Dodaj do ulubionych

Anident, Belgradzka

10.04.07, 18:26
Proszę o opinie, w szczególności te dotyczące wybielania zębów - dziękuję!
Obserwuj wątek
    • hera500 Re: Anident, Belgradzka 11.04.07, 08:47
      Jestem ich pacjentką od dwóch lat,polecam lekarza Jaśkowskiego.Nie wybielałam
      zębów.
    • magic778 [...] 24.06.14, 23:38
      Treść postu jest niedostępna.
    • szczeryczlowiek Re: Anident, Belgradzka 22.07.14, 11:37
      Absolutnie nie polecam leczenia u Pani Wiślińskiej!!! Pani leczyła mi zęba kanałowo. Po 3 wizytach (koszt 1100 PLN), w oczekiwaniu na czwarte spotkanie, ząb pękł. Pani doktor przyjęła mnie zdziwiona że coś się dzieje, oderwała ułamaną część zęba, zakleiła i zaprosiła na kontynuacje leczenia kanałowego (pewnie kolejne 350 - 400 PLN) i założenie korony protetycznej (koszt 1400 PLN). Zapytana jak to się stało, że wszystko szło tak dobrze, a tutaj odłamuje się pół zęba (a mam 30 lat) i mam zapłacić w sumie blisko 3 tyś za leczenie jednego zęba, Pani powiedziała "podpisała przecież Pani zgodę na leczenie kanałowe". Dodatkowo Pani doktor na każdej z wizyt nie raczy informować co się dzieje, co zamierza zrobić, jakie są alternatywne metody leczenia, jakie będą kolejne kroki, o co pacjent powinien zadbać, na co uważać, etc. To aż dziwne, że osoba, pracująca w prywatnej klinice traktuje pacjenta jak petenta i zło konieczne. A może chodzi o to, żeby zarobić jak najwięcej pieniędzy? Nie polecam tego miejsca!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka