gzeju 08.12.06, 01:33 pięknie... a więc dopóki nie obsadzi wszystkich urzędów i stanowisk swoimi ludźmi, to w Warszawie nie będzie mogła zostać podjęta żadna decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzyxyryzzy Czy Hanna Gronkiewicz-Waltz zagraża ursynowskie.. 08.12.06, 11:38 To jest bardzo dobra przychodnia, pracujący tam zespół ma wyjątkowe jak na polskie warunki podejście do pacjentów. Traktują ich z niezwykłą godnością, dają odczuć że ważny jest człowiek. Dobrze leczą, a do tego robią to znacznie sprawniej z ekonomicznego punktu widzenia niż standardowa, "państwowa" służba zdrowia. Ta przychodnia musi zostać tam gdzie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
x30xe Czy Hanna Gronkiewicz-Waltz zagraża ursynowskie.. 09.12.06, 22:51 No pięknie. Pani prezydent chapnęła już swój stołek więc ją szaraczki nie interesują. Szaraczki są potrzebne żeby wygrać wybory a potem to już nie. Jak to powiedział poprzedni prezydent Wa-wy "spieprzaj dziadu"? Z tej przychodni korzystam ja i moje dzieci. Jest doskonała bo nie trzeba czekać godzinami aż "Pan i łaskawca doktor" zechce nas przyjąć. A teraz miałbym przenieść się gdzie indziej. Ja chcę żeby ta przychodnia była nadal tu gdzie jest. Ale panią prezydent to nie obchodzi bo ona leczy się w lecznicy rządowej. Dlaczego k@#$a tak zawsze jest. Jedna p#$%@(*&^a klika. Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_okej Re: Czy Hanna Gronkiewicz-Waltz zagraża 09.12.06, 23:10 Wszystko prawda i dobrze oceniasz swoją nową "panią prezydent", ale konieczne jest małe sprostowanie: to nie poprzedni prezydent powiedział "spieprzaj dziadu", tylko napisała tak pewna gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Czy Hanna Gronkiewicz-Waltz zagraża 09.12.06, 23:54 Przeczytaj artykuł do końca, zamiast kłamać: Po naszej interwencji Anna Skutkiewicz, naczelnik wydziału zasobów lokalowych z ursynowskiego urzędu dzielnicy, obiecuje pomoc. - Jeszcze dziś pojadę w tej sprawie do ratusza i poproszę o pełnomocnictwa. Najpóźniej w przyszłym tygodniu podpiszemy umowę z lekarkami - zapewnia. Jarosław Jóźwiak, zastępca gabinetu prezydenta Hanny Gronkiewicz-Waltz w ratuszu, uspokaja: - Jeśli lekarki z tej przychodni przyjdą do nas z gotową umową najmu, pani prezydent podpisze ją jeszcze tego samego dnia - deklaruje. Przegrana pisu chyba bardzo cię zabolała... Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Twoje kłamstwo ma krótkie nóżki 10.12.06, 00:09 "Panie, spieprzaj Pan! Spieprzaj, dziadu!" pl.wikipedia.org/wiki/Spieprzaj_dziadu Miałeś na myśli zapewne Rzeczpospolitą? Odpowiedz Link Zgłoś
ygreko Re: Czy Hanna Gronkiewicz-Waltz zagraża ursynowsk 10.12.06, 21:47 czlowieku, wez idz sie powies jak masz takie nastawienie do swiata mam nadzieje, ze to chwilowe a teraz na trzezwo: 1. nikt jeszcze nie zamknal przychodni 2. a dlaczego przychodnia nie podpisala umowy wczesniej, przeciez nawet dziecko wie, ze jak sa wybory to jest zawierucha...? Odpowiedz Link Zgłoś