marek.dumle 27.05.08, 15:30 Coś samoloty dziś szaleją nad Ursynowem, a nie widzę na stronie Okęcia żadnej informacji o remoncie pasa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Remont pasa? 27.05.08, 15:45 Zaraz szaleją... W czasie spaceru widziałem tylko 2 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marek.dumle Re: Remont pasa? 27.05.08, 16:08 To chyba za bardzo patrzyłeś pod nogi :))) Bo ja słyszę co 10 minut jazgot na niebie... Odpowiedz Link Zgłoś
marek.dumle Re: Remont pasa? 27.05.08, 16:52 To temat bieżący typu "dlaczego dziś latają i kiedy skończą" a nie temat globalny typu "zamknąć to cholerne lotnisko i zakazać lotów nad Warszawą!!" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Remont pasa? 27.05.08, 18:31 Przed chwilą jakiś ciężkozbrojny przeleciał. Aż dzwoniło. Śrubki obluzowane? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.dumle Re: Remont pasa? 27.05.08, 18:37 Widziałem jakiegoś schodzącego nad ul. Pileckiego do lądowania. Zdawał się stać w powietrzu... Odpowiedz Link Zgłoś
marek.dumle Re: Remont pasa? 27.05.08, 18:35 minimus napisał: > raczej chodzi o silny wiatr Silny wiatr?! Wydawało mi się, że wiatr dziś raczej symboliczny... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Remont pasa? 27.05.08, 18:55 > Silny wiatr?! Wydawało mi się, że wiatr dziś raczej symboliczny... Dla ciebie symboliczny, a samolocik to rzecz delikatna i może się od wiatru popsuć. :P Przeleciał sobie dziś taki jakiś wojskowopodobny Odpowiedz Link Zgłoś
marek.dumle Re: Remont pasa? 28.05.08, 10:55 nessie-jp napisała: > Przeleciał sobie dziś taki jakiś wojskowopodobny Odpowiedz Link Zgłoś