domu:-))))). Jednak nie będzie o czym pogadać bo nie obejrzycie Fortepianu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: Starlight IP: *.aster.pl 01.10.05, 13:33 1)za mala mam chate 2)stac mnie na piwo nawet w starligcie :-) 3)naprawde są fajniejsze knajpki 3)fortepian stoi juz tyle lat że trzeba byc slepym... 4)dwa piwa????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Starlight IP: *.chello.pl 01.10.05, 18:41 Nie o to chodzi,żeby się patrzyć na przykład złego gospodarowania przez 10 lat i do tego przywyknąć bo to jak picie piwa bez poczucia jego smaku. A po co spotykać się z towarzystwem, które nie ma o czym rozmawiać bo nie dostrzega problemów swojego otoczenia(konformizm)? Odpowiedz Link Zgłoś
woykers Re: Garden Club? 01.10.05, 20:43 Na forum kabaty-moczydło chodzimy ostatnio do Garden Clubu. Może tam by można było zrobić spotkanko (mają tam duży telewizor więc jak będzie jakiś fajny mecz to można przyjść dla samego obejrzenia, a przy okazji pogadać z forumowiczami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Starlight 02.10.05, 20:22 Ale tak się składa, że my z kabat i moczydła, więc spotykamy się na "swoim" terenie. Imielin jest jednak dla nas w mikroskali licząc, już na całkiem odległym terenie. Odpowiedz Link Zgłoś