Dodaj do ulubionych

Zaczął się sezon paniki żłobkowo-przedszkolnej

IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 23:29
Niestety ale sprawa nie jest prosta. Dlatego zrezygnowaliśmy zupełnie z państwowego, bo to przecież graniczy z cudem w Warszawie. Już wcześniej zrobiliśmy rozpoznanie i padnie na Mądre Główki. No to się zaczęło.
Obserwuj wątek
    • Gość: karena Re: Zaczął się sezon paniki żłobkowo-przedszkolne IP: *.connecta.pl 13.01.11, 01:00
      My też wybraliśmy Mądre Główki, u nas zadecydował fakt, że tam stosują pedagogikę Montessori. Jest też dużo zajęć dodatkowych i angielski.
      Zuśka- u nas się dopiero zacznie. Już się denerwuję i po nocach nie śpię :).
    • znajomy0909 Zaczął się sezon paniki żłobkowo-przedszkolnej 13.01.11, 14:57
      Fakt dostać się do przedszkola państwowego graniczy z cudem!!! Nie rozumiem dlaczego dostają się dzieci ze związków partnerskich, lub samotnie wychowujących dzieci. A co z małżeństwami gdzie każde z rodziców pracuje??? Wybór przedszkoli prywatnych jest naprawdę duży, my jednak z żona zdecydowaliśmy się na metodę montessorii (bardzo popularną teraz). Posłaliśmy swoje dziecko do przedszkola Mądre Główki i jesteśmy z tego wyboru usatysfakcjonowani.
      • Gość: joanna Re: Zaczął się sezon paniki żłobkowo-przedszkolne IP: *.home.aster.pl 18.01.11, 20:43
        O, znowu sezon na kryptoreklamę tego mądrogłówkowego biznesiku zaczęty!

"Ach, mój smyk też tam chodzi, cena całkiem niska jak na takie przedszkole", "Ja też wybrałem M...G...", "oj, niesamowite, ja też - to się pewnie spotkamy"...

Hahaha - a interes się kręci :))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka