dunia34 17.08.09, 00:16 Czy na Ursynowie kupię buty profilaktyczne roz.28 np. Postęp, Nemo, Aurelka lub inne z usztywnianym zapiętkiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapalka151206 Re: Buty profilaktyczne 20.08.09, 19:25 buty profilaktyczne możne dostać w sklepie ze sprzętem rehabilitacyjnym przy ul. zdaje się że Herbsta 1. Z doświadczenia jednak nie polecam tych butów( mojemu dziecku, nie pomogły, a nawet cofnęły efekty długiej rehabilitacji). Osobiście wolę porządne buty ze sztywnym zapiętkiem, sznurowane i miękką podeszwą- takie można dostać w Ecco (Gal. Mokotów) lub tańsze w Aligatorze na P. Ursynowskim 7- nasz ortopeda zachwycony był butami Super Fit, które tam kupiliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
dunia34 Re: Buty profilaktyczne 20.08.09, 23:20 zapalka151206 napisała: > buty profilaktyczne możne dostać w sklepie ze sprzętem rehabilitacyjnym przy ul > . > zdaje się że Herbsta 1. Z doświadczenia jednak nie polecam tych butów( mojemu > dziecku, nie pomogły, a nawet cofnęły efekty długiej rehabilitacji). Osobiście > wolę porządne buty ze sztywnym zapiętkiem, sznurowane i miękką podeszwą- takie > można dostać w Ecco (Gal. Mokotów) lub tańsze w Aligatorze na P. Ursynowskim 7- > nasz ortopeda zachwycony był butami Super Fit, które tam kupiliśmy Do tej pory też mu kupowałam Bartki, Ecco i Super fit ale powyżej nr 28 trudno kupić ze sztywnym zapiętkiem a potrzebuję, nowych sandałków do chodzenia po domu. Nie wiem dlaczego ale na adidasy Super Fit, które kupiłam synowi przed wakacjami ortopeda też kręcił nosem :( Zapalka jaką syn miał rehabilitację nóżek. Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka151206 Re: Buty profilaktyczne 21.08.09, 21:28 właśnie w Aligatorze kupowałam niedawno siostrzeńcowi sandałki Mrugały rozm. 35 z usztywnionym zapiętkiem i bardzo elastyczną podeszwą, warto więc może sprawdzić czy są też mniejsze. Moje dziecko stawało na wewnętrznych krawędziach stóp i podkurczało przy tym palce. W naszym przypadku propozycja noszenia butów profil. okazała się nietrafiona. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Buty profilaktyczne 23.08.09, 17:47 Sprawdzałaś sklep Bossanoga przy KEN 94? Odpowiedz Link Zgłoś
mamap Re: Buty profilaktyczne 21.08.09, 08:36 Pulawska 427 lok.166 Obuwie profilaktyczne dla dzieci, vis a vis Go Sport, moze tam? Nie wiem czy istnieje jeszcze sklep z obuwiem profilaktycznym na Pulawskiej blizej Odynca,byla lata cale wiec moze jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia_marchewa Re: Buty profilaktyczne 02.02.15, 15:24 Nie ma sensu kupować butów w sklepie tradycyjnym. W internecie ceny masz od 30 do 100 zl taniej w zależności od producenta. osobiście polecam buty profilaktyczne mrugała o zaletach nie będę pisała bo możesz sobie poczytać na stronie sklepu Odpowiedz Link Zgłoś