Gość: zainteresowany IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.11.03, 16:29 Ciekawy jestem waszych opinii na ich tamat. W internecie ( www.primus.com.pl ) wszystko wygląda ok ale nie wiem jaka jest rzeczywistość. Pozdrawiam zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: B Re: Szkoły PRIMUS IP: *.acn.pl 24.11.03, 19:22 zajrzyj na forum EDUKACJA. Tam ktos szukał kiedys przyjaznej szkoły i właśnie ten zespół sie przewinął Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Szkoły PRIMUS IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.11.03, 17:33 Ponawiam pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Szkoły PRIMUS 27.11.03, 18:15 A gdzie kultura?! Najpierw podziękuj życzliwej osobie za poprzednia informację! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Szkoły PRIMUS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.03, 00:14 A która szkola Cie interesuje bo kazda jest troche inna- podstawowka z duzym zadeciem,ale dobra i przyjazna dzieciom.Gimnazjum b.ciekawe-duzo oddanych inteligentnych nauczycieli,ciagle sie coś dzieje,dobre wyniki na koniec-dzieci maja duzo roboty.LO nie nalezy do top listy ale jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_s Re: Szkoły PRIMUS 28.11.03, 10:40 a co to znaczy z dużym zadęciem ? (to nie złośliwość tylko szczera ciekawość) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Szkoły PRIMUS IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.11.03, 17:53 Interesuje mnie LO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaint. Re: Szkoły PRIMUS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.03, 22:02 Podbijam wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaint. Re: Szkoły PRIMUS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.03, 11:51 Naprawde nikt nic nie wie???? Na stronie www.primus.com.pl wszytsko jest pięknie ale chciałbym uzyskać jeszcze innech informacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Szkoły PRIMUS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.12.03, 19:15 Witam! Chodziłem tam 5 lat do podstawówki (jak jeszcze budynki znajdowały się na ulicy Szturmowej). Obecnie jestem na I roku studiów. Powiem tak: podstawowka bardzo fajna, mila, itp, ale LO nie polecam. Generalnie poziom jest (w LO) hmm.. dosc niski, zeby nie powiedziec ponizej zera ;-) Kuba Kwiatkowski kwiatek@post.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doik Re: Szkoły PRIMUS IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.12.03, 15:10 JA choodze do LO i uważam to za jeden z lepszych wyborów. Faktycznie było ono takie sobie ale odkąd zmienił się dyrektor jest ok. Pozdro doik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doik Re: Szkoły PRIMUS IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.12.03, 15:14 Ja chodze do LO i jestem bardzo zadowolony. Faktycznie do bodaj 1997r. nie było ono najlepsze ale teraz jest ok. Pozdro doik Odpowiedz Link Zgłoś