Dodaj do ulubionych

Peja do publiczności: Wiecie co robić z frajere...

• Gość: , Peja do publiczności: Wiecie co robić z frajere... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 22:11
      hehe peja będzie reprezentował biedę w sądzie ;>
    • Gość: Rav BRAWO PEJA!!! IP: 217.203.126.* 16.09.09, 22:19
      i bardzo dobrze. Niech się koleś zastanowi 10 razy następnym razem. I wy też
      się ludki zastanówcie 10 razy zanim coś nabazgracie. BRAWO PEJA- tak
      trzymać!!! Choć nie bardzo wiem kim jest Peja!!!????
    • Gość: koki Peja do publiczności: Wiecie co robić z frajere... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.09, 22:33
      oj ryszardzie jestes skończony dla mnie jak i dla wielu
      twoich "fanów" !! zachował sie jak zwykły szczeniak i prostak!! no
      ale wkońcu czego sie spodziewac po czymś bo nie nazwe go kims takim?
      przylazł z ulicy, z patologii i mysli ze mu wszystko wolno? Mam
      nadzieje ze spotka go kara i to bardzo bardzo
      surowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GNÓJ!
    • Gość: gość portalu dno IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.09, 23:05
      Bydło hip-hopowe, skinhead'zkie czy kibolskie zawsze było i będzie w Polsce.
      Promują patologię w większości, przemoc, narkotyki i alkoholek.

Fristajlem mógł dla dzieciaka dissa walnąć to było jak walka dorosłego king
      konga z małpką młodszą o pół życia . . .
    • Gość: Lisek Peja do publiczności: Wiecie co robić z frajere... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 23:39
      Peja to zwykły prostak siła od pługa oderwany a to co on gra nawet koło
      prawdziwego rapu nie leżało
    • lokian Peja do publiczności: Wiecie co robić z frajere... 17.09.09, 05:52
      Peja sam jest frajerem. Prawdziwy twardziel z niego :) Czemu sam mu nie
      przywalił przecież chłopak miał 15 lat. Brawo Rysiek. Ręce opadają
    • Gość: Bardzooo Zła Peja do publiczności: Wiecie co robić z frajere... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 08:36
      Rzygać mi się chcę tym wieśniakiem PEJĄ

nie dość że ma lipne piosenki to jeszcze FRAJER mysli, ze wszystko mu wolno !

Ma odpowiedzieć bardzo poważnie za to co uczynił !!!!!
    • Gość: Mario Peja do publiczności: Wiecie co robić z frajere... IP: *.ip.netia.com.pl 17.09.09, 08:44
      To nie jest wcale tak, Peja ( zdrobnienie od Penis ) nie zeskoczył
      ze sceny (podobno było za wysoko) bo jest boidupą !!!
      Zasłonił się innymi fagasami , a teraz nie ma jaj żeby odebrać
      telefon. Mam nadzieję że dostanie wyrok za swój błyskotliwy wyczyn.
    • Gość: Aga Peja do publiczności: Wiecie co robić z frajere... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 09:45
      Peja ma małego i jest zakompleksiony.
    • Gość: tzn Peja do publiczności: Wiecie co robić z frajere... IP: 83.238.163.* 17.09.09, 12:34
      Dres zawsze bedzie dresem i h... z Peji nie zrobicie kogos
      innego,zawsze bedzie dresem
    • Gość: kaha Peja do publiczności: Wiecie co robić z frajere... IP: *.tvn.pl 17.09.09, 12:47
      całego zajścia komentować nie będę, bo i tak wychodzi na to, że
      prowokatorem był 15letni gó...arz. Ale skomentuje mega wielki błąd-
      nie pisze się Pei tylko Peji!
    • Gość: Lukasz Peja do publiczności: Wiecie co robić z frajere... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.09.09, 13:00
      Skoro pochodzi z rynsztoku i nie umie się z niego wyrwać to niech do niego
      wraca PRYMITYW!!!! Szanowałem go za twórczość, ale to niestety PRYMITYWNY
      ĆWOK, jak widać. ZERO ODPOWIEDZIALNOŚCI, ZERO TOLERANCJI DLA BANDYTY.
    • Gość: ERYKshimmy Peja do publiczności: Wiecie co robić z frajere... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.09, 15:53
      to poco baran przychodził na jego koncert skoro go nie lubi, i na dodatek
      przez cały czas pokazywał mu środkowy palec. Chyba nikt by nie wytrzymał,
      należało mu się
    • Gość: pedałja Peja do publiczności: Wiecie co robić z frajere... IP: 82.177.94.* 17.09.09, 21:48
      Typowe murzynerskie zachowanie!!! pseudo raperów i tych co mają w
      porach po trzy kilo kupsztala bo im wiszą w ten właśnie deseń,do
      wszystkich przyjeb...ych raperów,jak wam się tak podobają bambusy to
      jedźcie ku,,,a do afryki lub do amerykańskich slums-ów i tam się
      zbratajcie z waszymi kompanami prosto z buszu,dzikich i nie
      oswojonych w świecie cywilizowanym,luzaków kur..a wasza mać!!!
    • Gość: razor Peja do publiczności: Wiecie co robić z frajere... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.09, 10:05
      ... trudno się dziwić reakcji tłumu jeśli to takie same bezmózgi jak wykonawca
      na scenie .. jego utwory różnią się tylko tytułami bo tekst jest prawie taki
      sam w każdym czyli jeb... kur.... chwdp..... spójniki są cenzuralne ...
      przedszkolaki chodzą po ulicach z włączonymi na full telefonami i wychowują
      się na tekstach jeb.. wszystkich itp i nie dziwmy się że nastolatki kradną i
      mordują dla zabawy jeśli mają takie wzorce ... Moja żona była wczoraj z naszym
      2 letnim dzieckiem na spacerze w parku a gnojek który ledwo co może kilka
      miesięcy temu nauczył się wymawiać cały alfabet drze się na pół osiedla
      cyt."te lalka obciągniesz mi za dyche?!!!" ....
    • Gość: ja zle zrobil bo nie zszedl i nie trzasnal nim sam IP: *.radom.vectranet.pl 18.09.09, 10:46
      na ryska miejscu sam bym zszedl z tej sceny i spuscil lomot
      dzieciakowi. a te komentarze to chyba jego rodzice pisali. moim
      zdaniem powinni nauczyc dzieciaka kultury skoro go nie nauczyli to
      go obcy nauczyl! bylem na tym koncercie i sie dziwie ze tak dlugo
      rysiek wytrzymywal. strony sa zawsze dwie nie lubicie hip hopu wiec
      nie przychodzcie na koncerty bo po co zeby denerwowac innych??
      zaplacilem za bilet i uwazam ze dzieciak popsul caly koncert tym
      wybrykiem i powinien oddac ludziom za bilety(nie rysiek tylko ten
      bachor)
      • Gość: feklek z. Re: zle zrobil bo nie zszedl i nie trzasnal nim s IP: 188.33.42.* 21.09.09, 23:34
        zapłaciłeś za bilet?!
        hehehehe!
      • Gość: feklek z. Re: zle zrobil bo nie zszedl i nie trzasnal nim s IP: 188.33.42.* 21.09.09, 23:41
        o! następny pogromca dzieciaków. to twój stary był tym zomolem co napie..lał
        demonstrantów aż im kredki z tornistrów wypadywały? :-D
        • Gość: dd Peja - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 22:24
          DNO!!!!!
    • Gość: polskihiphoptodno Peja do publiczności: Wiecie co robić z frajere... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.09, 11:16
      Ludzie, nie mogę już. Jak takie coś może śpiewać czy tam rapować (choć ani to
      jedno ani drugie) Ten palant przedstawia obraz polskiego hiphopu czyli syfu
      jaki tylko możliwy. Pierniczy taki trzy po trzy a publika takich słucha bo cóż
      to on mówi za ważne rzeczy.
    • Gość: Nexus Peja do publiczności: Wiecie co robić z frajere... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 10:20
      Nie pochwalam takiego zachowania Peji. Jednak postawcie się w sytuacji gdy
      ktoś stoi pod sceną, ubliża Ci i pokazuje obraźliwe znaki czy też byłbyś taki
      spokojny? Najechali wszyscy na Peję a kto jest winny? Ten co prowokował Nie
      rozumiem jednego. Skoro taki kozak stał pod sceną i robił z siebie pajaca to
      na co on liczył? Facet dostał dosłownie kilka strzałów i nikt go nie kopał.
      Tak najeżdżacie na Peje, a nie macie zielonego pojęcia kim on jest. To
      człowiek, który zagrał mnóstwo koncertów charytatywnych, odwiedzał kilkanaście
      domów dziecka przynosząc im prezenty i radość więc zamknijcie mordy
      internetowi napinacze i mózgi wszystkowiedzące.
      PS.Peja nie pali marychy i nawet nie pił przez ponad 3 miesiące, więc znajdzie
      sobie inny obiekt krytyki hejterzy@
    • bezslownik A kogo 20.09.09, 14:44
      to obchodzi?
    • Gość: Major Peja do publiczności: Wiecie co robić z frajere... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 18:13
      Wystarczy przesłuchać nagranie z koncertu . Dla mnie jest to nie
      dopuszczalne zachowanie do którego nie powinno dojść. To pokazuje jak
      mało poważni ludzie są idolami młodzieży .
    • Gość: cthr to wy jestescie frajerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 03:51
      15 latek na koncercie hh nie powinien sie znaleść... Ci wszyscy którzy
      nienawidzą Peji i mu zazdroszczą mają teraz satysfakcje ale wiecie co- tak
      naprawdę po tej akcji ZADEN fan sie od niego nie odwrocil- a jesli odwrocil to
      znak, ze nie byl fanem. Nic nie zmieni faktu, że był jest i będzie na zawsze
      królem polskiego hh. Na jego nutach sie wychowaliśmy a wiekszosc z was którzy
      tak na niego najeżdżają to sami słuchają jego nut. Popełnił błąd - miał prawo.
      Ludzkie jest popełniać błedy, nieludzkie jest ich nie wybaczac. Czy wy wszyscy
      jesteście świeci? Zamiast cieszyc sie, ze komuś się powinęła noga patrzcie na
      siebie. Kazał pobić 15 latka? Wiekszosc z was pewnie ma na sumieniu gorsze
      rzeczy np bicie małych dzieci gdy są niegrzeczne itd. Wasza zawiśc i nienawisc
      kontra lojalnosc fanów. Rychu sie pewnie smieje z tych którzy źle mu życzą. Bo
      wie, ze ma tysiące fanów, którzy zawsze z nim będą. A poza tym dzięki tej
      sytuacji zwiększyło sie zainteresowanie jego osobą;). Już się nie mogę
      doczekać kiedy pojadę na jego koncert :)
    • Gość: Incognito Peja do publiczności: Wiecie co robić z frajere... IP: *.toya.net.pl 02.10.09, 21:59
      Peja To gość który jest bogaty tak że może sobie kupić 5 helikopterów a śpiewa
      o biedzie;D żałosne haha!
    • Gość: zal Peja do publiczności: Wiecie co robić z frajere... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 10:43

"Peja do publiczności: Wiecie co robić z frajerem? Rozje... w chu..."
      co to kur.. jest przeciesz on tak nie powiedzial ! "wiecie co robic roz.. w hu..." i "tak koncza frajerzy" a nie boshe!! zal tej gazety!
      • Gość: fleja Re: Peja do publiczności: Wiecie co robić z fraje IP: 94.254.190.* 05.10.09, 03:30
        a ta cała peja to jakaś filozof jest, że tak dokładnie wypada ją cytować?
    • Gość: moron Peja do publiczności: Wiecie co robić z frajere... IP: 83.238.15.* 09.10.09, 17:35
      peja, biedny chlopiec ze slumsow, teraz sie msci na ludzia. Ch...a
      wiesz baranie (peja) o roli artysty w zyciu ludzi, dla ciebie liczy
      sie to ile kasy zgarniesz za swoje koncerty. Frajerstwo.
    • aboutblank Kto normalny przychodzi słuchać bełkotu tego ciula 13.10.09, 00:53
      Ja tego nie rozumiem, kto to w ogóle słucha tego szajsu, to nie jest żaden
      koncert to jest rynsztok i kanał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka