Dodaj do ulubionych

Prywatne przedszkola

29.05.06, 10:43
Jesli mozecie jakies polecic, to bardzo prosze:)
Obserwuj wątek
    • amr9 Re: Prywatne przedszkola 01.06.06, 17:05
      Ja znalazłam coś takieg Chatka Skrzatka,przedszkole na Żołny, tam są jeszcze
      wolne miejsca.Przedszkole mieści się w dużym pieknym domu,bardzo duże
      przestrzenne sale dla dzieci ( nie wszystke prywatne przedszkola mają takie
      warunki lokalowe, wiem coś o tym, bo widziałam ich bardzo dużo).Przedszkole
      oferuje wiele ciekawych zajęć dodatkowyh.Właścicielka wydaje się być osobą ,
      dla której najważniejsze jest dobro dziecka,tak jak dla każdego z nas -
      rodziców.Polecam, można obejrzeć ich stronę www.chatkaskrzatka.pl
    • mary_ann Re: Prywatne przedszkola 01.06.06, 19:40
      Bardzo polecam "Baśniowy świat dziecka" na Dunikowskiego 4. Ale tylko rodzicom,
      którym nie zależy na wielu zajęciach dodatkowych, tzw. intensywnej stymulacji,
      itp. To przedszkole to był ( i jest - młodsza jeszcze chodzi) po prostu kawałek
      szczęśliwego dzieciństwa moich dzieci:-)
    • mama77 Re: Prywatne przedszkola 10.06.06, 23:05
      Mój synek chodzi do Klubu Gumisiów w al. KEN przy metrze Stokłosy i uważam,że
      nie mogliśmy lepiej trafić. Właścicielki dbają o dzieci jak o swoje własne, jest
      świetna atmosfera. Mój mały jest nieszczęśliwy, jak jest weekend i nie idzie do
      "swojego przedszkola". Edukacja też na dobrym poziomie, mały śpiewa i mówi mi
      wierszyki po angielsku (oczywiście po polsku też...), codziennie przynosi jakiś
      nowe wiadomości, a na dzień matki było takie piękne przedstawienie, że się
      popłakałam... No i świetny dojazd, bo pracuję w centrum, jeżdżę metrem i po
      drodze zostawiam małego, bo klub jest tuż przy wyjściu z metra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka