Dodaj do ulubionych

chodzmy sie spotkac w jakiej knajpce,pogadamy...

IP: *.aster.pl 29.09.05, 19:49
Obserwuj wątek
    • Gość: ryś Re: chodzmy sie spotkac w jakiej knajpce,pogadamy IP: *.acn.waw.pl 29.09.05, 20:08
      ok, jutro o 20ej w vinklu???
      • Gość: potykacz Re: chodzmy sie spotkac w jakiej knajpce,pogadamy IP: *.aster.pl 29.09.05, 20:09
        e..wczesniej, po 20-tej na winklu juz ciemno
    • jan-w Re: chodzmy sie spotkac w jakiej knajpce,pogadamy 29.09.05, 20:09
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11115&w=28696157
      I tak co miesiąc. Zapraszamy.
      • Gość: spotykacz Re: chodzmy sie spotkac w jakiej knajpce,pogadamy IP: *.aster.pl 29.09.05, 20:26
        poinformuj o pazdziernikowym jakos tak, dla nie wtajemniczonych...

Pozdro
        • rubeus Re: chodzmy sie spotkac w jakiej knajpce,pogadamy 29.09.05, 20:32
          Październikowe jest w planach... Nie wybrałem jeszcze miejsca i czasu :-)
          • Gość: ?? Re: chodzmy sie spotkac w jakiej knajpce,pogadamy IP: *.chello.pl 30.09.05, 09:53
            Liczysz na wysoką frekwencję? Przejawiasz wysoką aktywność a jak jest ona odbierana?
            • rubeus Re: chodzmy sie spotkac w jakiej knajpce,pogadamy 30.09.05, 19:30
              Gość portalu: ?? napisał(a):

> Liczysz na wysoką frekwencję?
              Nie... Ja na nic nie liczę... kto chce ten przychodzi...
              Mi jest wszystko jedno ile jest osób - oczywiście im więcej tym sympatyczniej
              :-))))

>Przejawiasz wysoką aktywność a jak jest ona odbierana?
              Hmmm... czuję tu 'zgryźliwy' podtekst...
              ale... co rozumiesz przez wysoką aktywność ???
              • Gość: ?? Re: chodzmy sie spotkac w jakiej knajpce,pogadamy IP: *.chello.pl 30.09.05, 21:43
                Zajrzyj do założonego przez siebie wątku na tym forum.
                • jan-w Re: chodzmy sie spotkac w jakiej knajpce,pogadamy 30.09.05, 22:00
                  A tak konkretnie to o co ci chodzi ? Przeszkadza ci że spotykamy się i dobrze
                  bawimy ? Nie chcesz się do nas przyłączyć ? Nikt cię nie zmusza.
                  • Gość: ?? Re: Starlight IP: *.chello.pl 30.09.05, 22:47
                    Moja propozycja to "Starlight" obok Multikina a przy okazji obejrzyjcie szkielet
                    Fortepiana i opiszcie wrażenia. Piszę zupełnie poważnie.
                    • Gość: spotykacz Re: Starlight IP: *.aster.pl 01.10.05, 10:38
                      Ok, jak znajde jeszcze bardziej nadętą knajpe i z droższym piwem
                      to dam znać, ale chyba nigdzie na ursynowie nie uswiadczysz drozej...
                      • Gość: :-))) Re: Starlight IP: *.chello.pl 01.10.05, 11:24
                        Najtaniej wypadnie spotkanie w twoim domu! Każdy z wizytą do spotykacza
                        przyjdzie z dwoma piwami, jednym dla siebie a drugim dla gospodarza domu:-))))).
                        Jednak nie będzie o czym pogadać bo nie obejrzycie Fortepianu.
                        • Gość: spotykacz Re: Starlight IP: *.aster.pl 01.10.05, 13:33
                          1)za mala mam chate
                          2)stac mnie na piwo nawet w starligcie :-)
                          3)naprawde są fajniejsze knajpki
                          3)fortepian stoi juz tyle lat że trzeba byc slepym...
                          4)dwa piwa?????
                          • Gość: ?? Re: Starlight IP: *.chello.pl 01.10.05, 18:41
                            Nie o to chodzi,żeby się patrzyć na przykład złego gospodarowania przez 10 lat i
                            do tego przywyknąć bo to jak picie piwa bez poczucia jego smaku.
                            A po co spotykać się z towarzystwem, które nie ma o czym rozmawiać bo nie
                            dostrzega problemów swojego otoczenia(konformizm)?
                            • woykers Re: Garden Club? 01.10.05, 20:43
                              Na forum kabaty-moczydło chodzimy ostatnio do Garden Clubu. Może tam by można
                              było zrobić spotkanko (mają tam duży telewizor więc jak będzie jakiś fajny mecz
                              to można przyjść dla samego obejrzenia, a przy okazji pogadać z forumowiczami:-)
                            • jan-w Re: Starlight 01.10.05, 21:06
                              Nie spotykaj się.
                    • volta2 Re: Starlight 02.10.05, 20:22
                      Ale tak się składa, że my z kabat i moczydła, więc spotykamy się na "swoim"
                      terenie. Imielin jest jednak dla nas w mikroskali licząc, już na całkiem
                      odległym terenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka