czarna-wiedzma 29.05.06, 10:43 Jesli mozecie jakies polecic, to bardzo prosze:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amr9 Re: Prywatne przedszkola 01.06.06, 17:05 Ja znalazłam coś takieg Chatka Skrzatka,przedszkole na Żołny, tam są jeszcze wolne miejsca.Przedszkole mieści się w dużym pieknym domu,bardzo duże przestrzenne sale dla dzieci ( nie wszystke prywatne przedszkola mają takie warunki lokalowe, wiem coś o tym, bo widziałam ich bardzo dużo).Przedszkole oferuje wiele ciekawych zajęć dodatkowyh.Właścicielka wydaje się być osobą , dla której najważniejsze jest dobro dziecka,tak jak dla każdego z nas - rodziców.Polecam, można obejrzeć ich stronę www.chatkaskrzatka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: Prywatne przedszkola 01.06.06, 19:40 Bardzo polecam "Baśniowy świat dziecka" na Dunikowskiego 4. Ale tylko rodzicom, którym nie zależy na wielu zajęciach dodatkowych, tzw. intensywnej stymulacji, itp. To przedszkole to był ( i jest - młodsza jeszcze chodzi) po prostu kawałek szczęśliwego dzieciństwa moich dzieci:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mama77 Re: Prywatne przedszkola 10.06.06, 23:05 Mój synek chodzi do Klubu Gumisiów w al. KEN przy metrze Stokłosy i uważam,że nie mogliśmy lepiej trafić. Właścicielki dbają o dzieci jak o swoje własne, jest świetna atmosfera. Mój mały jest nieszczęśliwy, jak jest weekend i nie idzie do "swojego przedszkola". Edukacja też na dobrym poziomie, mały śpiewa i mówi mi wierszyki po angielsku (oczywiście po polsku też...), codziennie przynosi jakiś nowe wiadomości, a na dzień matki było takie piękne przedstawienie, że się popłakałam... No i świetny dojazd, bo pracuję w centrum, jeżdżę metrem i po drodze zostawiam małego, bo klub jest tuż przy wyjściu z metra. Odpowiedz Link Zgłoś