Dodaj do ulubionych

Czy Hanna Gronkiewicz-Waltz zagraża ursynowskie...

08.12.06, 01:33
pięknie... a więc dopóki nie obsadzi wszystkich urzędów i stanowisk swoimi ludźmi, to w Warszawie nie będzie mogła zostać podjęta żadna decyzja.
Obserwuj wątek
    • zzyxyryzzy Czy Hanna Gronkiewicz-Waltz zagraża ursynowskie.. 08.12.06, 11:38
      To jest bardzo dobra przychodnia, pracujący tam zespół ma wyjątkowe jak na
      polskie warunki podejście do pacjentów. Traktują ich z niezwykłą godnością,
      dają odczuć że ważny jest człowiek.
      Dobrze leczą, a do tego robią to znacznie sprawniej z ekonomicznego punktu
      widzenia niż standardowa, "państwowa" służba zdrowia.

Ta przychodnia musi zostać tam gdzie jest!
    • x30xe Czy Hanna Gronkiewicz-Waltz zagraża ursynowskie.. 09.12.06, 22:51
      No pięknie. Pani prezydent chapnęła już swój stołek więc ją szaraczki nie
      interesują. Szaraczki są potrzebne żeby wygrać wybory a potem to już nie. Jak
      to powiedział poprzedni prezydent Wa-wy "spieprzaj dziadu"?
      Z tej przychodni korzystam ja i moje dzieci. Jest doskonała bo nie trzeba
      czekać godzinami aż "Pan i łaskawca doktor" zechce nas przyjąć. A teraz miałbym
      przenieść się gdzie indziej. Ja chcę żeby ta przychodnia była nadal tu gdzie
      jest. Ale panią prezydent to nie obchodzi bo ona leczy się w lecznicy rządowej.
      Dlaczego k@#$a tak zawsze jest. Jedna p#$%@(*&^a klika.
      • lewy_okej Re: Czy Hanna Gronkiewicz-Waltz zagraża 09.12.06, 23:10
        Wszystko prawda i dobrze oceniasz swoją nową "panią prezydent", ale konieczne
        jest małe sprostowanie: to nie poprzedni prezydent powiedział "spieprzaj
        dziadu", tylko napisała tak pewna gazeta.
        • jan-w Re: Czy Hanna Gronkiewicz-Waltz zagraża 09.12.06, 23:54
          Przeczytaj artykuł do końca, zamiast kłamać:

Po naszej interwencji Anna Skutkiewicz, naczelnik wydziału zasobów lokalowych z
          ursynowskiego urzędu dzielnicy, obiecuje pomoc. - Jeszcze dziś pojadę w tej
          sprawie do ratusza i poproszę o pełnomocnictwa. Najpóźniej w przyszłym tygodniu
          podpiszemy umowę z lekarkami - zapewnia.

Jarosław Jóźwiak, zastępca gabinetu prezydenta Hanny Gronkiewicz-Waltz w
          ratuszu, uspokaja: - Jeśli lekarki z tej przychodni przyjdą do nas z gotową
          umową najmu, pani prezydent podpisze ją jeszcze tego samego dnia - deklaruje.

Przegrana pisu chyba bardzo cię zabolała...
        • jan-w Twoje kłamstwo ma krótkie nóżki 10.12.06, 00:09
          "Panie, spieprzaj Pan! Spieprzaj, dziadu!"

pl.wikipedia.org/wiki/Spieprzaj_dziadu
          Miałeś na myśli zapewne Rzeczpospolitą?

• ygreko Re: Czy Hanna Gronkiewicz-Waltz zagraża ursynowsk 10.12.06, 21:47
        czlowieku, wez idz sie powies jak masz takie nastawienie do swiata
        mam nadzieje, ze to chwilowe

a teraz na trzezwo:
        1. nikt jeszcze nie zamknal przychodni
        2. a dlaczego przychodnia nie podpisala umowy wczesniej, przeciez nawet dziecko wie, ze jak sa wybory to jest zawierucha...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka