katrinas24 27.04.07, 20:22 Witam, poszukuję fotografa, który zrobi dobre zdjęcia do dowodu osobistego i innych dokumentów? Wiem, że wątek już kiedyś był - ale potrzebuję aktualnych wiadomośći. Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weekenda Re: Fotograf na Urysnowie 27.04.07, 20:44 Szloc-Rogozińskiego 3, na przeciwko poczty, Od lat tam robię rózne zdjęcia i nigdy nie żałowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
polkagris Re: Fotograf na Urysnowie 27.04.07, 23:36 Radzę unikać fotografa w Urzędzie Dzielnicy - zdjęcia fatalne... Ja byłem zadowolony z ProfiLab w Galerii Ursynów - zdjęcia robił młody chłopak z długimi włosami... Odpowiedz Link Zgłoś
edytake1 Re: Fotograf na Urysnowie 28.04.07, 23:01 polecam na ken przy kościele. zdjęcia cyfrowe, wybierasz z kilku najlepsze, jak potrzeba robią lekki retusz i masz zdjęcie od reki w kilka minut. Odpowiedz Link Zgłoś
bejzbol Re: Fotograf na Urysnowie 29.04.07, 20:44 Potwierdzam. Ten fotograf to fachura. Odpowiedz Link Zgłoś
katrinas24 Re: Dzięki za dopowedzi :) 29.04.07, 11:10 Dzięki za szybką odpowiedź. Pozdrawiam wszytkich i miłego wypoczynku życzę:)) Odpowiedz Link Zgłoś