marianka.m 11.04.06, 12:52 Czy na Ursynowie jest w ogóle taki sklep? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_s Re: PILNE! Gdzie kupię gromnicę na chrzest dzieck 11.04.06, 14:54 marianka.m napisała: > Czy na Ursynowie jest w ogóle taki sklep? Matko swieta ? Gromnica to chyba na pogrzeb ? Ja kupowalam internetowo-swiece na komunie, bo tu w okolicach nic nie moglam znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
karotlo Re: PILNE! Gdzie kupię gromnicę na chrzest dzieck 11.04.06, 15:27 Dereniowa Odpowiedz Link Zgłoś
marianka.m Do agatka_s 11.04.06, 22:20 "Przy innych okazjach takich jak np. chrzest używa się specjalnych świec zwanych gromnice." Polecam, przed takimi przykrymi komentarzami przeczytanie choćby poniższej definicji: pl.wikipedia.org/wiki/Gromnica Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_s Re: Do agatka_s 12.04.06, 08:16 marianka.m napisała: > "Przy innych okazjach takich jak np. chrzest używa się specjalnych świec zwanyc > h > gromnice." > Polecam, przed takimi przykrymi komentarzami przeczytanie choćby poniższej > definicji: pl.wikipedia.org/wiki/Gromnica > Pozdrawiam!!! Matko Boska ! Przepraszam, nie miałam złych intencji, poprostu tak mi się wydawało (napisałam spontanicznie). Z pewnoscią nie chciałam urzazić ani nic takiego, takie poprostu pierwsze skojarzenie. Pozdrawiam i przepraszam raz jeszcze jeśli sprawiłam przykrość. Odpowiedz Link Zgłoś
marianka.m Re: Do agatka_s 12.04.06, 22:43 OK, Agata, nie ma żadnego problemu. :) Nie jestem przewrażliwiona, sądziłam jednak, że to jeden z niemiłych, "wyższych" komentarzy - jak to bywa na takich otwartych forumach. :D Pozdrowienia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_wa1 Re: PILNE! Gdzie kupię gromnicę na chrzest dzieck 11.04.06, 15:47 a w tym kosciele n aStryjenskich skrzyzowanie z Blegradzka wiem ze jest sklep- na bank moze ci otworza jak pójdziesz do zakrystii Odpowiedz Link Zgłoś
marianka.m Re: PILNE! Gdzie kupię gromnicę na chrzest dzieck 11.04.06, 22:21 Dziękuję bardzo wszystkim za podpowiedzi. Kupiłam na Chmielnej - tanio i bardzo miła obsługa. Polecam innym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
syrena7 Re: PILNE! Gdzie kupię gromnicę na chrzest dzieck 29.04.06, 18:36 w kazdym kiosku przykościeknym 30zł szt Odpowiedz Link Zgłoś