Dodaj do ulubionych

Ursynowskie to i owo

07.04.06, 12:47
tak, na tym forum stanowczo zbyt wiele się dzieje (ok. 4-5 postów dziennie)by
mozna tu bezkarnie pisac o wszytskim. tak, załóżmy więc ursynowskie
ogłoszenia, ursynowskie knajpy, ursynowskie burdele i ursynowskie kupy żeby
jeszcze luźniej się zrobiło.

Kolejny świetny, po moderacji i obowiązkowym logowaniu pomysł naszego
moderatora. Jasiu ty najwyraźniej zmierzasz do tego żeby tu w ogóle się nie
pisało. To mi zahacza o obłęd.
Obserwuj wątek
    • tvtotal2 Re: Ursynowskie to i owo 07.04.06, 13:39
      ..a ktoś sie zastanowil nad tym, czy kilka postaci swoimi prowokacjami nie
      wystraszylo forumowiczów >> jakieś kłótnie, bluzgi, jazda na moderacje >> tez
      moze mogli miec tego dosc.. Ja tez ostatnio mniej pisze.

moze zamiast smęcić - lepiej zająć sie czyms pozytecznym. Silvio wykaz sie ze
      lepiej potrafisz. Zaloż konkurencyjne forum i przyciagnij te tysiące..

..setki tysiecy forumowiczów, które stoją za Tobą i tylko czekają aż jan-w
      przestanie moderowac. Ujawnijcie sie, albo zamilczcie "wyimaginowane" smutasy!!
      • yavorius Re: Ursynowskie to i owo 07.04.06, 13:43
        tvtotal2 napisał:
        > Zaloż konkurencyjne forum i przyciagnij te tysiące..

No przecież jest takie forum:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34904
        Całe 44 wpisy.
        • silvio1970 Re: Ursynowskie to i owo 07.04.06, 14:13
          > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34904
          > Całe 44 wpisy.

całkiem zapomniałem! rozumiem że gdy jasiu-w zgodzi się pomoderować moje
          forum, to liczba postów skoczy do 44,000?
          • belkot_belkot_belkot Masz swoje forum? To dlaczego cię tam nie ma? 08.04.06, 22:47
            Może byś ty się wyniósł skutecznie na swoje forum i sam je pomoderował? Do
            roboty! Jak się zakłada forum to trzeba być konsekwentnym! Potroluj u siebie
            tym razem...
            • silvio1970 Re: Masz swoje forum? To dlaczego cię tam nie ma? 10.04.06, 10:43
              belkot_belkot_belkot napisał:

> Może byś ty się wyniósł skutecznie na swoje forum i sam je pomoderował? Do
              > roboty! Jak się zakłada forum to trzeba być konsekwentnym!

niezbyt dobrze pojmujesz pojęcie własności. własciciel co do zasady ma w
              stosunku do przedmiotu prawa a nie obowiązki. dlatego nikt mnie nie zmusi bym
              pływał na swoich jachtach czy jeździł swoim maybachem. tobie nie musi sie to
              podobać. i na tym się twoje prawa kończą.
              • belkot_belkot_belkot Re: Masz swoje forum? To dlaczego cię tam nie ma? 10.04.06, 23:25
                Oooo właśnie. Cały żałosny silvio. Próbuje elokwencją przykryć żenującą porażkę
                swojego forum. Nie widziałeś, że trol jest sam? Zawsze jest sam.
        • ibc-dsz-c5 Re: Ursynowskie to i owo 07.04.06, 15:34
          > Całe 44 wpisy

..napisane przez 5, max 6 osób. Ludzie zamiast smęcic że cenzura, ze logowanie, ze
          jan-w >> napiszcie cos konstruktywnego, albo idzcie lulu i nie zagladajcie jak
          tu jest tak paskudnie.

sam jestem przeciw logowaniu na forum ogólnodostępnym, ale jakoś to przełknąłem
          i jest okej. Cały swój potencjał chyba można lepiej wykorzystać, niż na
          marudzenie że jan-w istnieje..

Jesli ktoś ma informacje, ze jan-w jest, albo moze byc nieobiektywny w zwiazku z
          np. wyborami samorządowymi itp. to niech poda argumenty i niech moderacja sie
          wypowie.

jak ja bym moderował - to już dawno kilka osób dostałoby bana za smęcenie :p
          • silvio1970 [...] 07.04.06, 15:49
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • jan-w Dawno się wypowiedziałem ;-) 07.04.06, 17:30
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=39510461&wv.x=2&a=39552856
            • silvio1970 ja natomaist od dawna próbuję 10.04.06, 10:35
              wieć jak jasiek z tymi wyborami? osobiście czy jakiegoś kumpla będziesz
              promował?
          • lewe_jajko Re: Ursynowskie to i owo 07.04.06, 21:45
            Argumenty były wiele razy podawane. Niestety natychmiast jan-w je usuwał. Teraz
            rozchodzą sie majlem.
            • jan-w Re: Ursynowskie to i owo 07.04.06, 22:13
              Jeśli jan-w je usuwał, postępował niezgodnie z regulaminem forum.
              Jan-w nie jest jego właścicielem i jak każdy moderator jest kontrolowany.
              Dlaczego nie wyślesz skargi do forum.abuse@gazeta.pl zgodnie z obowiązującymi
              zasadami ?
              Zależy ci na poprawnym działaniu forum, czy na rozładowaniu swojej frustracji ?
              A może jednak mały kłamczuszek z ciebie ?
              forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html
              • katon_sredni delenda est Carthago 09.04.06, 23:16
                jan-w napisał ...

kompromitujesz się, janie-w, wycinajac wszelkie krytyczne posty;
                ciekawe, kiedy połapią sie w tym twoi mocodawcy;
                i kiedy przestaną ci płacić za te wątpliwe usługi

• lewa_piers Mocodawcy... 10.04.06, 00:47
                  Ja zawsze podejrzewałem, że ta cała działalność jana-w ma ścisły związek z
                  interesami PEWNYCH SIŁ powiązanych niestety z OKREŚLONYMI SIŁAMI.
                  I te powiązania jak się okazuje są powiązaniami o charakterze KORUPCYJNYM a
                  działają w ściśle określonym UKŁADZIE służącym pewnym GRUPOM INTERESÓW.
                  I cały ten bezprecedensowy atak, dodam, że zmasowany atak i to atak pełen jadu
                  w sposób oczywisty wykazał, że WIADOME SIŁY poczuły się zagrożone i przystąpiły
                  do kontrataku. Jednak Minister Wasserman z Ministrem Dornem przewidzieli tę
                  sytuację i już przystąpili do przygotowywania kontruderzenia wobec OSÓB, które
                  idą na pasku OSÓB, za którymi kryją się OSOBY których interesy nie są zbieżne z
                  oczywistą racją stanu tego forum! To co się tu robi, to co się tu prowadzi to
                  jest granda, granda i jeszcze raz granda. Ale Dorn sobie z tym poradzi. Tu
                  nawet skowyt czerwonych hien nie pomoże!
                • silvio1970 Re: delenda est Carthago 10.04.06, 16:10
                  katon_sredni napisała:

> jan-w napisał ...
                  >
                  > kompromitujesz się, janie-w, wycinajac wszelkie krytyczne posty;

ha, teraz jasio ma nowy patent. posty komercyjne przesuwa na swoje prywatne
                  forum. no chyba, że któryś mu się nie podoba- wtedy wywala. fajne? niedługo
                  jak będziesz coć chciał sprzedać na Ursynowie prez internet, bedziesz musiał
                  pisać do jasia.
                  • tvtotal2 Silvio to obsesyjny troll 10.04.06, 16:39
                    facet.. to juz jest mdłe. Wycina, wkleja, sprzedaje na Ursynowie, banuje... Moze
                    tez truje kaczki ptasią grypą? Mdli mnie, gdy widze twoj login jako nowy
                    post/wątek na forum.

Apel do forumowiczów - ignorujcie trolle. W opcji "Moje forum" mozna wpisac
                    loginy osób, których posty będą automatycznie ukrywane i nie bedzie nekania.

Silvio - do pewnego czasu postrzegałem ciebie jako lekko ekscentryczna postac,
                    ale teraz juz misie bełtac chce dzieki twojej "aktywnosci". Juz wolałbym tuzin
                    janów-w oraz cenzure prewencyjna przed opublikowaniem kazdego posta - niz
                    jednego trola, ktory swoją obsesję realizuje pakując sie z butami tam, gdzie nie
                    jest akceptowany.. Dogadaj się z Pyckalem - moze dostaniesz uprawnienia
                    Moderatora na jego forum i wtedy TY bedziesz wycinał wszystkie posty jana-w, ty
                    bedziesz janowi-w dawał bana po 5 razy dziennie. Moze wtedy zaspokoisz swoje
                    potrzeby i odpuscisz ataki na forum Ksiestwa Ursynow.

LUDZIE, NIE KARMCIE TROLA!!
                    • silvio1970 Re: Silvio to obsesyjny troll 11.04.06, 08:51
                      > Apel do forumowiczów - ignorujcie trolle. W opcji "Moje forum" mozna wpisac
                      > loginy osób, których posty będą automatycznie ukrywane i nie bedzie nekania.

jak widać najtrudniej korzystac z własnych rad. ale co do meritum absolutnie
                      się z tobą zgadzam. każdy z nas ma prawo wyboru i dosyć skuteczne narzędzia
                      jego realizacji. natomiast opowiedzenie się za moderacją jest otwartym
                      przyznaniem się do swojej intelektualnej słabości.
        • silvio1970 Re: Ursynowskie to i owo 10.04.06, 16:06
          yavorius napisał:

> tvtotal2 napisał:
          > > Zaloż konkurencyjne forum i przyciagnij te tysiące..

a czy mogę sobie na nie przesuwać posty z tego forum? może nie tysiace lae
          zawsze coś tam bedzie. o ile jasio sobie wczesniej nie przeniesie na swoje.
      • silvio1970 nastepne kroki 07.04.06, 14:18
        co do następnych kroków, to zupełnie sensowne wydaje mi się, żeby wszyscy
        zalogowani na tym forum skaldal do dyzpozycji jana-w weksle in blancio, które
        mógłby wypełnić w dowolnej wysokości w zależności od przestępstwa jakjie swym
        postem pepełnił. niegłupie byłoby też oddanie członków nabliżej rodziny jako
        zakładników naszego moderatora, tak żeby się odechciało głupich dowcipów. wtedy
        to może byłby jakiś względny spokój, powiedzy 1 atak rocznie jakiegoś samotnego
        kloszard lub innego narwanego desperata.
        • belkot_belkot_belkot Bleblebleblebleblebleblebleble 08.04.06, 22:53
          Tyle że u ciebie desperacja to chyba stan chroniczny. Co do weksli - nie stać
          cię. Jesteś utracjuszem. Swoimi postami już przekroczyłeś swój budżet.
          • silvio1970 Re: Bleblebleblebleblebleblebleble 10.04.06, 10:29

> Tyle że u ciebie desperacja to chyba stan chroniczny. Co do weksli - nie stać
            > cię. Jesteś utracjuszem.

tym bardziej mnie stać. tobie natomiast życzę odrobiny desperacji w zdobywaniu
            rudymentnej wiedzy ekonomicznej.
            • belkot_belkot_belkot Re: Bleblebleblebleblebleblebleble 10.04.06, 23:28
              silvio1970 napisał:
              > życzę odrobiny desperacji w zdobywaniu
              > rudymentnej wiedzy ekonomicznej.

No i znowu używasz słów których nie rozumiesz. A myślałem, że to ja jestem
              bełkot. Najwyraźniej tobie bełkotanie nawet lepiej wychodzi.
    • silvio1970 putanie techniczne 07.04.06, 14:20
      a moze jest techniczna mozliwość bezposredniego wysyłania impulsów
      elektrycznych na klawiatury forumowiczów. jakby janek mógł tak solidnie po
      łapach dowalić, to pewnie by się skurczybykom odechciało głupot.
      • belkot_belkot_belkot Zrób to sam! 08.04.06, 22:50
        W każdym razie istnieje techniczna możliwość żebyś się sivio raz na zawsze
        odłączył od forum. Co więcej możesz to zrobić sam, własnoręcznie, wylogowując
        się raz na zawsze.
        • silvio1970 Re: Zrób to sam! 10.04.06, 10:32

> Co więcej możesz to zrobić sam, własnoręcznie

osobiście wolę gdy w ten sposób rozładowujesz swoje frustracje. bo twoje
          bełkotanie na forum jest uciążliwe dla otoczenia
          • belkot_belkot_belkot Re: Zrób to sam! 10.04.06, 23:32
            silvio1970 napisał:
            > twoje bełkotanie na forum
            > jest uciążliwe dla otoczenia

A zawsze mi się wydawało, że to ty na forum robisz za wrzód na d...
    • selkarus Re: Ursynowskie to i owo 07.04.06, 22:07
      Hmmm... dawno cię tu nie było... Znudziło Ci się niepisanie ?
      Jak zwykle poza narzekaniem na moderatora, nie masz nic do powiedzenia...
      • silvio1970 Re: Ursynowskie to i owo 10.04.06, 10:33
        selkarus napisał:

> Hmmm... dawno cię tu nie było... Znudziło Ci się niepisanie ?
        > Jak zwykle poza narzekaniem na moderatora, nie masz nic do powiedzenia...

hmm.. w przeciwieństwie do ciebie?
        • kaaarolinkaa Re: Ursynowskie to i owo 11.04.06, 11:47
          jestes tragiczny-zasmiecasz to forum-jestes jakims sfrustrowanym wariatem...nie
          chce w ogole zebys tu byl...marze o tym zeby zalozyc Ci bana na IP i zebys stad
          zniknal....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka