Dodaj do ulubionych

Szkoły PRIMUS

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.11.03, 16:29
Ciekawy jestem waszych opinii na ich tamat. W internecie (
www.primus.com.pl ) wszystko wygląda ok ale nie wiem jaka jest rzeczywistość.

Pozdrawiam
zainteresowany
Obserwuj wątek
    • Gość: B Re: Szkoły PRIMUS IP: *.acn.pl 24.11.03, 19:22
      zajrzyj na forum EDUKACJA. Tam ktos szukał kiedys przyjaznej szkoły i właśnie
      ten zespół sie przewinął Pozdrawiam
    • Gość: zainteresowany Re: Szkoły PRIMUS IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.11.03, 17:33
      Ponawiam pytanie
      • rumba_negro Re: Szkoły PRIMUS 27.11.03, 18:15
        A gdzie kultura?!
        Najpierw podziękuj życzliwej osobie za poprzednia informację! :-(
    • Gość: baba Re: Szkoły PRIMUS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.03, 00:14
      A która szkola Cie interesuje bo kazda jest troche inna- podstawowka z duzym
      zadeciem,ale dobra i przyjazna dzieciom.Gimnazjum b.ciekawe-duzo oddanych
      inteligentnych nauczycieli,ciagle sie coś dzieje,dobre wyniki na koniec-dzieci
      maja duzo roboty.LO nie nalezy do top listy ale jest OK.
      • agatka_s Re: Szkoły PRIMUS 28.11.03, 10:40
        a co to znaczy z dużym zadęciem ? (to nie złośliwość tylko szczera ciekawość)
      • Gość: zainteresowany Re: Szkoły PRIMUS IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.11.03, 17:53
        Interesuje mnie LO
        • Gość: zaint. Re: Szkoły PRIMUS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.03, 22:02
          Podbijam wątek
          • Gość: zaint. Re: Szkoły PRIMUS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.03, 11:51
            Naprawde nikt nic nie wie???? Na stronie www.primus.com.pl wszytsko jest
            pięknie ale chciałbym uzyskać jeszcze innech informacji...
        • Gość: Kwiatek Re: Szkoły PRIMUS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.12.03, 19:15
          Witam!

Chodziłem tam 5 lat do podstawówki (jak jeszcze budynki znajdowały się na ulicy
          Szturmowej). Obecnie jestem na I roku studiów. Powiem tak: podstawowka bardzo
          fajna, mila, itp, ale LO nie polecam. Generalnie poziom jest (w LO) hmm.. dosc
          niski, zeby nie powiedziec ponizej zera ;-)

Kuba Kwiatkowski
          kwiatek@post.pl
          • Gość: doik Re: Szkoły PRIMUS IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.12.03, 15:10
            JA choodze do LO i uważam to za jeden z lepszych wyborów. Faktycznie było ono
            takie sobie ale odkąd zmienił się dyrektor jest ok.

Pozdro
            doik
          • Gość: doik Re: Szkoły PRIMUS IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.12.03, 15:14
            Ja chodze do LO i jestem bardzo zadowolony. Faktycznie do bodaj 1997r. nie było
            ono najlepsze ale teraz jest ok.

Pozdro
            doik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka