Dodaj do ulubionych

Buty profilaktyczne

17.08.09, 00:16
Czy na Ursynowie kupię buty profilaktyczne roz.28 np. Postęp, Nemo, Aurelka
lub inne z usztywnianym zapiętkiem?
Obserwuj wątek
    • zapalka151206 Re: Buty profilaktyczne 20.08.09, 19:25
      buty profilaktyczne możne dostać w sklepie ze sprzętem rehabilitacyjnym przy ul.
      zdaje się że Herbsta 1. Z doświadczenia jednak nie polecam tych butów( mojemu
      dziecku, nie pomogły, a nawet cofnęły efekty długiej rehabilitacji). Osobiście
      wolę porządne buty ze sztywnym zapiętkiem, sznurowane i miękką podeszwą- takie
      można dostać w Ecco (Gal. Mokotów) lub tańsze w Aligatorze na P. Ursynowskim 7-
      nasz ortopeda zachwycony był butami Super Fit, które tam kupiliśmy
      • dunia34 Re: Buty profilaktyczne 20.08.09, 23:20
        zapalka151206 napisała:

> buty profilaktyczne możne dostać w sklepie ze sprzętem rehabilitacyjnym przy ul
        > .
        > zdaje się że Herbsta 1. Z doświadczenia jednak nie polecam tych butów( mojemu
        > dziecku, nie pomogły, a nawet cofnęły efekty długiej rehabilitacji). Osobiście
        > wolę porządne buty ze sztywnym zapiętkiem, sznurowane i miękką podeszwą- takie
        > można dostać w Ecco (Gal. Mokotów) lub tańsze w Aligatorze na P. Ursynowskim 7-
        > nasz ortopeda zachwycony był butami Super Fit, które tam kupiliśmy

Do tej pory też mu kupowałam Bartki, Ecco i Super fit ale powyżej nr 28 trudno
        kupić ze sztywnym zapiętkiem a potrzebuję, nowych sandałków do chodzenia po
        domu. Nie wiem dlaczego ale na adidasy Super Fit, które kupiłam synowi przed
        wakacjami ortopeda też kręcił nosem :(
        Zapalka jaką syn miał rehabilitację nóżek.
        • zapalka151206 Re: Buty profilaktyczne 21.08.09, 21:28
          właśnie w Aligatorze kupowałam niedawno siostrzeńcowi sandałki Mrugały rozm. 35
          z usztywnionym zapiętkiem i bardzo elastyczną podeszwą, warto więc może
          sprawdzić czy są też mniejsze.
          Moje dziecko stawało na wewnętrznych krawędziach stóp i podkurczało przy tym
          palce. W naszym przypadku propozycja noszenia butów profil. okazała się nietrafiona.
        • horpyna4 Re: Buty profilaktyczne 23.08.09, 17:47
          Sprawdzałaś sklep Bossanoga przy KEN 94?
    • mamap Re: Buty profilaktyczne 21.08.09, 08:36
      Pulawska 427 lok.166 Obuwie profilaktyczne dla dzieci, vis a vis Go
      Sport, moze tam? Nie wiem czy istnieje jeszcze sklep z obuwiem
      profilaktycznym na Pulawskiej blizej Odynca,byla lata cale wiec moze
      jest?
      • adaska75 Re: Buty profilaktyczne 21.08.09, 23:30
        Nie istnieje.
        • ewcia_marchewa Re: Buty profilaktyczne 02.02.15, 15:24
          Nie ma sensu kupować butów w sklepie tradycyjnym. W internecie ceny masz od 30 do 100 zl taniej w zależności od producenta. osobiście polecam buty profilaktyczne mrugała o zaletach nie będę pisała bo możesz sobie poczytać na stronie sklepu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka